אז ככה ../images/Emo13.gif
המדריך למתחילה: אם הזמנתן מקום מראש, יש מינימום הזמנה של 35 ש"ח אני
תמיד קונה שוקולה מריר כי זה סופר דלישיוס וזה בערך 15 ש"ח. ויש גם שוקולה חלב ושוקולה לבן. אז לבחירתך

סופלה שוקולד זה טעים, אבל די סתמי לקנות את זה בכזה מקום! כשיש דברים אחרים. והוא עולה בערך 35 ש"ח;-; הוופלה (וופל בלגי) טעים, יקר, בערך 25 ש"ח (וזוגי, שזה בדיוק מנה כפולה, עולה 46 ש"ח) של אמא שלי יותר טעים, ובסה"כ עולה להכין את זה אולי 5 ש"ח אז זה די מבאס ואני משתדלת לא להזמין את זה|: יש להם כזה טראפל ענקי או שזה פרלין, בכל מקרה זה כדור שוקולד שהוא יאמי יאמי
יש קרפ צרפתי שלא טעמתי, אבל אפשר לקנות את זה בכל חור, ועדיף ללכת על הדברים המיוחדים של מקס ברנר

ויש עוד מלא דברים שאני לא מתה עליהם כי זה עם מרשמלו ודברים פרועים, ואני לא אחת שמתפרעת
פעם אחת שהייתה יומולדת למישהי, הזמנו את העוגה עם הקצפת והכל, לא זוכרת איך קראו לה, אבל ב ז ב ו ז של כסף! היה מאכזב ויקר ברמות. בכלמקרה, טעים וכיף שם

פעם היה מלצר חמודי וממש התחברנוD: ואז פעם אחרת שבאנו, הוא שוב היה, אז כתבתי לו על הקבלה שהוא סופר סקסי
המלצרים ברמת החייל כאלה חמודים^^ בקשר לכסף: איכשהו תמיד יוצא ש50 ש"ח נעלמים לי שם, ועוד איזה 5 ש"ח טיפ, וגם משלמים על אבטחה במקום, אבל אני זוכרת שכשהיינו בנמל, לא היה לנו מספיק כסף, אז המלצר הוריד את הדמי אבטחה, כי הם לא חובה, וככה לקח לעצמו את הטיפ
תהני
לאיזה סניף את הולכת?