! קיבלתי 13!

Karin917

New member
../images/Emo32.gif! קיבלתי 13!../images/Emo203.gif

[בגרות במתמטיקה] שאלון 004.

sha chan XD

New member
עקרו לי שן ../images/Emo122.gif

תקועה עם ההרדמה המעצבנת שגורמת לחלק השמאלי התחתון של הפרצוף שלי להרגיש כמו ספוג X_X לפחות זו השן האחרונה שיעקרו לי~ (לבנתיים :S)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif

וגם, עדיף הרדמה מאשר להרגיש את הכאב!!

cecilia L

New member
../images/Emo24.gifאיתך בצערך../images/Emo3.gif

חזרתי עכשיו מרופא השיניים וגם אני לא מרגישה חצי מהפנים שלי עכשיו. איכסה.

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifהציור הפוטושופי הראשון שלי ../images/Emo3.gif

כמובן שזה לא הפורום המתאים, נראה לי, אבל סתם באלי להראות על מה ישבתי כמה שעות טובות ^^" נמנמנממנ.. אני יודעת שזה לא ממש מדהים, אבל זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בפוטושופ (רק היום התקנתי אותו, לקח לי שנים להבין איך להשתמש בפן טול :X) ואני אף פעם לא ממש ציירתי. הייתי מצלילה את זה אבל אני צריכה לקרוא מלא מדריכים ואין לי כח ~.~ אז ביום אחר. (ד"א זה ציור סרוק) הממ.. בכל אופן, סתם עם ראיתם ויש איזה משהו שמציק לכן בעיין, או שאתם מחבבים את הדבר הלא-מדהים שהרגע ציירתי תזיזו ת'תחת ותכתבו משו
(נמ. כמובן שיכלתי לפתוח חשבון בdavient art או איך שלא כותבים את זה או באיזה אתר אחר, אבל הסיכויים שיגיבו לי הם אפסיים :X)

rotemi22

New member
זה חמוד ביותר. D:

אני אשמח לראות את התוצאה הסופית עם הצללות.
כל הכבוד. ^^

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifתודה רבה לשתיכן, הצללתי ../images/Emo13.gif

נמנמנמ.. תודה רבה :] אוקיי, לא שלמישו איכפת, אבל הצללתי 3: הממ.. זו פעם ראשונה שהצללתי בפוטושופ, בלי מדריכים. (חוץ ממדריך בdeviant art של Getty לעיניים, לא ממש השתמשתי בו כי הוא די מסובך :)X) אבל לקחתי את הסגנון, נגיד ככה ^^) אני יודעת שזה גרוע

M o o M o o

New member
ואו! ועוד לפעם ראשונה!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

רק אני חושבת שכדי להבליט עוד את הסנטר

דנדוש 3

New member
וואי.. מתוק..

הכל מושלם לדעתי רק העין+הגבה צריכות הגבהה [נמוכות מידי..] בתכלס א-ה-ב-ת-י-!!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifכל הכבוד!../images/Emo3.gif

יש לי שמירה יום רביעי.
יותר מחצי שנה אני כבר בלי תורנויות..[ליתר דיוק מ9 חודשים, עכשיו אני 19.><] 10 חודשים בלי תורנויות! ולפתע החליטו להחזיר לי אותן..
מקווה שמחר המפקד שלי יוציא אותי מהשמירה הארורה.
וגם, קצת נשברתי. חברה שלי בבית חולים ולא יודעים מה יש לה. והיא ממש ממש התמוטטה[? זה לא נראה נכון.
] היום..
ואני לא מצליחה להתחיל לעשות עם עצמי משהו. לא סידורים מטופשים, לא עבודה, לא מפגשים חברתיים, לא סרט לשחרור של חברה..לא לדבר עם החברה שתדחה את השתייה שלה..כלום!!:S מה יהיה איתי?
תתחילי לזוז כברררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!! והאנטומיה עשתה לי קצת עצוב בלב עכשיו..
בלאגן מה שהולך שם.. אבל אני יודעת שרק מכינים את הכל לסוף העונה, הם חייבים. כי היא חייבת בלהבלה והוא חייב בלהבלה. והם..איתם חייבים להשאיר אותנו במתח, כמובן. וגם עם ההם, מעניין מתי הכל יתנפץ. וגם, אבא קנה לי מצלמה דיגיטלית!!
אבל אנחנו לא מצליחים לפתוח אותה ולשים סוללות..
אני יודעת שזה נשמע מגוחך..אבל אנחנו פשוט לא מצליחים!!
וזהו, |סחפירה|

חמצמצה

New member
../images/Emo6.gif בהחלט מגוחך בתור אשת מחשבים!~

כבר הצלחתם? איזה דגם?
החלמה מהירה לחברה
התמוטטה זה מאוד נכון אגב. ווממ, לפחות היו 10 חודשים בלי?
עדיף על כלום^_^

o0Invisible0o

New member
XD בסוף הצלחנו..../images/Emo9.gif

או יאיי, כתבתי נכון!
נמנ..כן היום שחררו אותה מבית חולים סופסוף..ונלך לבקר אותה בבית מתישהו.. והיו 10 חודשים בלי בצדק!! אין לי זמן לתורנויות!!
לפחות, אם אני אשמור מחר אז יהיה לי חופש בחמישי ואני כזה אפגוש את אחיות שלי. אבל אני עדיין לא רוצה לשמור..
לאנורא. כל הכבוד על 006!!
מעולה!!

חמצמצה

New member
קיבלתי 98 בשאלון 006 ../images/Emo47.gif

זה כלכך גבוההההההה הייתי באקסטזה הבוקר
ואז הלכתי לבגרות בפיסיקה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifשבוע מטורף..!

שמחה לראות שהפורום פעיל ועובד!
ראשון-שני-שלישי הייתי באילת עם משפחה וחברות. למשפחה שלי יש שתי יחידות בקלאב הוטל, אז המשפחה נסעה ליחידה אחת, והיינו אמורות, אני והחברות להיות ביחידה השנייה. אבל הדודים באו ותפסו לנו אותה. בסוף הסתדרנו. היה כיף באילת! ובואטובוסים בדרך לשם וחזרה!
היינו שלוש בנות, בדרך לשם האוטובוס לא היה מלא וכל הזמן החלפנו מקומות P: בדרך חזרה,התיישבנו שתיים ביחד והשלישית התיישבה לבד, ואז התיישב לידה מישהו בן 27 נדמה לי, והם פשוט דיברו במשך כל הנסיעה! 5 שעות!! ולא הפסיקו לרגע! ופתאום שמענו ואתם מדברים על בגדי ים, וגבות, וכלבים. ומה לא. והיא בכלל לא יודעת איך קראים לו, אז אני ומי שישבה לידי המצאנו לו שם- דן כספי
זה נורא התאים לו! היו קצת בעיות באילת. חוסר תיאום בציפיות כמו שאבא שלי אמר. לחברה אחת זו רק הפעם השלישית שלה באילת, ואילת בשבילה זה כמו איזה חו"ל והיא ציפתה לאיזה וואו כזה. אבל בגדול אילת זה ים ובריכות... אז כל הזמן הרגשתי אכזבה מצידה. וחברה אחרת רבה עם החבר שלה בטלפון... לא נורא... אני שמחה שהן באו, כי כן היה כיף, וקצת שיזוף.. וגם כי זה איפשר לי גם לחזור הביתה, ויום אחרי ללכת למחנה קיץ של התנועה
כי, לא רציתי לחזור 5 שעות לבד. וגם ככה לא הייתי בטוחה שאני רוצה לצאת למחנה הזה, כששאר המשפחה מבלה לה באילת... ------ המחנה היה 5 ימים. יומיים- חלוץ. בניית המחנה והתארגנות להגעת החניכים. יומיים- חניכים. שישי-שבת. וחצי יום נוסף לפירוק. ועכשיו בהרחבה
היום הראשון היה קשה, במיוחד הלילה. אמרתי לכולם שאני בכלל לא באה, אז הם הופתעו. הייתי בצוות הווי והדרכה, שעזרתי להם בהכנות שלפני המחנה, ומה שעשינו במחנה היה בעצם צ'ופרים למדריכים
. כל המדריכים האחרים הם לא בדיוק החברים הכי טובים שלי, או משהו כזה. למרות שאני אוהבת אותם ונהנת איתם והכל. והלילה היה בודד שכזה. כמו שלילה יכול להיות. הייתי גם לפני מחזור. אז פשוט הלכתי לישון באיזה 10, כשכולם נישארו עד 1,2. וחגגו ב-12 יומולדת לרכזת המקסימה שלי, שחגגה 17. היום השני היה נהדר! אחרי שכבר התרגלתי לכל המדריכים שבאמת היו נהדרים, וגם לכל המד"צים המדהימים. וכבר היה אפשר לראות בבירור את המבנים שכולם עבדו עליהם כל כך קשה- פרמידה ענקית ומגדל אייפל יפייפה! כולם נורא התגבשו ופחדו לקראת היום שלמחרת, כשהחניכים מגיעים.. צוות מטבח היה מדהים והכין לנו אוכל מעולה! :] ביום שישי כבר באו החניכים, ואיתם המדריכה השותפה שלי. היא לא הרגישה טוב, הקיאה 3 פעמים, ובסוף הלכה הביתה. ואני נשארתי עם 3 חניכות וחניך. ובדיוק קיבלתי מחזור :S. היה לי כל כך קשה. לא התחברתי עם הקבוצה שלי כל השנה, ועכשיו להשאר איתם לבד יומיים? הבן כזה חמוד והיה ממש אחלה. העסיק את עצמו והתחבר לבן אחר מהכתה המקבילה. הבנות היו פשוט נוראיות! הייתה אחת חצופה שכזאת, אבל אני אוהבת אותה. ועוד שתי בנות שלא שמעתי אותן מדברות בכלל, אף פעם. הן לא הקשיבו לי, לא השתתפו בשום דבר שהן היו אמורות להשתתף, ועשו מה שהן רצו. ואיך שהן מדברות, גאד. בסוף נשברתי והתחלתי לבכות, ואז הרכזת שלי דיברה איתי ואמרתי לה שאני פשוט לא יכולה להיות איתן עכשיו יומיים לבד, ובסוף סיכמנו ששני מדריכים מקבוצה אחרת יהיו אחראיים עליהם, אבל עדיין אני צריכה לישון איתם ולהיות איתם. ואז היא הלכה ודיברה איתן וכשהיא הלכה התחלנו לריב אחת עם השניה, ובסוף קראתי לאחת פקאצה, וזה נורא הצחיק מישהי אחרת ופשוט הפסקנו לריב ונהיינו חברות. וסבא וסבתא באו לבקר
והביאו אוכל שבסוף לא אכלתי.. והם כמעט לקחו ואתי איתם.. סינג'רתי שני מדצ"'ים שיבנו לנו את האוהל :] והם היו כאלה נחמדים^^ אוח, כמה בכיתי ביום הזה! אבל הוא נגמר בטוב.. בסוף אני נרדמתי באוהל [היינו צריכים לישון עם חניכים] והם נשארו ערים כל הלילה וצבעו את החניכים של הקבוצות האחרות במשחת שיניים. >< למחרת הם היו כל מוטשים מחוסר השינה, אז היה יום ממש קל. גם אני הייתי עייפה ופשוט הסלבטנו כל היום.. היה קיר טיפוס, אומגה, כדורי צבע וכל מיני דברים שקצת המריצו אותם ואותנו [הפרידו את המדריכים מהחניכים וכל אחד עשה הכל בנפרד.. היה כיף!], והם הכינו "קוראסונים"
, בעצם פיתות בדואיות מגולגלות עם שוקולד. בערב היה טקס עם ההורים שלקחו אותם הביתה, ומלא הורים של מדריכים הביאו אוכל. בטקס נאמו יוסי'לה ראש העיר, ורכז התנועה, ודיברו שטויות. יוסי'לה אמר שהוא הולך להפוך את התנועה לתנועת הנוער הירוקה הראשונה, והרכז אמר ש"סוף סוף התנועה הפכה להיות תנועת נוער" [או משהו דומה]- לא! אז מה היא הייתה עד עכשיו? גן משחקים?! זהו. החניכים הלכו. ואז אנחנו, השכב"ג, פתחנו במסורת חדשה והשבענו את המד"צים למדריכים. ואז כמה ילדים התארגנו ועשו "הופעה"
. נכון היה את המוטומיוזיק הזה? אז אצלנו ניצחו "D.C.RICH", שאני באמת לא יודעת איך הם ניצחו S: [שאגב D C זה דור כהן. משמע- דור כהן עשיר. כי הוא נורא עשיר הילד הזה! והוא הסולן נדמה לי] והם הגיעו גם לשלב האחרון, ושם הם הפסידו P: אז ההופעה הייתה פארודיה עליהם. הם קראו לעצמם "D.C.BITCH" ומישהו ניגן להם על גיטרה את האקורד של הפזמון במשך כל השיר.. המילים האמיתיות בפזמון זה "מרחק סכין מהלב" והם הפכו את זה ל"מרחק כפית מהלב" או משהו כזה. זה היה ממש מצחיק! והיה גם עוד שיר, עם אותו אקורד, שהם בעצם צחקו על התנועה.. לפני זה הייתה הודעה "הרכזים הבוגרים צריכים להיזהר, גם הרכזות הצעירות, וגם המדצ"ים צריכים לפחד, אבל שכב"ג- אתם לא צריכים לפחד" ואז הם שרו משהו שהרכזים חופרים, הרכזות הצעירות צרודות, המד"צים מסונג'רים והשב"ג מדהימים ומקסימים
. זהו, הלכנו לישון ב-3, וב-6 העירו אותנו ליום פירוק. סיימנו את זה בכזאת מהירות, שב-10 כבר הכל היה מפורק והיינו אחרי ארוחת בוקר [מאוד יצירתית יש לציין! לא נשארו צלחות, סכו"ם או כוסות, ואכלנו 7 אנשים על מגש עם קערות שמישהי פיסלה מאלומיניום
]. ואז העברנו שעתיים וחצי [כי הם לא האמינו שנהיה כל כך מהירים והזמינו אוטובוס ל-12 וחצי, ולא הצליחו להקדים] במלחמת אוכל [שזה משהו שעשינו כל השנה
] וצחקנו ובסוף כולם נרדמו על התיקים... זהו
נורא נהנתי. ואני שמחה שהחלטתי לבוא, למרות הכל. סליחה על החפירה. אבל מישהו צריך לשמוע את כל זה...P: ישנתי פחות מידי. אני צריכה לחזור לישון...

rotemi22

New member
הממ מור...

קיבלתי מכתב מהתכנית. הם מפרסמים את הציונים באתר (בינתיים בדקו לרעננה, כפר סבא, תל אביב ובר אילן|) לפי מס' תעודת זהות... את שלנו עוד לא בדקו. תבדקי אם שלך שם- www.yuni.co.il בהצלחה.

למעלה