פמיניזם

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך

Larik

New member
אני רוצה לראות נתונים מספריים!

זה נכון כל עוד האשה נשואה ועם ילדים, ברגע שהאשה לבד ההבדל בין השכר הוא מזערי (או שאינו קיים בכלל). למה למשל לא שמעתי את המבורגר מתלוננת על זה? למה לא שמעתי את P019 מתלוננת? אני מתפלל שבגלגול הבא אני אהיה אשה. (אגב, אני עכשיו מחפש הוחכות לטענות שלי)

snoopytush

New member
אוקיי כנס לפורום פמניזם ותכתוב את זה

ותתנסח בעדינות שלא יאכלו אותך חי. ואל תקרא לזה קורבן

Xylophone

New member
לא יודעת על נתונים מספריים

אבל העובדה שרוב המנכ"לים הם גברים מעידה על מעמד הנשים בחברה. וכידוע מנכ"לים מרוויחים יותר.

snoopytush

New member
גם נצנץ והמבורגר מרויחות פחות

והן עובדות קשה לא פחות מהגברים ואגב טיפול בילדים זה בין העבודות הקשות רק ללא תשלום בל נשכח את זה. וזה מרוקן נפשית ואנרגטית.

Larik

New member
טוב, לגבי נצנץ זה לא מפליא

יש לה ילדים וסביר להניח שהיא היתה צריכה בשלב כלשהו "לחתוך" מוקדם מהעבודה בשביל לטפל בילדים.

Xylophone

New member
היא ממש לא חותכת מוקדם מהעבודה!

היא עובדת פי 2 יותר ממך!

Larik

New member
נתחיל מזה שאמרתי "בשלב כלשהו"

ונכון, סביר להניח שהיא עובדת יותר ממני. אני עצלן, אין מה להסתיר.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאין לי זמן עכשיו לקרוא את כל השרשור

יש לי ילדים - אתה יודע
אבל ברור שאתה לא יודע כלום מהחיים שלך!! ההודעה הזו שקפצה לי ממש עיצבנה אותי!! אני עובדת פחות מהגברים??? מאיםה לקחת את זה?? בגלל שיש לי ילדים, בימים שאני לא איתם, אני עובדת עד 12 בלילה! כדי להשלים את השעות מהימים 'שחתכתי מוקדם' אני עובדת לא פחות קשה משום גבר סביבי - לפעמים אפילו יותר. אבל עדיין מרוויחה פחות! ה-ר-ב-ה פחות! למה? ככה! כי גבר בחיים לא היה מוכן לעבוד בשכר הזה. והכי קל לנצך אישה ולהגיד לה עד שכבר מוכנים לקבל אותה - זה מה יש. יודע כמה ראיונות עבודה שאלו אותי: ומה תעשי עם הילדים? ומה גברים אמורים לעשות עם הילדים? למה ההנחה המקוממת הזו שאם אני אישה אני 'צריכה לחתוך מוקדם' אבל גבר לא?? זה למה אני שונאת גברים. כי אתם עצלנים (כמו שאתה העדת על עצמך) ועוד יש לכם תלונות כשאנחנו כועסות (העיקר שאתה שונא פמניזם
) איכשהו העולם תמיד צריך להיות פרוש לפניכם ואנחנו 'סתם' מתבכיינות... רובכם פשוט פרזיטים שחיים על חשבון הנשים ועוד מציגים את זה כאילו אנחנו חיות על חשבונכם.

Larik

New member
טוב טוב, הבנתי

סליחה התכוונתי שהיית צריכה "לחתוך בשלב כלשהו" - ברגע שהילדים היו קטנים.

Berethor

New member
לאריק

אתה מוקף בנשים זועמות, עוד רגע היה כאן לינץ', RUN RUN!..

Larik

New member
ולמה הם מנכלי"ם?

אולי כי הם לא נכנסו להריון, והתחילו לגדל ילדים כשהם מפתחים קרירה.

Larik

New member
זהו!!!

זה מה שאני אומר. למה לאזעזל התפקיד נופל על נשים? זאת אומרת שאני מבין שהריון - זה דבר אקסקלוסיבי לנשים (לבינתים). אבל למה אחרי שההריון נגמר זה כאילו מובן מאליו שהאשה אמורה לשבת בבית ולטפל בילדים בעוד שהגבר הולך לעבודה? אולי יש גברים שמעדיפים להשאר בבית ולטפל בילדים? איפה השוויוניות?

Xylophone

New member
כנראה רוב הגברים

פשוט לא רוצים להישאר בבית. זה היה התפקיד של האישה מימי קדם וילדים מרגישים יותר קשורים לאמא. עם מישהי רוצה להגיע רחוק היא צריכה לוותר על ילדים. וגם ככה יש פיצוץ אוכלוסין ועדיף לוותר עליהם.

Larik

New member
אני חושב שבכלל החיים מוערכים יותר מדי.

אבל זה לא קשור לדיון כרגע

Berethor

New member
זה אכן כך

זאת גם האחת הסיבות שסדר הדברים הזה היה הגיוני.

למעלה