עוף.

o0Invisible0o

New member
בנוותתת!!!../images/Emo24.gif

אל תדאגו!!
אני יודעת שהמצב מעפן..ואני ממש לא נמצאת הרבה בבית..
כולכן מבינות למה אני מניחה..אני רואה מה הולך ב
הזה..
אל תדאגו!! אני יודעת שמפחיד ומסוכן וזה לידכן ואתן שומעות והכל..
אבל בחיי, ישראל עברה זמנים גרועים מזה ונדע להתמודד, אני מקווה.
פשוט תהיו זהירות, צייתו למה שאומרים [ממ"דים וזה..] ויהיה בסדר!
אני לא ישנתי כל הלילה..>< הייתי בצבא. ועכשיו כל סדר העבודה משתנה..נעבוד הרבה יותר..כי אין ברירה..
ולאיודעת מה להגיד לכן..יהיה בסדר!!
אל תלחצו.
ובחיי..אין מקום בטוח.

o0Invisible0o

New member
XDD לאלא..אני בת"א ../images/Emo13.gif

אנ י מתקנת מחשבים.o_0 לא לזלזל בערכם של המחשבים!
הם מספקים מידע.

../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif

אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני מחייכת בנושא הזה. נכנסתי לפורום כדי לראות אם לאה עירית אופיר (וכל שאר הבנות בחיפה) בסדר. שמעתי עכשיו בחדשות (המנקה רצתה לשמוע) ש-8הרוגים בחיפה

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifעירית לא גרה בחיפה ../images/Emo3.gif

וגם אין אצלה קטיושות בכלל

think shon

New member
עכשיו כשאני נזכרת בזה...

לפני כמה ימים אחד מאירגוני הטרור הציעו שנעשה שלום,אבל הממשלה שלנו דחתה את ההצעה. יכול להיות שהם התעצבנו ובגלל זה המלחמה עכשיו??

o0Invisible0o

New member
../images/Emo4.gif נו באמת.

בגדול, הם רצו לשחרר את האסירים שלהם שאצלנו, לכן הם חטפו את החיילים וחשבו שנוותר וניתן להם מאות אסירים בתמורה לחיילים, כמו שקרה כבר בעבר. לא החזרנו אסירים ובמקום זה פתחנו באש.

ינקיפנק

New member
אומייגאד, נופלות מלא קטיושות!

הרגע נפלו 3. אמאלה, אנחנו כבר כאילו התרגלנו. אנחנו לא במקלט ולא בחדר ביטחון, כי אנחנו בקצה העיר. זה ממש מפחיד לחיות ככה על קו האש. אם היה לנו שעון כמו שיש לגברת וויזלי, כולנו הינו בסכנת מוות
ויש משטרה בכל מקום, ואני נוסעת היום בערב ללון האוהל בכנרת עם בני דודים שלי. אוף, מתי זה כבר יגמר...

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

אץ יודעת גם אני חשבתי על זה שאם היה לנו שעון כזה היינו תמיד על "בסכנת חיים"... טוב שאנחנו לא חושבות זהה

think shon

New member
מישי יודעת מה קורה עם לאה?

יש לי את הפלאפון שלה,אבל היא אמרה להתקשר רק במקרה חרום כדי לבדוק שהיא לא מתה מאיזה קטיושה. אארר,אני מתחרפנת פה. יובל,את יכולה להסביר לי איך את לא דואגת בגרוש??

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאני חיה:]

עוד כמה מטרים והבצפר היה מתפוצץ ()&**&%$#$^*)(_(_() *^%$##&^*((_&*^^%%)*(__+_+_*)(*&^% ;;

למעלה