קורס....

kay12

New member
הייתי עכשיו באתר של MTV אירופה

ושם כתוב שהטקס ישודר ב 12 ליוני (בעוד שבועיים).

kay12

New member
כן, אבל הערוץ שמשודר אצלנו בארץ הוא MTV

אירופה. והוא ישדר את אותו טקס מדובר בעוד שבועיים.

poker faces

New member
באיזו שעה?

יש גם בyes? אם כן, באיזה ערוץ? ומתי יוצא הסרט השני (ירח חדש)?(לישראל)

kay12

New member
ב- YES זה ערוץ 75

לגבי שעה חכי לשבוע המתאים ותראי בלוח שידורים, אני לא ממש יודעת.

irena18

New member
יאאאאא איזו אכזבה!!!

חחח הייתי בטוחה שזה יהיה היום ב-MTV וממש חיכיתי לזה ולא ראיתי את זה בלוח שידורים אז התחלתי קצת לדאוג אבל זה מסביר למה זה לא בלוח שידורים.. MTV אירופה חח בשביל מה אני משלמת על חבילת מוזיקה ביס??! שיכללו כבר את כל הערוצים.. וואי אין לי עצבים לחכות עד ה-12 ליוני!!! בטח כבר יהיה את הטריילר החדש ביוטיוב עד אז... וואי איזה מתחחחחחח

xXx Lilo xXx

New member
~חייבת להוציא את זה איפושהו~../images/Emo29.gif

~מצטערת על זה מראש~ ליפני כמה זמן, הייתי במצב מאוד מסובך וזה, וידיד טוב מאוד שלי סוגשל תמך בי ועזר לי לעבור תקופה לא הכי קלה. ליפני כמה זמן קרה מקרה כלשהו (שאני לא יכולה להסביר עליו בכלל אז תתעלמו) וסוגשל נישארתי ערה עד ממש ממש מאוחר בלילה ודיברתי איתו כדי לנסות לעודד אותו, וזה הצליח. יום אחרי זה, שוב דיברנו ואז יומיים אחרי שדיברנו הבנתי ממישהי שאצלו עכשיו הכול בסדר, והמצב השתפר. ממש כעסתי שאני ישבתי מאיזה אחת עשרה בלילה עד קרוב ל-4 בבוקר לדבר איתו (כשיום אחרי זה היה לי בשמונה בבוקר שיעור ושלא נדבר על זה שהייתי גמורה מתה אחרי יום שעברתי וסוגשל לא יכולתי להשאיר אותו לבד וזה הרגשתי שאני חייבת לו, ושהוא חבר ממש טוב שלי אז נשארתי למרות הכול.). בקיצור, פגע בי שהוא לא טורח להתחיל שיחות או לומר לי "תודה הכול טוב עכשיו". ואז ביום רביעי, הרגשתי שאני חייבת לדבר עם מישהו. ושלחתי לו SMS כי הייתי חייבת אבל ממש חייבת שלפחות ישלח לי "יהיה בסדר" או לאדעת מה, כלשהיא הודעה שתעודד אותי. כי אני יודעת שהוא תמיד יגיד את הדבר הנכון. והוא פשוט סינן :| ואז הגעתי למצב ששלחתי SMSים ל-2 חברות טובות שלי, אחת אמרה שאין לה זמן לדבר והשנייה גם סיננה. יום אחרי זה, כתבתי משהו במסן ורק אחרי שעבר יום שלםםםםם חברה שלי נזכרה בי ושלחה לי SMS "מה קורה?" ואז כבר לא עניתי. ניתקתי את הפאלפון, כיביתי את המחשב ופשוט כל החג והשישבת הייתי עם המשפחה וזה והבנתי שאם לא צילצלו אלי הביתה, הם לא טרחו לחשוב עלי בכלל. ואז קראתי איזה משהו ש T.H. White (סופר אמריקאי) כתב. Perhaps we all give the best of our hearts uncritically to those who hardly think about us in return ואז נפל לי האסימון. שכניראה שלמרות שאני נותנת מעצמי כשצריכים אותי, אני בחיים לא אקבל חזרה יחס שווה. זה כואב, אבל אני חושבת שאחרי שיחה ארוכה עם חברה טובה שלי, הבנתי שכן יש לי מישהי אחת לדבר איתה כשצריך. ♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~ בלי קשר. מחר קורס צילום. יום שלישי בגרות בספרות. וחמישי מגן באומנות. לא התחלתי לעשות אף אחת מהעבודות / להתכונן למבחנים. אני בצרות מטורפות בגלל זה. אז בגלל זה - אל תכעסו עלי בבקשה - אבל אני נוטשת אתכם לאיזה שבוע. אבל אני מבטיחה להיכנס בערבים אם אני לא אהיה גמורה. אני צריכה את הניתוק הזה אני חושבת.
אוהבת המון. יהיה טוב נכון?

מאיוש33

New member
הממ ....כותרת?

דבר ראשון, ברור שיהיה טוב! (לייק דה P: ) אוקיי...בוא נתחיל מכך שאני באמת בטוחה שכל החברים והחברות שלך לא באמת התכוונו להתעלם ממך לחלוטין, או שהם שונאים אותך עכשיו , או לא מספיק אוהבים אותך, או סתם לא מעריכים אותך כמו שצריך. אבל מה לעשות שאנחנו עכשיו בגיל ההתבגרות = כל אחד דואג לתחת שלו!! אני ממליצה לך לא להיכנס לרחמים עצמיים, כי אני למדתי מהרבה מקרים שקרו לי שזה ממש לא כדאי כי מה שרואים מכאן לא רואים משם. למשל, קורה לי הרבה שאני נעלבת מחברות שלי כי הן צוחקות עלי או משהו כזה, ואז אני מדברת איתן, והן אומרות שהן באמת לא התכוונו להעליב, ושזה היה בצחוק, ולא היה ספציפית עליי אלא על המקרה. אחד לוקח את הדברים בצורה קשה, והשני חושב "מה הביג דיל?" בקיצור, לדעתי היחס שבו החבר שלך התנהג היה באמת קצת מזלזל, ולדעתי את צריכה לדבר איתו ולהגיד שהוא היה יכול להגיד לפחות תודה יפה, אם לא אז שוקולד, כרטיס טיסה לצרפת, ומכתב תודה יעשו את העבודה
אבל אין צורך לכעוס, אני בטוחה שאין בזה שום כוונה רעה למרות שזה די מכעיס. אני בטוחה שהרגשת שלאף אחד בעולם לא אכפת ממך חוץ מהמשפחה שלך, וזה קורה לכל אחד המון! זה לא באמת, ותזכרי שכולם אוהבים אותך!!
אז בקיצור, בהצלחה עם המבחנים וכאלה :] (לכי ללמוד!!!@# ) מאחלת את כל הטוב בשבילך!!
למרות שזה נשמע בנאלי כי אני לא באמת מכירה אותך , רק וירטואלית XD . אבל אני פשוט מרגישבה הזדהות ענקית עם מה שכתבת ...... אהה ותהני בקורס ^__^

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo23.gif תודה ../images/Emo29.gif

בתכלס, אנחנו יכולות להיפגש. אבל אני בקושי מגיעה לבצפר XD השבוע אני אהיה בו הרבה... אגב, בכיתות י' בשיכבה שלך, יש כיתה בצבע כחול, איזו כיתה זו?

מאיוש33

New member
גם אני לא באה הרבה לבצפר XDDD

ודווקא יש לי טונות לימודים .__. הממ הכיתה הזו היא של י'4 :]

xXx Lilo xXx

New member
מגניב :)../images/Emo29.gif

ה-19 הם יצטרכו לפנות את הכיתה XD סוגשל. כי 99.9% נותנים לי אותה לפרוייקט גמר שלי באומנות D:

UnReAcHaBle 12

New member
מבינה אותך המונים../images/Emo23.gif

ואני לא יכולה להבטיח שיהיה טוב, אבל אני מזדהה איתך מאוד ברוב הקטעים שכתבת. המבחנים יסתדרו- יהיה טוב, אז יהיה טוב, ויהיה רע, יהיה רע (אני אומרת את זה כמישהי עם מתכונת בהיסטוריה שלא למדתי אליה מספיק מחר, ובטון בבטן מהלחץ אז זה מיועד גם אליי.) גם אם אנחנו לא הכי מכירות- אני יכולה להבטיח לך שאם את צריכה מישהו, אני (ואני בטוחה שעוד מלא בנות) כאן :) בהצלחה!

Fall Out Liel

New member
כ"כ מזדהה עם חלק מהדברים..../images/Emo168.gif

את מרגישה שאת נותנת מה שאת יכולה בשביל חברות שלך ואנשים שאכפת לך מהם, את עוזרת, תומכת ומראה שאת פה, כתף חמה לעזר. וזה מה שאת מצפה לקבל בחזרה, ועוד מאנשים שיקרים לך, אבל כשאת לא מקבלת את מה שאת מצפה לקבל בתמורה, כשאת צריכה כתף תומכת, אז זה יותר פוגע ומכאיב, כי איפה לעזאזל אילו שעזרת להם כשהיו בתחתית?! זה עוד יותר מכניס לדיכאון, פשוט לוותר על הכל, כי הרי למי יהיה אכפת? לאף אחד. אבל בסוף עניינים מסתדרים, הרי הם חייבים להסתדר, הם תמיד מסתדרים לא? ובסוף הכל יהיה בסדר, והחיוך יחזור, והעצב יישכח מאחור
. מגלים את אלו שזוכרים את העזרה הזו, אפילו אם זה בדיליי. חח איזו כתיבה יצאה לי
, אבל התכוונתי לכל מילה ^-^ בהצלחה עם כל המבחנים!
וקורס צילום? הלוואי עליי

Emergency Exit

New member
יש.. ../images/Emo204.gif

אנשים כאלה שיודעים רק לקבל והם לא שווים את היחס שלך! ויש אנשים ששוים כל טיפת יחס כי הם יודעים להחזיר פי שתיים. אם באלך להתלונן בואי אלי חופשי
ובכלל בואי לבקר מזה כיף בנתניה מלא ערסים חחחח סתם בהצלחה בבגרויות

xXx Lilo xXx

New member
יווו אולי תבואי בשישי לרמת-גן?../images/Emo29.gif

אני בפארק הלאומי שם. בגלל הקורס צילום, אז לוקחים אותנו ליום שטח, זה היה אמור להיות בת"א אבל השתבש קצת ><" אזזזז בטח גם שם יש מלא ערסים אם באלך XD

דינדש

New member
בהצלחה ביום שטח ../images/Emo13.gif

תראי לי תמונות אח"כ? ~סמיילימריםגבות~

למעלה