עם
ו

אליהו ד

New member
יווווווווווו שויץ שויץ שויץ ../images/Emo163.gif

יווווווווווווווווווווווווו בא לי לחלוק מה תעשו לי????? יווווווווווווווווווווווווווו ואני חשבתי שדפקתי את המבחנים יווווווווווו הם מטורפים לגמרי אליייייייייייייייייי מאושר עד הגגגגגגגגגגגג לא צריך לעשות חוזרים חחחחחחחחחחחחחח אלי קיבל בניטשה 95 וגם ביוונית 955555555555555555 יווווווווו טוב רק לטינית זה 93 ולא היו לי עצבים לעשות חוזר אז רק באמפריציזם אני צריך 94 ופוזיטיבזם 98 ווווווווווו פריסות על חשבון הבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלייייייייי שמח עד הגגגגג וקורא לבדוק חשדות לשחיתות באוניברסיטה חחחחחחח משוגעיםםםםםםםםם לגמרי סתם כי בא לי לדבר מה תעשו לי זה אני למעלה בכחול טוב עד שההנהלה ייכנסוווו חחחחחחחחח איך קררררררררן וגילגילגילגיל אומרות-מכתפלי!! כיף כיף כיף כיף כיף לי טוב אלי מתארגן על עצמו,לובש בגדים מחדש,צריך לשמור על חזות רצינית,לטפח את דימוי השור..עלאק..למי אכפת..כיף לי!! טוב עכשיו אלי רגוע ויכול לשבת על הפריסה של שרווווווני,ראש קצת יותר נקי ו........שיהיה לכם כיףכיףכיףכיף של שישבת!

|חיבוקהיי אילנקה המתוק. זאת אני חני

יש לי ניק חדש. היתאחדתי עם חברתי הטובה סוזי. אנחנו גולשות ביחד מכיוון שאני דואגת לה כרגע כי היא עשתה שיניים יפייפיות. ב 25000 שקל. ואני כבת מזל בתולה, דואגת לה מכינה לה אוכל, כי היא עברה טיפולי שתלים. לכן אנחנו גולשות ביחד. אבל הקלפים אני מוציאה לבד. עשיתי לי פתיחה לכל השבוע לא יצא לי משהו. יש לי שאלה אליך אלינקה ממוש. ביום שבת אנחנו אמורות ליסוע לחיפה למיפגש חברים שאני מארגנת כמו תמיד. ויצא לי 7 חרבות. מה זה אומר? שלא ילך לי טוב באותו יום? אני כבר בדיכאון מהקלף הזה. זה אמור ליהיות מפגש נחמד.יבואו די הרבה חברים. מה אתה אומר?

ללה קרן

New member
אלי גילי וכולםלם../images/Emo24.gif

באתי לבקר פה, בינתיים אתנחל פה על איזה פוף פינתי נהנית מהדברים שאתם כותבים ולומדת ולומדת ולומדת...... אמא-גילינג - געגעת, צרי קשר, ושלחי לי במייל את הדוגמית שביקשתי. אוהבתותך

אליהו ד

New member
../images/Emo12.gifיכול להיות שיש חיים מעבר לפורום?

לא יכול להיות אוליברה תקופה עמוסה ללא מעט כאן.. אני יודע שזו הפתעה מרעישה,אבל יש גם דברים מעבר לפורום...לפעמים לא נורא,לא קרה כלום,לא צריך להיבהל..כמה ימים קצת שקט,אחר כך חוזרים,ושוב שקט,ושוב חוזרים.. את יודעת איך זה החיים גם אני קצת עמוס,מותר לא?

אליהו ד

New member
טוב נרגעתי..אוף למה לא 100

חחחחחחחח ירח בתולה מוטרף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אליהו ד

New member
אני אומר שלא צריך להוציא קלף על כל

פיפס קטן שהולכים לעשות,ושלפעמים אנחנו נוטלים את הדבש מהחיים על ידי חריכתם בפריסות שונות ומשונות,שתי וערב,הלוך וחזור..כדי לחפש את אותו אילן להיתלות בו,כאשר משהו לא יילך כשורה.. אילנית,פשוט תלכי ותיהני,בלי קלפים,בלי כוכבים,בלי כלום-תיהני נטו! ואל תשכחי להרים לה איזו שן או שתיים,את יודעת,נתחלק ברווחים,עיניינים,קומבינות?

אבל אלינקה ממוש שלי.

אני עשיתי פתיחה שבועית. היא לא יצאה לי מי יודע מה. יום ראשון-ירח יום שני-9 חרבות יום שלישי-נסיף הגביעים יום רביעי-5 גביעים יום חמישי-7מטות יום שישי-מיזוג יום שבת-7 חרבות סיכום שבועי הכוכב שם לב איזה שבוע יצא לי. ואתמול באמת היה לי רע בערב. ובלילה באמת היו לי נדודי שינה מ 9 חרבות. אז למה שאני לא יאמין ב 7 חרבות של יום שבת? שזה אמור להיות יום ניפלא כי יש מיפגש בחיפה?? מתה עליך אלינקה
אומנם בזמן האחרון לא כתבתי הרבה אבל תמיד חושבת עליך.

AD M

New member
אני קצת נדחפת-אבל....

קלפים אמורים לתת פוטנציאל וכך פשוט צריך למצוא את הפוטנציאל החיובי.אם את רואה שמצב מסויים קשה תמשכי קלף נוסף מה גורם לכך וקלף שני למה לעשות לגבי זה -למה סתם להילחץ?

אליהו ד

New member
את ממש לא נדחפת../images/Emo45.gif

לפעמים ,אילנית,נבואה מגשימה את עצמה..כל קלף שמרגיש לך לא סימפטי יכול בן רגע להפוך עורו,אם רק תתמודדי עם האתגר שהוא מציע..לעשות כל מיני שיקולים וחישובים על גבי חישובים,בסופו של דבר,לא מאפשר פשוט להתרווח,ולהנות מהנוף..ו..that's what life is all about...

אליהו ד

New member
הוא אומר לזרוק את הקלפים למקום

שלא תוכלי לגעת בהם למשך כשבוע..כדי להיזכר איך זה לחיות בלי קולב..

אליהו ד

New member
וחוץ מזה-עוד פעם אני לא מוזמן??../images/Emo7.gif

אף אחד לא אוהב אותי...........חחחחחחחחחחח מזה צריך להיות אילנית,לא סיכמנו משהו,כאילו וואוו? גם אני עכשיו לא מזמין אותך למפגשים שאני לא מארגן,דווקא!:) תרדי מהקלפים קצת נשמה,לפעמים הם סתם גורמים לכאבי ראש מיותרים..

אלינקה. בודאי שאתה מוזמן

ביום שבת אחר הצהריים בחיפה שלח לי מסר ואני אגיד לך היכן אנו ניפגשים. ואוי לך אם לא תגיע. נו נו נו.
אבל הבעיה היא הסערות שדני רופ חזה. מה יהיה?? אני לא רוצה לדחות את המיפגש. כל כך שמחתי להיפגש עם חברים טובים ואתה חייב להגיע ולהכיר את החברים הניפלאים של פורום האירוויזיון.

אליהו ד

New member
שכה אחיה..נהפכתי לפרסונה גראטה?

אהההה עכשיו מתקפלים אה אילנית?אהמ אהמ איפה היית כשחתכתי לי ורידים בגינה של בית חולים טירה?איפה היית כשצפיתי במפגשים של כל העולם מגגות של בניינים?איפה היית כשקשרו אותי בשרשראות וסגרו אותי בחדר עם דוד לבן שישגיח עלי?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם צחקתי נו מה נסגר חחחחחחחחחחח אני אוהב להיות פרסונה נון גראטה,ככה יש סיבה לחיות חחח בקשר לשבת,מזזזזזזזזזזזזזזזזה הייתי בא,אבל יש לי עבודה פרו סמינריונית להגיש בראשון
.......... ומיום ראשון גם אם העולם מתהפך אני לא יוצא מהבית חוץ מלאוניברסיטה(ולאשה כמובן!) אז ..קבענו ל20.7.2003?כן,שם,על חוף הים,אני עם מעיל,את עם ביקיני?

אליהו ד

New member
לא נכון-טובים השלושה מן השתיים../images/Emo3.gif

אבל עדיף למין האנושי ולרווחתו של האיש הקטן שמנהל את העולם(מממ
),שההרכב יהיה שתיים ואחד,ולא שניים ואחת..אהמ אהמ אהמ אהמ ..

אליהו ד

New member
אבל,כמובן..מי אני שאכתיב טקסים דיונ

דיוניסיים..אהמ אהמ?לפעמים לקרוא על מיתולוגיה וטקסים הזויים כאלו ואחרים שנחשבו למעוזי תרבות יוון,זה לא רק מעניין,אלא גם מסוכן מאוד לריכוז ולאנשים שבסביבה...

oliveraf

New member
אלי מה נשמע מה שלומך? רציתי להגיד

לך לעניין הפריסה האחרונה שעשיתה לי עבור עבודה אם אתה זוכר אז היתקבלתי לעבודה ואם הכל יהיה בסדר אני מתחילה לעבוד בתחילת השבוע הבא עכשיו הגיע הזמן לעשות פריסה לתחום הרומנטי תגיד אם אני רוצה לדעת אם אמצא בן זוג בקרוב איך לשאול? שיהיה לך המשך ערב נעים

למעלה