הממ ....כותרת?
דבר ראשון, ברור שיהיה טוב! (לייק דה P: ) אוקיי...בוא נתחיל מכך שאני באמת בטוחה שכל החברים והחברות שלך לא באמת התכוונו להתעלם ממך לחלוטין, או שהם שונאים אותך עכשיו , או לא מספיק אוהבים אותך, או סתם לא מעריכים אותך כמו שצריך. אבל מה לעשות שאנחנו עכשיו בגיל ההתבגרות = כל אחד דואג לתחת שלו!! אני ממליצה לך לא להיכנס לרחמים עצמיים, כי אני למדתי מהרבה מקרים שקרו לי שזה ממש לא כדאי כי מה שרואים מכאן לא רואים משם. למשל, קורה לי הרבה שאני נעלבת מחברות שלי כי הן צוחקות עלי או משהו כזה, ואז אני מדברת איתן, והן אומרות שהן באמת לא התכוונו להעליב, ושזה היה בצחוק, ולא היה ספציפית עליי אלא על המקרה. אחד לוקח את הדברים בצורה קשה, והשני חושב "מה הביג דיל?" בקיצור, לדעתי היחס שבו החבר שלך התנהג היה באמת קצת מזלזל, ולדעתי את צריכה לדבר איתו ולהגיד שהוא היה יכול להגיד לפחות תודה יפה, אם לא אז שוקולד, כרטיס טיסה לצרפת, ומכתב תודה יעשו את העבודה
אבל אין צורך לכעוס, אני בטוחה שאין בזה שום כוונה רעה למרות שזה די מכעיס. אני בטוחה שהרגשת שלאף אחד בעולם לא אכפת ממך חוץ מהמשפחה שלך, וזה קורה לכל אחד המון! זה לא באמת, ותזכרי שכולם אוהבים אותך!!
אז בקיצור, בהצלחה עם המבחנים וכאלה :] (לכי ללמוד!!!@# ) מאחלת את כל הטוב בשבילך!!
למרות שזה נשמע בנאלי כי אני לא באמת מכירה אותך , רק וירטואלית XD . אבל אני פשוט מרגישבה הזדהות ענקית עם מה שכתבת ...... אהה ותהני בקורס ^__^