עוף.

lady blak

New member
אנחנו שולחים לאימוץ,

בקרוב תמונה בינתיים הכלבה שלי לא מרשה להתקרב עליהם במצלמה.... :p

באמבוק

New member
נסראללה שיירקב.

הוא עכשיו מאיים שהוא יגיע לתלאביב. אני מפחדת מוווווותתת!! אני לא יודעת מה לעשות! חולון זה ליד תל אביב ותל אביב מולי.. ונפלו קטיושות בטבריה עוד לפני האזהרה.. ואם תפול עליי קטיושה בלילה? הריי תל אביב קצת הרבה לפניי! ראר. הוא איים גם לפגוע במעבר לתלאביב. אם אני אמות תדעו שאני אוהבת אתכן.

*מציצה מתחת לשמיכה*

אממ, רק רציתי להגיד היי. ושאני מתגעגעת. ופאק, לא הייתי כאן המווון זמן.. >< אם מישהי בכלל זוכרת אותי(?) היא מוזמנת להודיע, או משהו.
מיףף, אני מתגעגעת אליכן, בנות. ויש כאן כ"כ הרבה שאני בכלל לא מכירה, מאג דאג... Oo זה כזה כיף לראות שהפורום עדיין מתנהל באותה הצורה, עם שדח"ם, שעוו"ה... (:) [אבל התחלפו לי המנהלות. אני הייתי כאן בתקופת המיכליות... ^^ ] כע, אני חושבת שאני אתחיל להראות כאן את פרצופי קצת יותר.
אוהבת.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifhappiness.

אוקיאוקייD: אזאז ממנמנמנ יום שישי תל אביב!D: נמ, אחותי הולכת לישון אצל דודה של אמא שלי, אז כבר חשבתי לעצמי..אם אמא שלי מסיעה אותה לת"א למה לא לנצל את ההזדמנות ולהסתובב בתל אביבD:? אז אממ..מישי רוצה לפגוש אותי?XD אפילו שאמא שלי תהייה שם=.= אני אגיד לה ללכת לשתות קפה איפושהו או משוXD אבל בעצם היא ההסעה..
. נמ..הבעייה שאני לא מתמצאת בתל אביב. הו וואל.

Karin917

New member
"אמא,למה עברנו מטבריה?"

אמא עוד לא הספיקה לענות וכבר הבנתי לבד
ולא, זה ממש לא בגלל המצב הביטחוני. תדליקו טלויזיה וגם אתם תבינו..

Stinki Winki

New member
תאחלו בהצלחה;;

מחר מתחילה לעבוד. ממש אין לי כוח לזה האמת. תמיד כ"כ משעמם שם! ואין מה לעשות.
בכל מקרה... תאחלו שיהיה לי מעניין ועם אנשים חביבים ולא פרחות מוזרות כמו שנה שעברה^^"

sillyputty

New member
היום יומולדת היום יומולדת היום יומו

לעצמי
חגלישמחוזרליפורחהיוםיומלדתלעצמי[נו כבר הבנתן תקטע....
] בקיצור הים יש לי יומולדת[
] ואפחת לא פתחה שירשור
... אז אני מכריזה בעצמי
... אני בת 13 היום [מרגישהגדולה
] ו... זהו. יומולדת ניגמר היה נחמד. ~מדברת לאויר[?]~ [ו.... דמיינו שהם בכותרת>
]

../images/Emo65.gifמזל טוב!

שיהיה לך (או שכבר היה?
) יומולדת שמח! בריאות, הצלחה ו.. אמ...כלמיני דברים כאלה של יומולדת!!... אושר עושר יושר וטוסטר
אז שיהיה לך

sillyputty

New member
דפי ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אחרי כל הזמן הזה עדיין אף אחד עדיין לא מכיר אותי?....

למעלה