קורס....

YuvalSP

New member
בדיוק אתמול אמרתי משהו דומה ../images/Emo203.gif

אני כל כך מצפה לדבר עם חברה שלי שאני בקושי מדברת איתה, אני ממש מחכה שהיא כבר תיצור קשר איכשהו, וכשהיא סוף סוף מדברת איתי זה סתם שיחה יבשה, והרבה פעמים היא מתחילה לרדת על כל מיני דברים שאני אומרת לה, ואז אני מרגישה חרא וחושבת לעצמי למה בכלל חיכיתי לדבר איתה. אני מקווה שיהיה בסדר בקרוב, בהצלחה בכל המבחנים

דינדש

New member
../images/Emo23.gif אני מקווה שהכל בסדר עכשיו...

אם את צריכה עזרה כלשהי- אני פה... אמנם אני לא יודעת לעודד אנשים כי אף פעם אני לא אומרת את הדבר הנכון, אבל כשחברה צריכה עזרה, אני תמיד שמחה לנסות לעזור. ^^ הכל יסתדר בסוף וכל הצרות עוד יישכחו. אני בטוחה.

מאיוש33

New member
אעהה!!#@#! פגשתי את מאר וטיאגו :]

מכמעט מלאכים
ונתתי להם חיבוק ונשיקה !! והם כאלה מושים!!@# ו...יצאתי עכשיו ילדה בכיתה ד'
אבל זה לא מעניין אותי!! כי כמעט מלאכים זה שוס
אהה ונשרפתי בגב. אווצ' ._.

חחח וואי חברות שלי היו רוצחות אותך עכשיו XD

אחת מהן חיכתה להם בשדה תעופה וצילמה אותם וזה
ואחת אחרת הייתה אמורה להיות באולפן ערות הילדים אבל בסוף לא. בקיצור, כיף לך D:

YuvalSP

New member
ואני ראיתי את אנסטסיה מהישרדות XD ../images/Emo203.gif

ו"דיברתי" איתה... חח הכרחתי את חברה שלי להכנס לחנות שהיא עובדת בה רק בגלל זה ואז עשינו את עצמנו כאילו אנחנו מחפשות שם משהו
היא ממש ממש ממש ממש ממש פרחה ^^

Fall Out Liel

New member
עוד 48 ימים!!#$@$@ ^O^../images/Emo168.gif

טסה לפילדלפיה למס' חודשים, אני כבר מתכננת לחרוש על חנויות, לראות את NM, להיות סטוקרית של רוברט כשהוא יבוא לבקר בפילי או ניורק
XD. זה נראה כ"כ קצת זמן O: והשבוע מסיבת סיום, בתחילת השנה בכיתי שנגמר, עכשיו אני מאושרת, בצפר היה טוב וטוב שהיה

אומיגאאאד לא פייר לא פייר לא פיירררר! ../images/Emo3.gif

זה מאוד כיף לראות את NM בקולנוע, אבל לראות את זה בארה"ב זה הרבה יותר מגניב XD ולעקוב אחרי רוב זה בכלל חלומי
תהני לך

kay12

New member
קצת אחריך

אני נוסעת גם כן לארה"ב ויש לי כרטיסים לקומיקון בסאן דיאגו, שם יהיה פאנל של ניו מון עם השחקנים. אני כבר לא יכולה לחכות...

rox love BSM

New member
מהזה בדיוק קומיקון? (חוץ מאיפה שהקאסט

של טויליט יהיה?) כאילו שמעתי על זה הרבה לאחרונה (לאו דווקא בהקשר של טוייליט) ולא ממש הבנתי מהזה...

kay12

New member
קומיקון זה כנס מאוד גדול זו השנה ה 40 שלו

הוא מציג כל מיני פאנלים של שאלות תשובות והצגות בכורה של סדרות וקטעים מסרטים יש גם איזור לחתימות וכל מיני אירועים שקשורים גם לקומיקס אבל לא רק מגיעים נציגים מהמון סדרות וסרטים וכל מיני סופרים ואומני קומיקס. כבר לא נשארו כרטיסים למכירה הם לגמרי sold out. הכנס הוא במשך 4 ימים ואני הצלחתי להשיג כרטיסים רק ליום הראשון והאחרון (למזלי הפאנל של ניו מון הוא ביום הראשון).

Aeon

New member
אומיגוד../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

א-י-ז-ה כ-י-ף ל-ך

Emergency Exit

New member
פילדלפיההה יואווו. ../images/Emo99.gif

כיףלך. ישלי מחר מבחן במת', אני רחוקה מלהיות מאושרת!XD

למעלה