עוף.

אומייגאד... רק עכשיו../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

קלטתי... בן דוד שלי חייל.. אני יודעת שהוא בסדר,אבל אני לא יודעת בכלל במה הוא משרת והכל, ומה אם הוא יצטרך פתאום לשרת בצפון או משהו?

FOBgirl

New member
עוד מעט כל זה יגמר^^

סוריה אמרה לחיזבאללה להפסיק את ירי הטילים [סוריה אמרה גם שצריך לרסן את ישראל ולעשות חילופי שבויים], ערב הסעודית ממש תקפה את החיזבאללה[באופן מילולי כמובן], ומצרים אמרה ללבנון שתנתק איתה את כל הקשרים אם הם לא ישחררו תחטופים. מישהי כבר שלחה לינק: http://news.walla.co.il/?w=//940532

Stinki Winki

New member
שמעו צירוף מקרים מוזר וקצת מפחיד

האישה שנהרגה בנהריה אתמול (שטיל פגע לה בבית)- קראו לה מוניקה זיידמן. עכשיו, בספר "ההזדמנות האחרונה" (של הרלן קובן) אחת הדמויות נקראת מוניקה זיידמן. היא נרצחת בתחילת הספר. זה לא מפחיד?O_O

אני לא באמת פה.

אתן הוזות. אבל יש בשרשור הזה כמה דברים לא נכונים. קודם כל, סוריה אמרה שהיא לא תשתתף במלחמה הזאת, ומישהי כתבה שהיא כן. דבר שני, להרוגה מנהריה קוראים מוניקה לרר.

Stinki Winki

New member
זה שם משפחה אחרי/לפני נישואים.

בעיתון (ידיעות או מעריב לוידעת) כתוב זיידמן- לרר

Mrs Johnny depp

New member
ladys!!!

hello! i'm writing to you from argentina. i can't belive what's hapening in israel!!!! it's so scary
the women that died in naharia was a friend of my mother!!!! and fuck, a catyusha fell in my kibutz!!!! i can't belive it. it's crazy my dog is in a pension in a kibutz near nahariya and i'm realy scare that something bad will hapen to her
in 19.7 i'll back to israel, i hope that things will get better fast. lea, ofir and the rest of the girls that live in the north- be strong, don't lose the hope!!! i love you all very much, be strong!!!!!!! orian

אורייייןןן!!

יאיי..איך שם? ארגנטינהההה איזה כייףP: אל תשימו
למה שקורה בארץ רק תהני תהני תהניי=]] יאיייP: אוהבת אותךך...ומתגעגעתת

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo23.gif

:]]] Love you too today another katyusha fell in my kibutz. my mother decided that we are staying here another 10 days so I don't coming back soon.... I miss you taly, and I miss to you all I want to come back but I can't:[ love Orian

../images/Emo214.gif../images/Emo24.gifהלוווו :):)

בקטנה, תשארי שם. תהני מהכל
תהני ללך מהנוף תהני מהאוכל תהני מהמשפחה תהני מהחוויה ואל תדאגי, כולנו פה חזקות, הכל הולך להגמר!!
אין לנו שום ספק, ואנחנו מקוות לראות ותך פה בקרוב!!

think shon

New member
אורייני שלי../images/Emo23.gif

כמה זמן לא דיברתי איתך!!;; אוהבתותך המונים המונים
ראית שם חתיכים?D: נראלי שלא היית פה ששיניתי כינוי, אז זו שרון,מדאם פוטיט,זוכרת אותי?P: ושוב-אוהבתותך ילדה,וספרי על חתיכים שראית!

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאני טסה:]

אני טסה היום ב-3 אני יוצאת מהבית וב-8 אני טסה אני טסה לטורקיה ל-8 ימים לכבוד הבר - מצווה של אחי אזזזז אני אוהבת המון3>ואני אתגעגע .:]

lady blak

New member
יייייייאיייייייייייי../images/Emo199.gif../images/Emo16.gif^^

הכלבה שלי המליטה^^ בינתיים ארבעה גורים שלושה שחורים ואחת לבנה[אני מתיחסת ללבנה כזת אבל אני עדין לא יודעת ת'מין שלה...,הם נולדו רק לפני שעתיים בערך^^]

D:!

יש תמונה?משהו? הם בטח מתוקיםם אני מתה לראות אותם!^^ אתם תגדלו אותם או תשלחו אותם לאימוץ? גם אני רוצה גורים

למעלה