עם
ו

Digi Lista

New member
אם ככה -המזימה שלנו הצליחה...

הצלחנו להבהיל עוד בן אנוש(?)מסכן,תמים וחסר ישע שכול חטאו היה יכולת ציור טובה... תסרוק את הציור,אני כבר סקרנית(במילא אין לי במצבי כרגע משהו יותר מועיל לעשות...)

Prismatic

New member
אהמ...

כן קצת... ואלי במועד א' הייתי במילואים ובמועד ב' יש לי שני מבחנים אחרים ככה שלא רק שלא עשיתי את א' אני עושה ג' לצערי...

אליהו ד

New member
עוד פעם מילואים..מותר לספר שאתה

בסיירת מטכ"ל או שזה חסוי? מבחן מעצבן לעלא היה..נותנים לך ציטוט משפינוזה,ותוקעים לך איזה משפט כמו:נמק את העמדה,תאר את השלכותיה על הפילוסופיה השפינוזיסטית..כאילו,יה רבאק עם הרות הזאת,היא רוצה שנכתוב לה ספרים שם? תגיד רגע-מועד ג' לא יוצא בזמן הלימודים? בכלל,איך הלכו לך שאר המבחנים?מה שלום המתרגלת הג'יפתית לסטטיסטיקה?מתגעגעת אלי?חחחחחחחחחח מה שבטוח שזאת ממבוא לפסי' ברכה בירכת הגומל כשהתחפפתי הא?חחחחחחחחחח טוב לשמוע ממך-אז מה אתה אומר,לסרוק או לסרוק את מה שיש לי ממך כאן?

Prismatic

New member
חופשי - ועוד משהו לכולם

אתה מוזמן לבצע בתמונות את זממך.... ואני מבין שהמבחן של רות היה קשה... אוף כבר אין לי כח... גם במבחן של בלבן לא הברקתי ואני צריך לעשות אותו שוב. חוץ מזה קקה. :) עצלן כתמיד... וברוב טיפשותי גם שכחתי את הציור שציירתי לך במעונות, אז תצטרך לחכות עוד כמה ימים. אבל בנתיים למי שבאמת קורא את ההודעה הזו... באתר הזה => http://stage.co.il/Authors/PrismaticDay יש כמה ציורים שלי :)

למעלה