קורס.... מותר סתם לפתוח שרשור אוף נכון? כי הקודם כבר לא קופץ.
G GK_FF New member 30/5/09 #1 ../images/Emo32.gifקורס.... מותר סתם לפתוח שרשור אוף נכון? כי הקודם כבר לא קופץ.
G GK_FF New member 30/5/09 #2 אז מי ראה כבר Drag me to hell?! "קחי אותי לגהנום" הייתי בזה אתמול והיה ממש כיף תהיתי מה קהילת דמדומים תחשוב עליו..
אז מי ראה כבר Drag me to hell?! "קחי אותי לגהנום" הייתי בזה אתמול והיה ממש כיף תהיתי מה קהילת דמדומים תחשוב עליו..
S sparx New member 30/5/09 #3 ../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifבכלל לא שמעתי על הסרט הזה.. על מה זה?
G GK_FF New member 30/5/09 #4 זה על...... בחורה שאישה זקנה שמה עליה קללה שתוך כמה ימים היא תגיע לגהנום. זה מתח\אימה וגם קצת קומי רוב הסרט הקהל צועק או צוחק וממש כיף. תרגמו את השם ל"קחי אותי לגהנום".
זה על...... בחורה שאישה זקנה שמה עליה קללה שתוך כמה ימים היא תגיע לגהנום. זה מתח\אימה וגם קצת קומי רוב הסרט הקהל צועק או צוחק וממש כיף. תרגמו את השם ל"קחי אותי לגהנום".
E Emergency Exit New member 31/5/09 #34 בדיוק אתמול ראיתי ת'פוסטר ותהיתי מהזה.../images/Emo6.gif נשמע מעניין. מזכיר לי קצת את על טבעי חחח
P poker faces New member 31/5/09 #39 אני רוצה לראות שמעתי על זה זה נשמע ממש יפה זה סרט טוב? שווה לראות? עד מתי יש אותו בקולנוע?
X xXx Lilo xXx New member 1/6/09 #58 חברות של אחותי היו../images/Emo29.gif והן אמרו שזה היה אחד הסרטים הטובים והאימתיים שהן ראו בחייהן XD עכשיו ממש באלי ללכת. כי כבר שנים לא יצא סרט אימה מפחיד. =\
חברות של אחותי היו../images/Emo29.gif והן אמרו שזה היה אחד הסרטים הטובים והאימתיים שהן ראו בחייהן XD עכשיו ממש באלי ללכת. כי כבר שנים לא יצא סרט אימה מפחיד. =\
D dorinchik New member 31/5/09 #21 עכשיו חזרתי מהסרט הזה!:- XDDD זה בהחלט סרט האימה הכי מצחיק שאי פעם ראיתי! בכיתי מרוב שזה היה מצחיק... סרט קורע..
עכשיו חזרתי מהסרט הזה!:- XDDD זה בהחלט סרט האימה הכי מצחיק שאי פעם ראיתי! בכיתי מרוב שזה היה מצחיק... סרט קורע..
G GK_FF New member 1/6/09 #62 חכי שתראי אותו פשוט אי אפשר שלא לצחוק לפעמים זה כי באמת יש שם קטעים שהם בכוונה מגוחכים אבל בשאר הזמן זה כי אתה פשוט כל כך במתח ולחץ שכל דבר מפחיד שיש אחרי הצעקות בא לך ישר לצחוק
חכי שתראי אותו פשוט אי אפשר שלא לצחוק לפעמים זה כי באמת יש שם קטעים שהם בכוונה מגוחכים אבל בשאר הזמן זה כי אתה פשוט כל כך במתח ולחץ שכל דבר מפחיד שיש אחרי הצעקות בא לך ישר לצחוק
X xXx Lilo xXx New member 1/6/09 #75 אז זה מצחיק יותר מאשר מפחיד?../images/Emo29.gif אז אין טעם ללכת בקולנוע XD
O orw93 New member 31/5/09 #6 הוא משודר במקביל לשידור בארה"ב../images/Emo205.gif פשוט בגלל ההפרשי שעות אז הוא משודר בלילה..בדרך כלל ב3 ככה
הוא משודר במקביל לשידור בארה"ב../images/Emo205.gif פשוט בגלל ההפרשי שעות אז הוא משודר בלילה..בדרך כלל ב3 ככה
S shaharory New member 31/5/09 #10 ../images/Emo221.gif היום??? דיי איזה שווה שאני לא יוצאת לטיול שנתי ויש לי מחר חופש חחחחח זה בערוץ 75 ביס? הMTV הרגיל רגיל?
../images/Emo221.gif היום??? דיי איזה שווה שאני לא יוצאת לטיול שנתי ויש לי מחר חופש חחחחח זה בערוץ 75 ביס? הMTV הרגיל רגיל?
S shaharory New member 31/5/09 #12 ../images/Emo221.gif שט אין את זה פה =\ או שבהוט? ואל תגידו כן כי אני יתפחלץ מעיצבון!
X xXx Lilo xXx New member 31/5/09 #13 אנלא חושבת שזה היום..../images/Emo29.gif אבל את יכולה לבדור באתר של MTV...
A Aeon New member 31/5/09 #19 זה לא היום. זה מחר. הטקס בארה"ב נערך מחר (31.5). ובטח יש פרי-תוכנית של השטיח האדום - רוב וקרסטן בטוח יהיו שם... אני לא בטוחה לגבי מתי זה מתחיל...
זה לא היום. זה מחר. הטקס בארה"ב נערך מחר (31.5). ובטח יש פרי-תוכנית של השטיח האדום - רוב וקרסטן בטוח יהיו שם... אני לא בטוחה לגבי מתי זה מתחיל...
S shaharory New member 31/5/09 #20 ../images/Emo221.gif מישהו יכול לבדוק אם זה בארץ? בדקתי ביס בערוץ 75 ואין אולי בהוט??