כנסייה בכנרת [מבט חוץ] ורוד !
S snooPPiT New member 24/7/04 #22 עתיקות בכפר נחום למרות שבאנגלית הם התעקשו לקרוא לזה - caphernaum שיהיה יש לשם 3 NIS בכניסה חחחחחח יצאנו בזול
עתיקות בכפר נחום למרות שבאנגלית הם התעקשו לקרוא לזה - caphernaum שיהיה יש לשם 3 NIS בכניסה חחחחחח יצאנו בזול
S snooPPiT New member 24/7/04 #24 סכר דגניה ! ליד ירדנית [מקווה שאני זוכרת נכון את השמות ] מקום טבילה של צליינים שטוענים כי שם ישו טבל במים
סכר דגניה ! ליד ירדנית [מקווה שאני זוכרת נכון את השמות ] מקום טבילה של צליינים שטוענים כי שם ישו טבל במים
S snooPPiT New member 24/7/04 #25 אי השלום מעבר גבול ישראל-ירדן היכן שנרצחו לפני כמה שנים 7 הבנות בידי השומר הירדני הציבו שבע גבעות ועל כל אחת איירו שם של אחת הבנות בעזרת צמחים וכמו כן, תחנת הכוח הראשונה בארץ שהופעלה עם מים מיוזמת פנחס רוטנברג [בצד הירדני]
אי השלום מעבר גבול ישראל-ירדן היכן שנרצחו לפני כמה שנים 7 הבנות בידי השומר הירדני הציבו שבע גבעות ועל כל אחת איירו שם של אחת הבנות בעזרת צמחים וכמו כן, תחנת הכוח הראשונה בארץ שהופעלה עם מים מיוזמת פנחס רוטנברג [בצד הירדני]
S snooPPiT New member 24/7/04 #26 אאאא שכחתי לציין שעל המקום הזה, בו יש חורשת אקליפטוסים גדולה ומעבר של הירדן, כתבה נעמי שמר את שירה - "חורשת האקליפטוס" חורשת האקליפטוס הגשר הסירה וריח המלוח על המים
אאאא שכחתי לציין שעל המקום הזה, בו יש חורשת אקליפטוסים גדולה ומעבר של הירדן, כתבה נעמי שמר את שירה - "חורשת האקליפטוס" חורשת האקליפטוס הגשר הסירה וריח המלוח על המים
S snooPPiT New member 24/7/04 #27 ווא ווא איזו פנורמה.. "כוכב הירדן" מצפור המשקיף על עבר הירדן המזרחי [וליד יש גם אתר חפירות ארכיאולוגי, אבל על זה כבר ויתרנו]
ווא ווא איזו פנורמה.. "כוכב הירדן" מצפור המשקיף על עבר הירדן המזרחי [וליד יש גם אתר חפירות ארכיאולוגי, אבל על זה כבר ויתרנו]
S snooPPiT New member 24/7/04 #28 אני אחסוך מכם את ניסיונות הקרטוע שלי על הטרקטורון אבל הנה כמה עתיקות שצילמנו דרך שער בפארק בבית שאן וזהו אני חושבת =)
אני אחסוך מכם את ניסיונות הקרטוע שלי על הטרקטורון אבל הנה כמה עתיקות שצילמנו דרך שער בפארק בבית שאן וזהו אני חושבת =)
S snooPPiT New member 24/7/04 #29 אאא שכחתי קבר רחל [בלובשטיין] המשוררת וכן, ראיתי גם את הקבר של נעמי שמר, אך עוד לא עברו 30 יום ולכן עוד אין מצבה נראה כאילו הולכים לעשות שם משהו מיוחד
אאא שכחתי קבר רחל [בלובשטיין] המשוררת וכן, ראיתי גם את הקבר של נעמי שמר, אך עוד לא עברו 30 יום ולכן עוד אין מצבה נראה כאילו הולכים לעשות שם משהו מיוחד
A Arie19 New member 25/7/04 #36 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
D double O S New member 25/7/04 #38 Looks like a great trip../images/Emo96.gif Count me in next time will ya anyway, glad you enjoyed