משחק חביב

A n N y

New member
ננסה :)

1. יש לי פוסטר של ג'יימס דין על הדלת של החדר (מבפנים) - נראה לי אמת.. 2. על הדלת שלי כתוב "ברוכים הבאים לחדר הסגלגל" (מבחוץ) - משום מה גם זה נשמע לי כמו אמת. 3. עד כה יצאתי רק עם אנשים שהשם שלהם מתחיל ב"א". לא בכוונה.- אמת? (אני ממש צריכה לגוון את התשובות שלי) 4. 2 החיות האהובות עליי ביותר הן אלה שניתן למצוא באת"א בכל סנטימטר רבוע (עורבים וחתולים) - זה נראה לי שקר מרושע. 5. ראיתי את הסרט "ריקוד מושחת" מעל 50 פעם.- משום מה גם זה נראה לי די שקרי 6. אני כותבת יומן מגיל 19. - שקר. 7. תמיד במשפחה נותנים לי למלא לוטו או שולחים דברים להגרלות על שמי כי יש לי "מזל" בדברים כאלה - אמת. 8. התערבתי פעם עם מישהו על משהו, ובעקבות כך הוא נאלץ לעשות לעשות 30 שכיבות סמיכה תוך כדי שהוא סופר אותן בשפה הבינארית.- אמת.. נשמע לי מתאים לך לדרוש משהו כזה..חח 9. הייתי בהופעה של קיציס ופרידמן לפני מספר שנים ופרידמן הסתובב בין הבחורות בקהל כדי לחפש לו מישהי שתתחתן איתו והעלה, בין היתר, אותי לבמה כמועמדת - אמת. 10. אני נוטה לתת שמות לחפצים- נו..אמת!

Lanni

New member
אז תגידי פשוט "מה שלני אמר" וזהו.. למה לחפור

BlackUnicorn

New member
ניחושים

1. לא נכון. 2. נכון. 3. נכון 4. נכון 5. לא נכון 6. נכון 7. נכון 8. נכון 9. נכון 10. לא נכון

אין,אני שפוטה שלך../images/Emo122.gif

1. יש לי פוסטר של ג'יימס דין על הדלת של החדר (מבפנים)
2. על הדלת שלי כתוב "ברוכים הבאים לחדר הסגלגל" (מבחוץ)
3. עד כה יצאתי רק עם אנשים שהשם שלהם מתחיל ב"א". לא בכוונה.
4. 2 החיות האהובות עליי ביותר הן אלה שניתן למצוא באת"א בכל סנטימטר רבוע (עורבים וחתולים)
5. ראיתי את הסרט "ריקוד מושחת" מעל 50 פעם.
6. אני כותבת יומן מגיל 19.
7. תמיד במשפחה נותנים לי למלא לוטו או שולחים דברים להגרלות על שמי כי יש לי "מזל" בדברים כאלה.
8. התערבתי פעם עם מישהו על משהו, ובעקבות כך הוא נאלץ לעשות לעשות 30 שכיבות סמיכה תוך כדי שהוא סופר אותן בשפה הבינארית.
מה? 9. הייתי בהופעה של קיציס ופרידמן לפני מספר שנים ופרידמן הסתובב בין הבחורות בקהל כדי לחפש לו מישהי שתתחתן איתו והעלה, בין היתר, אותי לבמה כמועמדת.
10. אני נוטה לתת שמות לחפצים.

לא זוכרת אם עניתי לשלך כבר.. שיהיה../images/Emo13.gif

. יש לי פוסטר של ג'יימס דין על הדלת של החדר (מבפנים)
2. על הדלת שלי כתוב "ברוכים הבאים לחדר הסגלגל" (מבחוץ)
3. עד כה יצאתי רק עם אנשים שהשם שלהם מתחיל ב"א". לא בכוונה.
4. 2 החיות האהובות עליי ביותר הן אלה שניתן למצוא באת"א בכל סנטימטר רבוע (עורבים וחתולים)
במיוחד זה עם ה3 רגליים נכון?
5. ראיתי את הסרט "ריקוד מושחת" מעל 50 פעם.
6. אני כותבת יומן מגיל 19.
7. תמיד במשפחה נותנים לי למלא לוטו או שולחים דברים להגרלות על שמי כי יש לי "מזל" בדברים כאלה.
8. התערבתי פעם עם מישהו על משהו, ובעקבות כך הוא נאלץ לעשות לעשות 30 שכיבות סמיכה תוך כדי שהוא סופר אותן בשפה הבינארית.
הזוי מדיייי 9. הייתי בהופעה של קיציס ופרידמן לפני מספר שנים ופרידמן הסתובב בין הבחורות בקהל כדי לחפש לו מישהי שתתחתן איתו והעלה, בין היתר, אותי לבמה כמועמדת.
10. אני נוטה לתת שמות לחפצים.

BlackUnicorn

New member
הייתי משתתפת אבל היצירתיות שלי שואפת ל-0

מה שאומר שאני יכולה לכתוב לכם רק משפטי אמת (שזה יותר מעניין בכלל לדעתי, מאשר להתחיל לנחש על בליינד..)

גמני../images/Emo3.gif

כשהייתי ביסודי נפלתי מהאופניים - ופתחתי את הסנטר ביום כיפור
אני סולדת מקפה, ואם יצא שאני מתישהו אשתה זה יהיה רק עם הרבה סוכר
התחלתי ללמוד באוניברסיטה בגיל 27 אחרי שהייתי בקבע הרבה שנים.. כבר כמה שנים אני מעשנת כבדה- 2 קופסאות ליום (מגיל 16), ניסיתי להגמל כמה פעמים עם מדבקות, מסטיקים- אבל לא הצלחתי להתמיד.. כשהייתי קטנה חלמתי להיות קופאית בגלל הרעש של הברקוד
אני לא אוהבת כלבים או חתולים. אבל, היו לי בבית פעם דגים שהחליטו להתאבד (נשבעת!!) וכמה גמלי שלמה.. אני חייבת ללכת לישון עם רדיו דולק אחרת אני לא אצליח להרדם.
כשהייתי קטנה דודה שלי הביאה לי חתימה של עודד מנשה וממש התלהבתי..!
כשהייתי בטירונות הייתי מאחרת כרונית והמ"כ שלי הכריח אותי לכתוב חיבור על חשיבות עמידה בזמנים. כתבתי 3 עמודים של הנפצות על וחרטוטים בלי בעיה
עשיתי פעמיים צניחה חופשית, בניו זילנד ובדרום אמריקה. זה היה אחד הדברים האדירים!!

Lanni

New member
הימורים יאללה

כשהייתי ביסודי נפלתי מהאופניים - ופתחתי את הסנטר ביום כיפור - אמת, יא כופרת.. אני סולדת מקפה, ואם יצא שאני מתישהו אשתה זה יהיה רק עם הרבה סוכר - שקר, את לומדת משפטים ולכן צרכנית קפה גדולה! התחלתי ללמוד באוניברסיטה בגיל 27 אחרי שהייתי בקבע הרבה שנים.. - שקר, יש לך עוד חלב על השפתיים כבר כמה שנים אני מעשנת כבדה- 2 קופסאות ליום (מגיל 16), ניסיתי להגמל כמה פעמים עם מדבקות, מסטיקים- אבל לא הצלחתי להתמיד.. - שקר עז! כשהייתי קטנה חלמתי להיות קופאית בגלל הרעש של הברקוד - אמת אני לא אוהבת כלבים או חתולים. אבל, היו לי בבית פעם דגים שהחליטו להתאבד (נשבעת!!) וכמה גמלי שלמה.. - שקר. אף אחד לא אוהב גמלי שלמה. אני חייבת ללכת לישון עם רדיו דולק אחרת אני לא אצליח להרדם. - שקר כשהייתי קטנה דודה שלי הביאה לי חתימה של עודד מנשה וממש התלהבתי..! - אמת כשהייתי בטירונות הייתי מאחרת כרונית והמ"כ שלי הכריח אותי לכתוב חיבור על חשיבות עמידה בזמנים. כתבתי 3 עמודים של הנפצות על וחרטוטים בלי בעיה - אמת עשיתי פעמיים צניחה חופשית, בניו זילנד ובדרום אמריקה. זה היה אחד הדברים האדירים!! - שקר

sacrament

New member
מעתיקה מה שעניתי בפורום סטודנטים

כשהייתי ביסודי נפלתי מהאופניים - ופתחתי את הסנטר ביום כיפור
קרה ליותר מדי אנשים, נשמע הגיוני. אני סולדת מקפה, ואם יצא שאני מתישהו אשתה זה יהיה רק עם הרבה סוכר
את נראית לי משום מה טיפוס של הרבה קפה P-: התחלתי ללמוד באוניברסיטה בגיל 27 אחרי שהייתי בקבע הרבה שנים..
חחח... כבר כמה שנים אני מעשנת כבדה- 2 קופסאות ליום (מגיל 16), ניסיתי להגמל כמה פעמים עם מדבקות, מסטיקים- אבל לא הצלחתי להתמיד..
קפה זה מספיק. כשהייתי קטנה חלמתי להיות קופאית בגלל הרעש של הברקוד
עלייך אני מאמינה... אני לא אוהבת כלבים או חתולים. אבל, היו לי בבית פעם דגים שהחליטו להתאבד (נשבעת!!) וכמה גמלי שלמה..
אני חייבת ללכת לישון עם רדיו דולק אחרת אני לא אצליח להרדם.
זה מרעיש /-: כשהייתי קטנה דודה שלי הביאה לי חתימה של עודד מנשה וממש התלהבתי..!
מיכל ינאי שליטא... כשהייתי בטירונות הייתי מאחרת כרונית והמ"כ שלי הכריח אותי לכתוב חיבור על חשיבות עמידה בזמנים. כתבתי 3 עמודים של הנפצות על וחרטוטים בלי בעיה
עשיתי פעמיים צניחה חופשית, בניו זילנד ובדרום אמריקה. זה היה אחד הדברים האדירים!!
לפני או אחרי הקבע? P-:

BlackUnicorn

New member
ניחושים

כשהייתי ביסודי נפלתי מהאופניים - ופתחתי את הסנטר ביום כיפור - לא נכון אני סולדת מקפה, ואם יצא שאני מתישהו אשתה זה יהיה רק עם הרבה סוכר - נכון התחלתי ללמוד באוניברסיטה בגיל 27 אחרי שהייתי בקבע הרבה שנים.. - לא נכון כבר כמה שנים אני מעשנת כבדה- 2 קופסאות ליום (מגיל 16), ניסיתי להגמל כמה פעמים עם מדבקות, מסטיקים- אבל לא הצלחתי להתמיד.. - לא נכון כשהייתי קטנה חלמתי להיות קופאית בגלל הרעש של הברקוד - נכון אני לא אוהבת כלבים או חתולים. אבל, היו לי בבית פעם דגים שהחליטו להתאבד (נשבעת!!) וכמה גמלי שלמה..- נכון אני חייבת ללכת לישון עם רדיו דולק אחרת אני לא אצליח להרדם. - לא נכון כשהייתי קטנה דודה שלי הביאה לי חתימה של עודד מנשה וממש התלהבתי..! - נכון כשהייתי בטירונות הייתי מאחרת כרונית והמ"כ שלי הכריח אותי לכתוב חיבור על חשיבות עמידה בזמנים. כתבתי 3 עמודים של הנפצות על וחרטוטים בלי בעיה - לא נכון עשיתי פעמיים צניחה חופשית, בניו זילנד ובדרום אמריקה. זה היה אחד הדברים האדירים!! - נכון

BlackUnicorn

New member
טוב שיהיה..

1. יש לי קעקוע קטן שאף אחד לא יודע עליו ולא יודע איפה הוא. 2. המאכל האהוב עליי הוא הקוסקוס של סבתא שלי. 3. אני לא יכולה לסבול את הצבע כתום בבגדים. 4. כשהייתי בת שנתיים הכנסתי לאקווריום שלנו עם דגים 2 קלטות וידיאו וסוודר. 5. לא בכיתי עד גיל 7 חודשים. 6. ניסיתי לעשן הרבה פעמים בחיים שלי, בין היתר בצבא. 7. ניסיתי גם גראס. 8. הייתי מתעמלת אומנותית במשך שנים כשהייתי ילדה. 9. מאז גיל 15 לא הייתי לבד בלי בן זוג למשך יותר מ- 3 חודשים. 10. דוד שלי הוא בן אדם מאוד מפורסם. 11. כשהייתי ילדה היה לי בית על עץ. 12. אני שונאת שונאת ומתעבת קפה עד עמקי נשמתי. 13. פעם אחת ישנתי 20 שעות רצוף. 14. אני מאוד אוהבת יין אדום. 15. בחיים לא הייתי עוברת לאוסטרליה. נראה לי שזהו, לא ?

sacrament

New member
תשובותתתת

1. יש לי קעקוע קטן שאף אחד לא יודע עליו ולא יודע איפה הוא.
אז מה זה שווה? 2. המאכל האהוב עליי הוא הקוסקוס של סבתא שלי.
קוסקוס זה נחמד, אבל לא עד כדי כך. 3. אני לא יכולה לסבול את הצבע כתום בבגדים.
מנסה להיזכר אם ראיתי אותך בכתום ולא מצליחה. נו טוב... 4. כשהייתי בת שנתיים הכנסתי לאקווריום שלנו עם דגים 2 קלטות וידיאו וסוודר.
אבל נשאלת השאלה איך בגיל שנתיים הצלחת להגיע ללמעלה...מוזר. 5. לא בכיתי עד גיל 7 חודשים.
נשמע לא הגיוני בעליל. 6. ניסיתי לעשן הרבה פעמים בחיים שלי, בין היתר בצבא.
7. ניסיתי גם גראס.
8. הייתי מתעמלת אומנותית במשך שנים כשהייתי ילדה.
9. מאז גיל 15 לא הייתי לבד בלי בן זוג למשך יותר מ- 3 חודשים.
10. דוד שלי הוא בן אדם מאוד מפורסם.
אם זה נכון- אז אני דורשת חתימה. לא משנה מי זה P-: 11. כשהייתי ילדה היה לי בית על עץ.
אני גם רוצה אחד /-: 12. אני שונאת שונאת ומתעבת קפה עד עמקי נשמתי.
13. פעם אחת ישנתי 20 שעות רצוף.
14. אני מאוד אוהבת יין אדום.
אני לא מתה על זה, אבל זה בריא בכמויות קטנות (-: 15. בחיים לא הייתי עוברת לאוסטרליה.
כולנו רוצים לעבור לאוסטרליה P-:

יאללה

יש לי קעקוע קטן שאף אחד לא יודע עליו ולא יודע איפה הוא.
2. המאכל האהוב עליי הוא הקוסקוס של סבתא שלי.
3. אני לא יכולה לסבול את הצבע כתום בבגדים.
4. כשהייתי בת שנתיים הכנסתי לאקווריום שלנו עם דגים 2 קלטות וידיאו וסוודר.
מהנימוק של סקרמנט
5. לא בכיתי עד גיל 7 חודשים.
6. ניסיתי לעשן הרבה פעמים בחיים שלי, בין היתר בצבא.
7. ניסיתי גם גראס.
8. הייתי מתעמלת אומנותית במשך שנים כשהייתי ילדה.
9. מאז גיל 15 לא הייתי לבד בלי בן זוג למשך יותר מ- 3 חודשים.
10. דוד שלי הוא בן אדם מאוד מפורסם.
11. כשהייתי ילדה היה לי בית על עץ.
12. אני שונאת שונאת ומתעבת קפה עד עמקי נשמתי.
13. פעם אחת ישנתי 20 שעות רצוף.
14. אני מאוד אוהבת יין אדום.
15. בחיים לא הייתי עוברת לאוסטרליה.

Lanni

New member
מעניין אם גם אני אטעה רק ב-5

1. יש לי קעקוע קטן שאף אחד לא יודע עליו ולא יודע איפה הוא. לא 2. המאכל האהוב עליי הוא הקוסקוס של סבתא שלי. לא 3. אני לא יכולה לסבול את הצבע כתום בבגדים. כן 4. כשהייתי בת שנתיים הכנסתי לאקווריום שלנו עם דגים 2 קלטות וידיאו וסוודר. לא 5. לא בכיתי עד גיל 7 חודשים. לא 6. ניסיתי לעשן הרבה פעמים בחיים שלי, בין היתר בצבא. כן 7. ניסיתי גם גראס. כן 8. הייתי מתעמלת אומנותית במשך שנים כשהייתי ילדה. כן 9. מאז גיל 15 לא הייתי לבד בלי בן זוג למשך יותר מ- 3 חודשים. כן 10. דוד שלי הוא בן אדם מאוד מפורסם. לא 11. כשהייתי ילדה היה לי בית על עץ. לא 12. אני שונאת שונאת ומתעבת קפה עד עמקי נשמתי. כן 13. פעם אחת ישנתי 20 שעות רצוף. כן. רק 20?
14. אני מאוד אוהבת יין אדום. כן 15. בחיים לא הייתי עוברת לאוסטרליה. כן

למעלה