עם
ו

אליהו ד

New member
החלטתי להשאיר!../images/Emo150.gif

עלאק......... איזה להעביר,רק ראשי שרשורים אני יכול..וגם זה מעצבן לעלא.. ממממממממממממממ הנה זה נשאר,כי עשיתי תקשור(ביחד עם צלמגור),וקיבלתי מסר ממלכיצדק וווווווווווווווווו טוב נו אין לי כוח לבדיחה על המתקשרים עלאק עכשיו חחחחח פעם אחרת אולי צלמגור יעזור לי? ממ הייי קיבלתי מכתב!חחח בטח תשובה,נראה לך שלא?אלי רק גומר כאן משוווווו והולך לכתוב(יופי לי וטופי לי שגילי כותבת לי-חרוז מחומש!) גמני געגעגעגעגעתי אבל...........

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifגילי היייייי

אין לך מושג כמה אני שמחה שסוףףףףףףףףף סוףףףףףףףףף קבלת את המייל...לא ידעתי כבר מה לחשוב... מעבר לזה, זה רק חצי מסך הכל, אבל
כאשר "עולים" על דפוס או אישיו כלשהו במפה הדבר המדהים הוא שלא משנה מאיזה זוויות/כוכב נתבונן הסיפור יחזור על עצמו בוואריאציה אחרת.... וואלה....המון אהבה גם לך ואולי, גם מאוד התחברתי אנרגטית למפה,,,הפאזל התחבר לי בראש
(בטח מוכר לך,לא?) יאללה נשמה בייייייייי אשלח לך המשך

אליהו ד

New member
../images/Emo24.gifאהלן אהלן חמוווווווווווווודה

גם אם עם האוהבתותך של גילגיל?גם אותי היא הדביקה חחחחחחחח איזו משיגנע,אבל נשמה,לא?
מזזזזזזה שמח לראות אותך כאן,וכמו שאת שמה לב אנחנו אוהבים ואוהבים ואוהבים לדבר על דברים ש...את יודעת,מזה טעימים..ו.....תתנחלי חופשי,אוהב שאת כאן,ותשמיעי קול מתי שבא לך,ו.....זהו:) יאלללללללללה ייב ייב

אליהו ד

New member
הינעל הכדורים הלבנים האלו חחחחחחח

עודפעם(כאילו שזה חדש לכם) טעויות כתיב- משפט ראשון כתבתי "גם אם עם האוהתותך" התכוונתי "גם את עם האוהבתותך" גילגיל תראי מה את עושה לאנשים תמימים ובתוליים לא יפה בייייייייי

ללה קרן

New member
עד כאן!../images/Emo123.gif

מסתומרת נדבקתי? מתמדבר? גילינג תעיד שמי שהמציא את אוהבתותך, נשמותק, נשמאמי, מקסימותק, ואינסוף חיבורי הברות אחרים זו אני, אז מי שנדבק פה זו גילינגה! (זכויות יוצרים נו...) ואגב, לא כותבים עודפעם, זה או: עוד פעם, או: עודפם!
איזו קבלת פנים! מממממממממווווווווואאאאאההההההההההההההההה על הפרצופשך!

אליהו ד

New member
והנה בחזרה מוווווווווווווואה../images/Emo25.gif

לא לשים לב אלי בהיי היום מה עם דיון ההתאמות חבר'ס,נכנסים?

יווווווו ../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

איזה יופי לחזור הביתה אחרי שלושה ימים ולראות את הבית השני שלי ככה, עם הילדה/אשה/נקבה/בחורה/נשמותק הכי הכי בעולם, ומנגד את הנשמותק השני שאני מעריצה ואוהבת ת'אמת ללה...הוא לא משומשו? מיאווווו
מתרגשת ואוהבתתתתתתתת
איזה כיף לראות לכם פה, וכמה מרגש לקרוא אותך אליהו מקסימותק... המבחנים שם וזה.. מי גאון של אמא מי
וכן.. אני מודה שזכויות היוצרים לחיבורי המילים הן של ללה
שלא תהיינה טעויות, גילי רק מאמצת, בבחינת גזור ושמור
שני אנשימים שגילי אוהבת מאד מאד באשכוליה אחת, החיים יפים או מה

אליהו ד

New member
גילוווווווווווווווש!!../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif

הנה היא הגיעה!! ויייי גילגיל נשמה,מזה שמח לראות אותך כאן..געגעגעגעגעתי חחחחחחחחחחחח איזה גאון של אמא חחחחחחחח זה לא כזה ביגדיל,סתם אני שמח שעמדתי ביעדיי עד כה..שור אובססיבי שכמוני חחחחחחחחח המונהמונהמונהמונה נשיקות וחיבוקים ומה לא,את יודעת על מה..הפסים לא נראו נכונים כל כך מעולם!:) בינתיים אנחנו כאן נחים..קצת יירשנו את אדמת הטרשים של סוגיית ההתאמות,עבודה לא פשוטה,ואחרי נשימה ארוכה ומילוי מצברים והשלמת חובות לימודים(חחחחח הגיע הזמן חחח) אני אזריק עוד מנה של זוויות,וביחד נבנה את המגדל המסובך הזה..מזמין אותך ואת כולם בחום להשתתף בשיחה על ההתאמות,כאן למטה בתחתית העמוד..אני אקפיץ את זה מחר אולי חחח ו.....סתם לומר לך שמזה נסעתי רחוקרחוק מאותו מוקש חחחחח 10000000x!:) וזהו,עכשיו גם לללללה כאן,אנחנו כבר 3 משיגנע עם תעודות,וצריך לחזור לעבודה..נראה אילו עוד נושאים צועקים לחרישה..:) נדבר ב....................:) ייבייבייב אני טיפטיפטיפטיפ
ששששששששששששש לולספר..זה מזה תינוקי,עדיין בבטן..ואולי בכלל לא..אבל,היי..חיים את הרגעים שמצטברים לחיים,לההההה? ייייייייייב

נשמותקכפרהחומדממיואיכלאמיצימיאוו

בקיצור קצת השתגעתי לי בימים האחרונים ויש לי מה זה מלא לספר לך, אז נראה לי אני הולכת לכתוב לך מכתב,,, או לא עכשיו יותר מאוחר כזה, וחוצמזה, לא אומרים המונהמונהמונה... אומרים המונמונמונמונמונמון.... ככה זה ב"ללאית"...
מיאוווווו
אחלה שבת לכולנו
כי גילי אוהבתותך
נשמותק

אליהו ד

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo9.gif

גילווווווווווווווווווווווווווווש מי נשמה של אלי? אממ..למה אף אחד לא אומר אני..נו..למה בושות..ככה בפומבי לא יפה.. טוב- גילוווווווווווווש נשמה של אלי חחחחחחחחחח מזכיר לי את כתה א חחחחח גנווווובים חחח אממ...מכתב?מכתב?
אוקי דוקי!
|אייקון שלי אלי מנפח תחזה כי גילי והוא שוב במכתבים
חחחחחחח ללאית עלאק חחחחחחחחח איז'ה גננננננננננננננובה אבל נשמה:) אלי מחכה ושולח שובשובשוב מזה סל תודה ענקי,יש גם לאלי מה לספר לגילי:) אבל קודם גילי לאלי ואח"כ אלי לגילי ואח"כ גילי לפסיכיאטר המחוזי ואח"כ אלי חוזר לנקום חחח מישהו משועמם? לההההההההה אלי פשוט היי:) אממ ייב ייב

אליהו ד

New member
../images/Emo32.gifעם../images/Emo78.gifו../images/Emo21.gif

נו גמני מתמסד,לא עוד שרשורי אופים נעים ונדים ללא בית.. כל אוף טופיק,וברוך שמו ואשתו יש כאן מלאנתה(אל תסתכלו עלי!!),הנה יש מקום..מתחת לעץ הזהההה:) יאללה ייב ייב

רוקוקו

New member
מיטת טיפולים במחיר מציאה.

למכירה מיטת טיפולים מברזל 1800 ש"ח. 226109 053 ערן

אליהו ד

New member
ומה אם יש לי רק 1799?

ומה אם לא בא לי...כל החודש? ומה אם יש לי 1801? ומה אם ההודעה הזו תימחק כי תפוז לא מרשים לפרסם בפורומים? ומה קשור לפורום טארוט בכלל מיטת טיפולים? ולמה אתה מוכר בכלל?

Prismatic

New member
היי אליקו....

היי אלי זה אריאל מאתה יודע איפה... רק רציתי להגיד לך שציירתי לך עוד איזה משהו ואם אתה רוצה אני אתן לך את זה

אליהו ד

New member
ארייייייייייייייייייאל!!!!!!!!נשמה!

מה קורה????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יה משוגעעעעעעעעעע כמה זמן לא דיברנו!!!!! איפה אתה?נקבר בפיזיולוגית אני מקווה!תתביישו לכם על הקורסים המג'ייפה שתקעתם לי!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווווווווווווייייייייייייייייייייייי עשית מועד א' באמפיריציזם או שאתה בא מחר למבחן לאפסים(תראו מי מדבר חחחחחחחח)?? יווווווווווווו תרים טלפון נדבר ובכלל-אתה רוצה כאן פינה?בא לך שאני אעשה "פינת אריאל" עם כל הציורים המד-ה-י-מ-י-ם שלך??אם כן אני רץ לסרוק את מה שציירת עד עכשיו,שכולם יראו איזה אריאל מוכשר יש לאונ',אבל מה לעשות,נתקע בפסיכולוגיה! חחחחחחחחחחחחחח יאללה נשמה נדבר?אחרי זה בטוח לא,הא?חחחח יאלללה

אליהו ד

New member
"מאתה יודע איפה" חחחחחחחחחחחחח

אפשר לחשוב שמזריקים ביחד כל כניסת שבת,איזה מג'נון אתה חחחחחחח

Digi Lista

New member
אני רוצה פינת ציורים../images/Emo13.gif

לאחת שכישרון הציור הענקי שלה מסתכם בבית ופרח מעוותים ולא מזוהים תמיד נחמד לראות(ולקנא...)באנשים מוכשרים,ואם יש גם פסיכולוגיה בעניין וזה בפורום טארוט כאן בתפוז(כי רק כאן המנהל משחד אותי להיכנס...)אז בכלל שווה!
יאללה שים ציורים,אני רוצה פינה לאריאל!

אליהו ד

New member
באנה הוא ממש מוכשר זה,נשבע לך

הוא צייר לי מלכת מטות,ואילו אני,מרקורי בתאומים מוטרף שכמוני,שכחתי לסרוק את זה ולהעלות לכאן..אם הוא מרשה,אני מעלה תככככככככף..וגב ציורים מעוותים,האריאל הזה הרס את כישרון הציור שקוראים לו אלי,עם הירידות שלו..לא מבין למה הוא לא מוכן להכיר בקווים שציירתי כאשה יפה?למה,אריאל,למה?זה שאני מצייר ריבוע וקורא לו עיגול לא אומר שאני לא כשרוני!ככה עושים?פויה! טוב דיג'י נראה לי הוא ייבהל לגמרי,מספיק הוא נבהל ממני באוניברסיטה חחחחחחחחח

למעלה