מה לא יעיל?
להרחיב ולבוא עולמות פעם ב-6000 שנה? שמע, להחריב עולם ולברוא אותו נשמע כמו תהליך שדורש הרבה אנרגיה וכח אדם, ונשמע לי מאוד לא אחראי לעשות את זה פעם בכמה שנים, בטח לא בתקופה כמו הנוכחית של משבר אנרגיה ובעיות אקולוגיות. אני חושב שהוא מוכר לך את הבלוף הזה של "לא לא, אתה לא מבין את זה פשוט, אבל זה שיא היעילות" כדי שהוא יוכל להמשיך בביזבוז כספי הציבור (ומי מממן את החרבת ובריאת העולמות?! כספי המיסים שלי!) בלי שיפוטר. קצת כמו מהנדס מחשבים שכותב קוד שרק הוא יכול אח"כ להבין ולהמשיך. מה שלא הבנתי הוא איך אתה יודע שדווקא העולם הבא יהיה עולם שכולו טוב. כלומר, ידוע לך כמה עולמות כבר עברו ואיך נראה העולם הקודם? האם זה תהליך סופי והאם היתה לו התחלה? או שכל עולם הוא מושלם ביחס לעולם הקודם, עד אינסוף? ואיך נראו העולמות הקודמים? נשמע ממש מזעזע. חוצמזה יש עוד כמה בעיות פעוטות עם התיאוריה שלך - תארוך פחמן, תצפיות אסטרונומיות, תיאוריית האבולוציה ועוד כל מיני עדויות שמראות שהיקום קיים יותר מ-13 מיליארד שנים, כדור הארץ יותר מ-4 מיליארד ובני אדם כפי שאנחנו מכירים אותם לפחות 40 אלף שנים. אבל אני יודע שעובדות לא מבלבלות אותך, אז אני זורם עם התיאוריה שלך.