עם
ו

אליהו ד

New member
סימני פיסוווווווווווווווווווווווווק

1.החוכמה זה להתמיד ולהתקדם בעבודה 2.כן המפקדת 3.כן המפקדת???? 4.בני זסוג לא מוצאים 5.בני זוג גם לא מחפשים 6.בני זוג באים לבד כאשר את מוכנה להסתכל על עצמך במראה ולומר:אלוהים,כמה שאני יפה\חכמה\מקסימה\כריזמטית\וכו וכו וכו'

אליהו ד

New member
7.קלפים הם לא אלוהים 8.מזה אלוהים?

די לאובססיה הזאת עם הקלפים אוליברה,באמת..את לא זזה מילימטר בלעדיהם,וככה לא תגיעי למקומות שאת רוצה להגיע...הקלפים הם לא שמרטף או רופא,וגם לא-איך טריבלסקי אומר-לא אקמול קוסמי..אין מה לצפות מהם יותר מדי חוץ מלהיות מראה סבירה..

sunset*

New member
פששש יפה לך../images/Emo9.gif

>זה אומר ששוב תדון על ניטשה.. עד שיוסיפו עוד 5 נק'?<

אליהו ד

New member
אפשר לדעת מי את,ילדה?../images/Emo13.gif

לההההההההההה נראה לי אם עוד פעם אחת אני רק מזכיר את השם ניטשה(אופסססס זה מה שעשיתי עכשיו לא? חחחח),אז לא יהיה טוב..ואולי קצת אלים כאן..טוב נו,לא כולם אוהבים את ניטשה..:) מי שכן יצטרך לסבול מזה,ותמיד סבל,ועדיין סובל..אלו אותם מוכי גורל שעד היום לא מבינים למה,באמת למה,אלוהים הכריח אותם להיות חברים שלי חחחחחחח ואת ה5 נק´ אני עוד אחזיר..איך אומרים בשב"כ(למרות שבפסק דין של העליון נפסל שימוש כזה..סתם כי בא לי לדבר),בלחץ פיזי מתון:) אממ....זה---->
..אסור,כאילו וואוו..אז------->
בבקשה! חחחחח

אליהו ד

New member
ומעבר לכך-די ההתאמות הוא שקט?

תראי חמודה, טארוט אינם רק פריסות,אלא גם בסיס עמוק דיו לדיונים מטאפיזיים כגון די ההתאמות שנערך ממש עכשיו.אני לא חושב שזה שקט,אני חושב שזה מלהיב ומשלהב ומעניין ומפרה..אם יש זמן,כוח,משאבים נפשיים וסתם זמן פנוי-אז עושים פריסות,אם לא אז לא..במקום הראשון,לפחות אצלי,אלו בדיוק אותם דיונים ארוכים ויפים,שהם באמת מושקעים ו..למרות שזה נראה כאילו אין מה לשרוף זמן על כאלו מאמרים,תדעי לך שעל מנת להציג טיעונים רלוונטים,צריך לקרוא ולהעמיק לא מעט..ואז,כמו תמיד,אין תמיד זמן או כוח לפריסות אלו ואחרות.. עם זאת,כן,שרוני,אני זוכר,מה זוכר,יש לי פטיש של אלי קטן על הראש,שמזכיר לי את הפריסה שלך..שבוע מוזר עברתי,ואני מאוד מאוד מאוד מאוד אשתדל לשים סוף סוף קצת גז בפריסה..לא לכעוס או להיעלב,סך הכל שמו השני של אלוהים הוא עקומות תמורה,אז מי אני הקטן שיקבול על כך:)

תפוז Live ../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif ../images/Emo98.gif

המועצה הלאומית לשלום הילד, אשר נוסדה בשנת 1980, היא הגוף הותיק והגדול מסוגו בישראל, העוסק במכלול הנושאים של זכויות הילד. ייחודה בפעילות כוללנית ומקיפה למענם של כל הילדים בישראל - בלי הבדל דת, גזע ומין. המועצה עוסקת בל תחום אפשרי כולל: חינוך, בריאות, מצוקה, התעללות, משטרה ועבריינות, חקיקה ומשפט, תקשורת וצרכנות ותחומים רבים נוספים. המועצה פועלת כשדולה וכארגון סינגור, אך במקביל מקיימת גם מרכז משפטי, מרכז מחקר, מרכז חינוך והדרכה ומערכת של פרוייקטים חדשניים. ד"ר יצחק קדמן מהמועצה הלאומית לשלום הילד יתארח היום ב-15:00 בפורום אלימות. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולהשאיר את שאלותיכם...
אל תשכחו לדרג את המצעד הרשמי של ישראל באינטרנט- "הקופסה".

תופסת טרמפ על תפוז... לתמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חמודה... נשמותק.. אני לא כל כך יודעת מאין להתחיל להודות לך
השקעה שלא תבייש אף אסטרולוג שמחשיב את עצמו, משום שאת כל כך צודקת, אלוהים אדירים
מכשפה
את מכירה אותי
אמא'לה
זה מה שעושה האסטרולוגיה
רוצה גם
ואם מעניין אותך נשמותק
אז נרשמתי לקורס פסיכו-אסטרולוגיה
ואני מתחילה ללמוד בשבוע הבא
אז אולי.. אולי אולי אני בדרך הנכונה, ככה לפחות מרגיש לי
שוב תודה
מילה קטנה גדולה
וימבה אהבה

אליהו ד

New member
גילגיל נראה לי ההודעה הזו תימחק../images/Emo10.gif

כי ה"תפוז אנשים מודיע" מוחק את עצמו...תכתבי את זה בראש העמוד,שכולם יידעו איזו כותבת כשרונית יש לנו כאן,תמממממממממממממממממממממרינקה!

sunset*

New member
נדמה לי.....

שזה נמחק אוטומטית כשעה לאחר הארוע.. רק אם אין תגובה להודעה
אם יש תגובה... ההודעה נשארת :)

אליהו ד

New member
אז בכוח אנחנו מראים איך שהמנהל לא

מבין מהחיים שלו?? לא יפה!
?
!
....