עוף.

mirymoo

New member
אמממ

אוליי כי את גרה רחוק את לא מרגישה מה כל כך קורה פה.. אני גרה בנהריה ..יום שני במקלט...פיצוצים בכל מקום ומטוסים.. קטיושות בכמויות ליד בתים של חברים שלי.. ואני יושבת פה בחדר ביטחון( עכשיו נתנו לנו קצת לצאת)ורק מחכה שמשהו יפול עליי... לא יודעת איך במקום יותר מרוחק... אבל אצלינו פה הרוב רק רוצא להחטיף למטומטמים האלה.. ולעצור את זה לתמיד.. אי אפשר לדבר איתם וכרגע לא רק החיילים של שבויים...אנחנו גם לא ממש יכולים לצאת או לעשות משהו בלי לפחד שמשהו ינחת לנו על הראש..

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifיכול להיות כי אני גרה רחוק יח

+סית. אבל גם לפני משהו כמו 3-4 שנים עם כל המצב שהיה אז, ושחייבו אותנו ללכת עם מסכות אב"כ לבי"ס והכל, וכל צעד שני שהלכתי שמעתי על פיגועים בת"א שזה בהחלט קרוב אלי, ועם כל ההתרעות שהיו..גם אז לא פחדתי. אולי דאגתי לחיים שלי ושל הקרובים שלי ואנשים בכללי, אבל אני לא מפחדת. זה לא שאני אומרת 'טוב, אז הם מפציצים- בואו נפסיק לחיות ונחכה שזה יעבור'. כי זה לא ככה, לפחות לדעתי. צריך להמשיך בשגרה, ולהשתדל להישאר רגועים- כי כל מה שהם רוצים זה לערער את הביטחון של מדינת ישראל ולגרום לנו להיות היסטרים בקשר לחיים שלנו. אבל עכשיו יש לנו צבא, יש לנו ממשלה מסודרת [עד כמה שאפשר] והיכולת להילחם בהם. אני לא רואה לנכון לשבת על המחשב ולקסוס ציפורנים ולחכות מה יקרה. ואני בטוחה שיהיו כאלה שיגידו 'אבל מה עם החיילים שלנו שנמצאים שם? מה עם הסכנות?'..לא אמרתי לא לדאוג. אני מכירה את המצב כי אחותי בצבא ואחי מתגייס בקרוב ויש לי מפשחה קרובה ואנשים שאני מכירה בצבא והכל, אבל זה הזמן שלהם להילחם נגד הערבים, ושיגיע זמני גם אני אתגייס. לדעתי החיילים שומרים עלינו לא בשביל שנפסיק לחיות ונתבצר בבתים, לא זו המטרה. ובכלל, אנחנו חיים בישראל כי אנחנו רוצים מדינה חופשית משלנו, ואנחנו נילחם עליה בלי לוותר, כמובן, אבל בכל זאת צריך לנסות וכן להפסיק את זה בדיבורים במקום באלימות- כי חוץ מנפגעים ושפיכת דמים שום דבר לא יצא מזה. [ומצטערת על החפירה
]

mirymoo

New member
איזה יופי|ציניות!!!!|

יום שלי בחדר בטחון..והביאו לנו לצאת ממנו עד 12 ....FREEDOM////בערך..

FOBgirl

New member
אני לא יכולה עם המצב הזה...

אני לא גרה בצפון [אני מראשון] אבל יש לי משפחה שם ואני נורא מפחדת ולחוצה. חלק מהמשפחה בנהריה כבר אצלנו, אבל חלק אחר החליט ואמר שיש להם חיים והם לא יבואו בגלל איזה קטיושה מסכנה שפגעה 2 מטר ליד הבית שלהם ועשתה לילדים שלהם חתיכת טראומה, ויש להם חיים ועבודה והם לא יעזבו הכל רק בגלל שהחיים שלהם תלויים בזה. כל שעה אני מתקשרת ומנסה לשכנע, אבל כועסים עליי שאני דואגת להם. בנות, תקשיבו, אם אינלכן מקלט באזור או ממ"ד תארזו דברים חשובים ובואו למשפחה בראשון או ת"א, עדיף ראשון כי נסראללה[אני אתאפק מלקלל פה.] אמר שיהיו הפתעות נוספות וזה ככ צפוי שזה איזה פיגוע או משהו בת"א. ועכשיו מי שלא רוצה להתבאס שלא תקרא את זה:
הודיעו בחדשות שיש להם טילים שמגיעים עד לבאר שבע.. זילזל 2 נראלי קוראים לזה, אבל הסיכוי שירשו להם להשתמש בזה ככ נמוך[האו"ם.] בנות, המצב לא מצחיק- בואו לראשון

mirymoo

New member
כאילו שהאו''ם הרשה להם בכלל

אנחנו נשרוד בנהריה..אל תדאגי כל כך.....אני שומעת פה אויירונים בכל מקום.....רואה לפעמים....צה''ל עושה שם סדר.... ואגב הנסראללה הזה סתם אידיוט פחדן ..לא ישלח לבאר שבבע

Wandering Star

New member
מהפה שלך לאלוהים../images/Emo3.gif

אני לא יודעת אם יש פה מקלטים בכלל, או אפילו איפה כיוון צפון
.

FOBgirl

New member
אבלאבלאבל הם מכוונים עכשיו דווקא

על בתים... נסראללה לא ככ פחדן והוא מוכן לעשות הרבה דברים, כמו לשלוח לערים יותר מרכזיות.[הכוונה היא ערים במרכז הארץ
]

באמבוק

New member
גם חולון ../images/Emo13.gif

אני אשמח לארח אתכן. אני גרה בגבול ראשון - חולון - בת ים ואפילו מלפניי תל אביב. [איזה מקום מגורים מקורי יש לי!]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifוגם רמת השרון

בואו בהמוניכן, הזמנתי כבר חצי מהרשימה במסנג'ר אלי הבייתה, נעשה מפגש ישרא מצומצם P:

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif אין מה לעשות ככה זה....

כולם כזה בשוק איך זה שאני לא דואגת מהמצב ומהמלחמה וכל זה אבל הנה האמת אני כן דואגת כולם חושבים שבגלל שאני מחייכת אני מרגישה מעולה וסבבה ושטוב לי אבל זה רק כי אני לא רוצה שאחרים ידאגו... הלא מוזר בכל העניין זה שממש לא אכפת לי אם יקרה לי משו ברצינות שלא אכפת לי יותר אכפת לי מכולם אני דואגת לכולם להורים שלי לחבר שלי לחברים הכי טובים שלי אני דואגת גם לכן בנות
לכולם!!!! אני לא ישנתי הלילה....היו לי כל הזמן סיוטים שבהם אני רואה את כל האנשים היקרים לי מתים ורק אני נשארת בחיים די איך נמאס לי מהמקום הזה אף פעם לא רציתי להיות במקום אחר כמו עכשיו אני רוצה להיות במקום אחר מקום שקט ויפה בסקוטלנד אולי, או בטרנסילבניה עם כל האנשים שיקרים לליבי כל מקום רק לא פה אני כבר ממש לא יכולה יותר לסבול את זה אני רק רוצה שהמלחמה הזאת תיגמר
אני אוהבת את כולכן

באמבוק

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo7.gif

לאן התדרדרנו? מישהי בת 17, אני יודעת בת כמה? רוצה להכיר את אבא שלי.. ולהביא לו איזה מכתב מעפן.. והיא עושה איזה צילומים לכוכב נולד משהו בהרצליה - במקום הקודם שהוא עבד בו נראלי.. אז היא מזמינה אותו מתוך עוד 9 אנשים. הוא בנאדם נשוי. והצילומים בשבע. ובשבע הוא הבטיח לי שהוא יסייע אותי לחברה שלי שגרה בראשון כי ישלנו אתר ואני ישנה אצלה, ואנחנו צריכות לעבוד על האתר.. ובכלל, מוהאהא, ישלה ווילה. אני פשוט כ"כ עצבנית, ואם הוא יעדף לנסוע לכונפה ההיא במקום לקחת אותי שהוא הבטיח לי?

אין יותר מקומות בטוחים בארץ הזאתי.

שמענו עכשיו ברדיו. כנראה שסוריה מצטרפת למלחמה הזאתי. זה אומר בראש העין כפר סבא פתח תקווה ראשון לציון רחובות ירושלים הכל הכל הכל כבר בסכנה. צריכים לעשות להם שואה.חראות שכמותם. שירגישו מזה.. בניזונות!!

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif אני איתך!

אני לא פוחדת, אולי כי זה רחוק ממני, אבל כל המשפחה שלי בצפון בשבילם אני דואגת, וגם לכל אחת מהפורום אוף איזה חארות. אנחנו כבר איזה חמש\שש שנים במלחמה והם התארגנו והתארגנו ובבום, אנחנו לא עושים כלום והם ממשיכים להפציץ אותנו.. אז מי שבא בכיף יכולה לבוא אליי! יהיה בסדר 3>

למעלה