! קיבלתי 13!

morusha

New member
ממש תודה על העדכון!!:)

הציון שלי גם לא נמצא שם.. אבל בטח יפרסמו את שאר הציונים בימים הקרובים. בכלל לא ידעתי שהם מפרסמים את זה באתר (ואני גם לא נכנסת לשם לעיתים קרובות). לא נורא נישאר במתח עוד כמה ימים.. ובהצלחה גם לך

rotemi22

New member
אם את לא משהם, גוש עציון או נתניה-

הציון שלך מופיע שם. :] אני מנתניה.
אני צריכה לחכות... ארר.

morusha

New member
כן!!!! הציון שלי מופיע!!

אבל אין לי מה לשמוח כל כך הרבה.. קיבלתי 85
זה כל כך גבולי... אני מקווה שיעבירו אותי גם בלי מועד ב' אבל בינתיים עוד אין החלטה.. הסתכלתי על ציונים אחרים ועל ההחלטות וראיתי שיש ציונים כמו 83, 84, 85, 86 והלאה שהעבירו אותם אבל יש גם 84 ו-83 שהם נשלחו למועד ב'... אבל אני ממש לא בטוחה שיעבירו אותי... כי למרות שכמעט בכל המבחנים הציונים שלי היו גבוהים.. אני התדרדרתי...הרבה פעמים לא הגשתי שיעורי בית והיו לי כמה מבחנים פחות טובים... בעוד שבשנה שעברה כל המבחנים שלי היו 100, 98 אני אקווה לטוב
ואני מקווה שהציון שלך יהיה יותר משמח משלי.. אז בהצלחה :)

rotemi22

New member
יעבירו אותך, אל תדאגי. ../images/Emo13.gif

הציון שלי לא הולך להיות יותר טוב וזה מבאס, כי זה סתם טעויות חישוב... בכל אופן, אני אבדוק יותר מאוחר או מחר.. אני מקווה שיהיו ציונים.

rotemi22

New member
עברתתתתתיייי!##$ D:::

קיבלתי 88!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D: אין לי מילים כדי לתאר את האושר שלייייי D: יאאאא אני מאוהבת בבודקת הזאת! D:

morusha

New member
כל הכבוד../images/Emo24.gif!!!

גם אני עברתי!!!!
אני מאושרת שאין מועד ב'!!

TheWingedPig

New member
../images/Emo4.gif זה רק אצלי?

תפוז ממש מתחרפן, מעלים לי הודעות (אני באה להגיב למישהו, ואני מגלה שאין לי למי להגיב, ואז ההודעה חוזרת למקומה אחרי כמה שעות), מועך כמה שרשורים יחד לגוש אחד? Regardless.... שרשרת חדשה, לה לה לה.

sha chan XD

New member
../images/Emo99.gif זה כזה יפה!

לא יודעת O_O; תפוז לא כ"כ עושה לי בעיות

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifגם אצלי אין בעיות

הפרח ממש יפה

sha chan XD

New member
שמתן לב...

שיום שישי הקרוב יוצא יום שישי ה-13 :p סתם לידע את העולם XD;

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכןכןכן! :]

חברים ואני עושים מרתון משחקים של פעם >< פחח תהנו לכן. יש הרבה ימי שישי 13 לאחרונה

חמצמצה

New member
חחח יש איזה אחד בשנה../images/Emo6.gif

הקודם היה בספט' או אוקטובר או משהו כזה

חמצמצה

New member
טעות שלי, שניים השנה^^"

תסלחי לי?
הקודם היה באפריל, אבל זה שלפניו היה בשנה שעברה XP

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלא!../images/Emo46.gif

כשרק הסבירו לי מה זה, חשבתי שזה משהו נדיר.. בגלל זה זה מפתיע אותי..

shanchan

New member
אאל"ט אמורים להיות שלושה בשנה,

אני כמעט בטוחה שאמרו לי את זה פעם...

חמצמצה

New member
אולי מי שאמר לך

החשיב גם את ההוא שהיה באוקטובר? כאילו אוקטובר 2006, אפריל ויולי 2007 ואז זה באמת 3 אבל ב2007 יש רק שניים, בדקתי בלוח שנה

Miss Naama

New member
בנות שהיו במקס ברנר O:

אני נוסעת היום למומולדת של חברה טובה, ולא היינו שם וזה אז אני לא יודעת מה המחירים, רק ש, אמ, יקר שם
כמה כסף כדאי להביא? O: ובכלל, ספרו קצת D:

חמצמצה

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

המדריך למתחילה: אם הזמנתן מקום מראש, יש מינימום הזמנה של 35 ש"ח אני תמיד קונה שוקולה מריר כי זה סופר דלישיוס וזה בערך 15 ש"ח. ויש גם שוקולה חלב ושוקולה לבן. אז לבחירתך:) סופלה שוקולד זה טעים, אבל די סתמי לקנות את זה בכזה מקום! כשיש דברים אחרים. והוא עולה בערך 35 ש"ח;-; הוופלה (וופל בלגי) טעים, יקר, בערך 25 ש"ח (וזוגי, שזה בדיוק מנה כפולה, עולה 46 ש"ח) של אמא שלי יותר טעים, ובסה"כ עולה להכין את זה אולי 5 ש"ח אז זה די מבאס ואני משתדלת לא להזמין את זה|: יש להם כזה טראפל ענקי או שזה פרלין, בכל מקרה זה כדור שוקולד שהוא יאמי יאמי
יש קרפ צרפתי שלא טעמתי, אבל אפשר לקנות את זה בכל חור, ועדיף ללכת על הדברים המיוחדים של מקס ברנר:) ויש עוד מלא דברים שאני לא מתה עליהם כי זה עם מרשמלו ודברים פרועים, ואני לא אחת שמתפרעת
פעם אחת שהייתה יומולדת למישהי, הזמנו את העוגה עם הקצפת והכל, לא זוכרת איך קראו לה, אבל ב ז ב ו ז של כסף! היה מאכזב ויקר ברמות. בכלמקרה, טעים וכיף שם:) פעם היה מלצר חמודי וממש התחברנוD: ואז פעם אחרת שבאנו, הוא שוב היה, אז כתבתי לו על הקבלה שהוא סופר סקסי
המלצרים ברמת החייל כאלה חמודים^^ בקשר לכסף: איכשהו תמיד יוצא ש50 ש"ח נעלמים לי שם, ועוד איזה 5 ש"ח טיפ, וגם משלמים על אבטחה במקום, אבל אני זוכרת שכשהיינו בנמל, לא היה לנו מספיק כסף, אז המלצר הוריד את הדמי אבטחה, כי הם לא חובה, וככה לקח לעצמו את הטיפ
תהני
לאיזה סניף את הולכת?

חמצמצה

New member
ועוד דבר אחד!

יש להם כזה שוקו שיש לו שם סיני/יפני משהו, והוא נראה גדול וכיפי בתמונה, אבל במציאות הוא פיצי, הם רק מביאים לך חלב חם, ובצד שוקולד, אז את יכולה לערבב אותם ו-וואלה יש לך שוקו! וזה מאכזב;-; כי אני כבר שנים עושה ככה שוקו בבית, ולא משלמת על זה כלכך הרבה

למעלה