סליחה

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo32.gif סליחה

סליחה סליחה סליחה, אין לי זמן לפורום בימים האחרונים, ואפשר לראות את חוסר ההשקעה. ממש מצטערת, אפצה אתכם בקרוב... שרון

snooPPiT

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifit really is ok =)

And while I'm at this off-topic thread, I might as well show you some pictures from my trip and tell you were I traveled. well, as some of you might know, I took a trip this week [from sunday 'till friday] to the north of Israel, the Galil and the Golan and all that's in between and around. I this picture you can see The Shofet River in Yokneam [יקנעם]. A beautiful place, very recommended to those who are reluctant of long rocky tracks, it's a pretty short track and has a special gravel road for handicaps.​

snooPPiT

New member
next,

לוחמי הגיטאות בית הילד תמונות, מיצגים, סרטים קצרים של עדויות מפני ניצולי שואה שהיה בתקופתה ילדים, פסי קול של ילדים שנשמעים ללא הרף ברקע נורא מומלץ לבקר למרות ובגלל המראות הקשים [עברתי לעברית כדי להקל על עצמי ועליכם עם השמות =|] בתמונה: ויטראז'ים מקסימים בכיפה של הבניין סמל: החופש והזיקה לחיים

snooPPiT

New member
and...heading much further north..

ראש הנקרה ! הגבול הצפוני מערבי של ישראל עם לבנון, עלייה לצוק בתוכו נוצרו נקרות הומות ושוצפות מים [ווווא איזה רעש], בסיס צבאי ומעבר גבול לבנון-ישראל. בתמונה: מטיילים בתוך הנקרות בסבבה

snooPPiT

New member
ועוד קצת מזרחה על אותו קו הרוחב

יישוב חניתה יפיפההה כל כך מוזיאון מקסים - אם יוצא לכם לבקר, תנדנדו לבעל המוזיאון שיתן לכם הסברים על חלק מהמיצגים, יש לו כמה דברים מאד מעניינים להסביר ולהוסיף אז למי שלא ידע [כמוני] חניתה הוא יישוב שהוקם במתכונת של חומה ומגדל [*אהמ* בגרות בהיסטוריה *אהמ*], והינה המגדל: [וכן, זאת אני שם
]

snooPPiT

New member
ומאד קרוב לחניתה, באיזור הגליל

המערבי, מערת קשת מערה עם תהומית ביותר וקצת מסחררת, לי יצא רק להסתכל עליה מלמעלה, אבל הייתה קבוצה של אמריקאים מ"תגלית" שעשו סנפלינג למטה [כמה צרחות הלכו שם וואי וואי..] בתמונה: זו לא אני !

snooPPiT

New member
עין טמיר,

מסלול הליכה לא קל בעליל נ. התחלה/סוף - פרק גורן בעיקרון, יורדים מההר, רואים נחלון בו זורמים מים קפואים ביותר וחוזרים למעלה יש גם מסלול שבו אחרי הנחל עולים להר בצד השני [שם יש יישוב מקסים בשם 'הילה', אבל היה חם בצורה על טבעית וכמות המים שהייתה לנו לקתה בחסר, וכן המכונית הייתה במעלה ההר שממנו ירדנו, אז מה יועילו חכמים בתקנתם ? בקיצור, לקח בערך שעה וחצי/ושלושת רבעי בסה"כ מוי כיף !

snooPPiT

New member
עתיקות ב'גיש' [גוש חלב]

כפר קטן של ערבים נוצרים, עם תצפית לגולן הרבה ענבים וכבשים ועיזים |מֶה| אנשים באמת באמת נפלאים איזו הכנסת אורחים... בתמונה: מסלול הליכה של שעה + לכיוון חפירות עתיקות [בגוש חלב] וזאת אני P:
סליחע על האיכות, כיווצים של תמונות אני עושה בעצלנות רבה

snooPPiT

New member
הר מירון

קבר רבי שמעון בר יוחאי ואלעזר איפה שכל שנה עושים בל"ג בעומר את ההילולה, מספרים את הילדים .. אמממ מקום מעניין =) גיליתי שיש אינסופ קברי צדיקים בצפון

snooPPiT

New member
צפת !

איי איי...איזו עיר יפה העיר העתיקה יש לי מלא תמונות משם, אבל אני אתאפק ואשים רק שתיים אז זאת תמונה של אחת הסמטאות מדהים, כל העיר עליות ומורדות, מלא מדרגות ממש מבוך, או שזאת סתם הקונוטציה שלי וזו לא אני שם באמצע, לכן מחקתי P:

snooPPiT

New member
בית כנסת אשכנזי בצפת

של הארי, או משהו כזה בקיצור, מי שצייר את הציורים הללו, התחיל בכוונה לצייר את משה, ואז באו ואמרו לו "היי מה אתה עושה ? כתוב בתנ"ך 'לא תעשה לך פסל וכל תמונה'" אז הוא שינה את הפנים ומן ציור של אריה ובאמת רואים שהפנים היו בהתחלה של בנאדם |שאגה|

snooPPiT

New member
ו...בית הכנסת הספרדי [אבואב]

עם ספר תנ"ך שהובא מספרד לפני מאה, אאל"ט

snooPPiT

New member
בונקר סוּרי המשקיף ל'גדות'

שם דור שלם של ילדים גדלו בתוך מקלטים מפני הפגזים, במשך 19 שנה מהקמת המדינה עד מלחמת ששת הימים ריגש אותי עד דמעות
פגז אחרון התפוצץ ושתק, עטפה הדממה את העמק. ילדה בגדות יצאה ממקלט, ואין בתים עוד במשק. אמא, היה לנו בית ירוק עם אבא ובובה ושסק. הבית איננו, ואבא רחוק, אימי את בוכה או צוחקת. הביטי למעלה, בתי, אל ההר, ההר שהיה כמפלצת. עוד יש תותחים, ילדתי, על ההר, אך הם מאיימים על דמשק. הביטי למעלה, בתי, לגולן, שם יש חיילים, אך להבא - דגלם בצבעים של כחול ולבן, בוכה וצוחק שם גם אבא. יהיה לנו בית ירוק, ילדתי, עם אבא ובובה ושסק, ולא עוד אימה, ילדתי, ילדתי, בתי, את בוכה או צוחקת. ביתי את בוכה או צוחקת/חוה אלברשטיין

snooPPiT

New member
אמריקאים בעין תינה !

זה האגמצ'יק אליו נשפך מפל שנמצא קצת יותר למעלה מסלול מימי חביב

snooPPiT

New member
אסון המסוקים, אנדרטה

היכן שאחד מהם התרסק ב"שאר יישוב"

snooPPiT

New member
מזח הפונה לכנרת

ספינה של צליינים קסם על ים כנרת בשמי התכלת ירח שט אני שלך ואת שלי כנרת את, כנרת את אהובתי
קסם על ים כנרת/המכשפות

למעלה