סוף העולם הגיע?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני כבר ארזתי

מחר ב-9 בבוקר אני טס למאדים...מי בא?

אבל לא הבאת את הסרטון הכי מגניב

סוף העולם, ישירות מיו טיוב. בכל מקרה אפשר להיות רגועים. לפי פורום חלל ולווינים סוף העולם יגיע רק ב2012, מה שאומר שיש לנו עוד כמה עונות להפסיד בפאנטזי.

DDN

New member
יש כאן מצגת שמראה איך באמת יהיה סוף העולם

http://www.albinoblacksheep.com/flash/end מה שכן, אם סוף העולם יגיע ביום רביעי, זה אומר שנחסך ממני מבחן ביום חמישי ועוד מועד ב' בשיטות מחקר.

TheMrM

New member
גם ל-LHC אין מספיק אנרגיה כדי

ליצור חור שחור גדול, כלומר חור שחור שיהיה מספיק חזק כדי לשאוב משהו מקרוסקופי על כדוה"א... ראיתי חישוב שמסביר את זה פעם, אבל אני לא מוצא אותו =\ מה שטוב בדבר הזה זה שאפילו אם אני טועה, אף אחד לא ממש ידע על זה

ikrmr

New member
סוף העולם יבוא עוד 231 שנים מראש השנה הקרוב

בס"ד כפי שכתוב בספרים הקדושים הקב"ה בורא עולמות ומחריבן וכל עולם קיים 6000 שנים. אמנם, מדובר שאחרי 6000 שנים של העולם הזה שלנו יבוא עולם הבא שכולו רוחניות ללא צרות, מחלות ופגעים שונים, כך שבסך הכל מדובר בדבר חיובי.

ikrmr

New member
לא יצטרכו להסביר, כולם יראו את האמת!

בס"ד ואולי בעצם לא יוכלו לראות דבר...

tal901

New member
סוף העולם יגיע כשאני יחליט.

ולא רגע אחד קודם.

נשמע מאוד לא יעיל כל הסיפור הזה

הייתי מפטר אותו ומעסיק מישהו עם יכולות ארגוניות יותר טובות.

ikrmr

New member
בעיני אדם לא יעיל, אך היעילות האלוקית מעלינו

בס"ד אין לנו מושג במהות האלוקית ובדרכי הנהגתו, ולכן מה שנראה בעיניים הגשמיות שלנו לא יעיל, הוא שיא היעילות האלוקית. חוץ מזה, מה נראה לך לא יעיל?

מה לא יעיל?

להרחיב ולבוא עולמות פעם ב-6000 שנה? שמע, להחריב עולם ולברוא אותו נשמע כמו תהליך שדורש הרבה אנרגיה וכח אדם, ונשמע לי מאוד לא אחראי לעשות את זה פעם בכמה שנים, בטח לא בתקופה כמו הנוכחית של משבר אנרגיה ובעיות אקולוגיות. אני חושב שהוא מוכר לך את הבלוף הזה של "לא לא, אתה לא מבין את זה פשוט, אבל זה שיא היעילות" כדי שהוא יוכל להמשיך בביזבוז כספי הציבור (ומי מממן את החרבת ובריאת העולמות?! כספי המיסים שלי!) בלי שיפוטר. קצת כמו מהנדס מחשבים שכותב קוד שרק הוא יכול אח"כ להבין ולהמשיך. מה שלא הבנתי הוא איך אתה יודע שדווקא העולם הבא יהיה עולם שכולו טוב. כלומר, ידוע לך כמה עולמות כבר עברו ואיך נראה העולם הקודם? האם זה תהליך סופי והאם היתה לו התחלה? או שכל עולם הוא מושלם ביחס לעולם הקודם, עד אינסוף? ואיך נראו העולמות הקודמים? נשמע ממש מזעזע. חוצמזה יש עוד כמה בעיות פעוטות עם התיאוריה שלך - תארוך פחמן, תצפיות אסטרונומיות, תיאוריית האבולוציה ועוד כל מיני עדויות שמראות שהיקום קיים יותר מ-13 מיליארד שנים, כדור הארץ יותר מ-4 מיליארד ובני אדם כפי שאנחנו מכירים אותם לפחות 40 אלף שנים. אבל אני יודע שעובדות לא מבלבלות אותך, אז אני זורם עם התיאוריה שלך.

ikrmr

New member
כמה הערות לתגובותיך

בס"ד 1. הקב"ה שהוא מושלם ולא כל יכול לא צריך להשקיע אנרגיה ולא צריך עזרה ומימון מאף אחד, לכן אין כאן מימון של כספי ציבור, כך שאתה יכול להיות רגוע. 2. אחרי שיחרב העולם, כבר לא תהיינה בעיה של כוח אדם, משבר אנרגיה או בעיות אקולוגיות. 3. אני יודע כי מי שמאמין באמונה היהודית, הוא מאמין למה שכתוב בספרי הקודש. 4. דווקא שאלת פרק הזמן מהיווצרות העולם עד ימינו היא שולית, וראה בספר "בארשית ברא" של פרופ' נתן אביעזר (פרופסור לפיזיקה) איך שתהליך בריאת העולם המתואר בתורה מתאים להפליא ל"מפץ הגדול". וכן ראה בספר האלבומי המהמם, "המהפך" הדן ביחס בין השקפת היהדות להשקפת המדע כמו לגבי בריאת העולם וכן בתשובות לטענות שיש כלפי היהדות כמו לגבי השחיטה.

Or Amit

New member
גרמת לי לצחוק בקול רם

וזה לא קורה הרבה. אולי לעובדה שאני מוקף בג`וקים בארבעה ימים האחרונים יש קשר לזה. אגב, אם יש כאן המון ג`וקים זה אמור לעזור לי במקרה של שואה גרעינית? שוין. מחר בית. ד``ש מהדרום לכולם.

למעלה