משחק חביב

../images/Emo32.gif משחק חביב../images/Emo3.gif

גונבת מפורום אחר אבל לא נורא, הם לא המקור גם ככה! המשחק הוא true or false כל אחד יכתוב על עצמו משפט/כמה משפטים והאנשים האחרים צריכים לנחש אם הם נכונים או לא. מי שניחש הכי הרבה משפטים נכון בסוף המשחק יהיה הזוכה! יאללה מי מתחיל ?

Lanni

New member
יצאתי לדרך ../images/Emo61.gif

1. אני יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית 2. יש לי שורשים מקסיקניים 3. כשהייתי בגן (גן חובה? נו הגן הזה בגיל 5 ככה) טיפסתי על עץ ואז הוא בדיוק התמוטט 4. עשיתי פעם טיול בכדור פורח 5. בגיל שנתיים פירקתי מכשיר וידאו בעזרת מברג 6. אני מגיע לבחינות באוניברסיטה רק עם נעליים מסוימות כי מאמין שהן מביאות לי מזל 7. יש לי אוסף של שעוני יד 8.אני מעריץ של קרייג דיוויד 9. אני לא יודע לקרוא שעון אנלוגי 10. אני לא יודע את לוח הכפל הבסיסי של עד 10X10 11. אני אוהב את סלבאדור דאלי ואת M.C. Escher 12. לא ראיתי מעולם כוכב נולד 13. אני מפסל במרציפן 14. לפי המטארולוגיה הסינית, אני נולדתי בשנת הכלב 15. מאז שאני זוכר את עצמי רציתי להיות רופא שיניים או ארכיטקט 16. יש לי רשיון על יאכטה 17. יש לי יותר זוגות נעליים מבחורה ממוצעת 18. אני לא אוהב מזגנים 19. המהירות המקסימלית אליה הגעתי ברכב בארץ היא 140 קמ"ש, זה היה כשרדפתי אחרי נהג מונית שעשה לי אורות גבוהים 20. כשהייתי ילד קטן ותמים, אחרי ליל הסדר כשאליהו הנביא לא הגיע, אחותי אמרה לי שהוא יבוא בלילה אז שאני אשאר ער לראות אותו. אז נשארתי ער והוא לא הגיע

לא מפה,

אבל Lanni הכריח אותי
1. אני יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית- אמת. 2. יש לי שורשים מקסיקניים- שקר 3. כשהייתי בגן (גן חובה? נו הגן הזה בגיל 5 ככה) טיפסתי על עץ ואז הוא בדיוק התמוטט- אמת 4. עשיתי פעם טיול בכדור פורח-אמת 5. בגיל שנתיים פירקתי מכשיר וידאו בעזרת מברג- שקר. 6. אני מגיע לבחינות באוניברסיטה רק עם נעליים מסוימות כי מאמין שהן מביאות לי מזל- שקר. 7. יש לי אוסף של שעוני יד- אמת 8.אני מעריץ של קרייג דיוויד-שקר 9. אני לא יודע לקרוא שעון אנלוגי-אמת 10. אני לא יודע את לוח הכפל הבסיסי של עד 10X10- אמת 11. אני אוהב את סלבאדור דאלי ואת M.C. Escher- אמת 12. לא ראיתי מעולם כוכב נולד- שקר 13. אני מפסל במרציפן-שקר 14. לפי המטארולוגיה הסינית, אני נולדתי בשנת הכלב- אולי לפי האסטרולוגיה. 15. מאז שאני זוכר את עצמי רציתי להיות רופא שיניים או ארכיטקט- שקר 16. יש לי רשיון על יאכטה- אמת 17. יש לי יותר זוגות נעליים מבחורה ממוצעת-אמת 18. אני לא אוהב מזגנים-אמת 19. המהירות המקסימלית אליה הגעתי ברכב בארץ היא 140 קמ"ש, זה היה כשרדפתי אחרי נהג מונית שעשה לי אורות גבוהים- אמת 20. כשהייתי ילד קטן ותמים, אחרי ליל הסדר כשאליהו הנביא לא הגיע, אחותי אמרה לי שהוא יבוא בלילה אז שאני אשאר ער לראות אותו. אז נשארתי ער והוא לא הגיע - אמת.

sacrament

New member
טוב שלא עשית עוד כמה...P-:

1. אני יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית
למה לא? 2. יש לי שורשים מקסיקניים
3. כשהייתי בגן (גן חובה? נו הגן הזה בגיל 5 ככה) טיפסתי על עץ ואז הוא בדיוק התמוטט
נשמע נורמלי מדי (-: 4. עשיתי פעם טיול בכדור פורח
5. בגיל שנתיים פירקתי מכשיר וידאו בעזרת מברג
ואז גילו שיש לך חוש טכני? 6. אני מגיע לבחינות באוניברסיטה רק עם נעליים מסוימות כי מאמין שהן מביאות לי מזל
נראה לי שאתה טיפוס של תחתוני מזל יותר P-: 7. יש לי אוסף של שעוני יד
8.אני מעריץ של קרייג דיוויד
9. אני לא יודע לקרוא שעון אנלוגי
10. אני לא יודע את לוח הכפל הבסיסי של עד 10X10
11. אני אוהב את סלבאדור דאלי ואת M.C. Escher
מי זה השני בכלל? 12. לא ראיתי מעולם כוכב נולד
13. אני מפסל במרציפן
14. לפי המטארולוגיה הסינית, אני נולדתי בשנת הכלב
מטאורולוגיה זה משהו אחר. אני מניחה שאתה מתכוון לאסטרולוגיה...? 15. מאז שאני זוכר את עצמי רציתי להיות רופא שיניים או ארכיטקט
16. יש לי רשיון על יאכטה
17. יש לי יותר זוגות נעליים מבחורה ממוצעת
אין דבר כזה. 18. אני לא אוהב מזגנים
19. המהירות המקסימלית אליה הגעתי ברכב בארץ היא 140 קמ"ש, זה היה כשרדפתי אחרי נהג מונית שעשה לי אורות גבוהים
אתה מספיק משועמם D-: 20. כשהייתי ילד קטן ותמים, אחרי ליל הסדר כשאליהו הנביא לא הגיע, אחותי אמרה לי שהוא יבוא בלילה אז שאני אשאר ער לראות אותו. אז נשארתי ער והוא לא הגיע

Lanni

New member
גם את קיבלת רק 9 מתוך 20, יענו 45 נקודות

וכן, כן.. אסטרולוגיה. כבר עלינו על זה קודם

BlackUnicorn

New member
ניחושים

1. נכון 2. נכון 3. לא נכון 4. לא נכון 5. נכון 6. לא נכון 7. נכון 8.לא נכון 9. לא נכון 10. לא נכון 11. נכאון 12. נכון 13. נכון 14. לא נכון 15. לא נכון 16. לא נכון (היית רוצה
) 17. נכון 18. נכון 19. לא נכון 20. לא נכון

Lanni

New member
הולי../images/Emo93.gif צדקת ב-13 דברים ../images/Emo2.gif

I always feel like somebody's watching me and I have no privacy |רועד|

ואי זה מלא..

. אני יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית
2. יש לי שורשים מקסיקניים
3. כשהייתי בגן (גן חובה? נו הגן הזה בגיל 5 ככה) טיפסתי על עץ ואז הוא בדיוק התמוטט
4. עשיתי פעם טיול בכדור פורח
6. אני מגיע לבחינות באוניברסיטה רק עם נעליים מסוימות כי מאמין שהן מביאות לי מזל
7. יש לי אוסף של שעוני יד
12. לא ראיתי מעולם כוכב נולד
13. אני מפסל במרציפן
15. מאז שאני זוכר את עצמי רציתי להיות רופא שיניים או ארכיטקט
16. יש לי רשיון על יאכטה
18. אני לא אוהב מזגנים
19. המהירות המקסימלית אליה הגעתי ברכב בארץ היא 140 קמ"ש, זה היה כשרדפתי אחרי נהג מונית שעשה לי אורות גבוהים
20. כשהייתי ילד קטן ותמים, אחרי ליל הסדר כשאליהו הנביא לא הגיע, אחותי אמרה לי שהוא יבוא בלילה אז שאני אשאר ער לראות אותו. אז נשארתי ער והוא לא הגיע

flutter girl

New member
בניסיון לשבור שיא../images/Emo3.gif

1. אני יודע לכתוב בכתב מחובר באנגלית
2. יש לי שורשים מקסיקניים
4. עשיתי פעם טיול בכדור פורח
6. אני מגיע לבחינות באוניברסיטה רק עם נעליים מסוימות כי מאמין שהן מביאות לי מזל
7. יש לי אוסף של שעוני יד
12. לא ראיתי מעולם כוכב נולד
13. אני מפסל במרציפן
15. מאז שאני זוכר את עצמי רציתי להיות רופא שיניים או ארכיטקט
16. יש לי רשיון על יאכטה
18. אני לא אוהב מזגנים
20. כשהייתי ילד קטן ותמים, אחרי ליל הסדר כשאליהו הנביא לא הגיע, אחותי אמרה לי שהוא יבוא בלילה אז שאני אשאר ער לראות אותו. אז נשארתי ער והוא לא הגיע

sacrament

New member
טוב, אז גם אני../images/Emo68.gif

האמת שעשיתי בפורום סטודנטים וכבר נתתי את התשובות, אז הנה כמה חדשים: 1. יש לי פוסטר של ג'יימס דין על הדלת של החדר (מבפנים) 2. על הדלת שלי כתוב "ברוכים הבאים לחדר הסגלגל" (מבחוץ) 3. עד כה יצאתי רק עם אנשים שהשם שלהם מתחיל ב"א". לא בכוונה. 4. 2 החיות האהובות עליי ביותר הן אלה שניתן למצוא באת"א בכל סנטימטר רבוע (עורבים וחתולים) 5. ראיתי את הסרט "ריקוד מושחת" מעל 50 פעם. 6. אני כותבת יומן מגיל 19. 7. תמיד במשפחה נותנים לי למלא לוטו או שולחים דברים להגרלות על שמי כי יש לי "מזל" בדברים כאלה. 8. התערבתי פעם עם מישהו על משהו, ובעקבות כך הוא נאלץ לעשות לעשות 30 שכיבות סמיכה תוך כדי שהוא סופר אותן בשפה הבינארית. 9. הייתי בהופעה של קיציס ופרידמן לפני מספר שנים ופרידמן הסתובב בין הבחורות בקהל כדי לחפש לו מישהי שתתחתן איתו והעלה, בין היתר, אותי לבמה כמועמדת. 10. אני נוטה לתת שמות לחפצים.

Lanni

New member
ניחושים שלי:

1. יש לי פוסטר של ג'יימס דין על הדלת של החדר (מבפנים) - אמת 2. על הדלת שלי כתוב "ברוכים הבאים לחדר הסגלגל" (מבחוץ) - שקר 3. עד כה יצאתי רק עם אנשים שהשם שלהם מתחיל ב"א". לא בכוונה. - אמת 4. 2 החיות האהובות עליי ביותר הן אלה שניתן למצוא באת"א בכל סנטימטר רבוע (עורבים וחתולים) - שקר 5. ראיתי את הסרט "ריקוד מושחת" מעל 50 פעם. - שקר 6. אני כותבת יומן מגיל 19. - שקר 7. תמיד במשפחה נותנים לי למלא לוטו או שולחים דברים להגרלות על שמי כי יש לי "מזל" בדברים כאלה. - אמת 8. התערבתי פעם עם מישהו על משהו, ובעקבות כך הוא נאלץ לעשות לעשות 30 שכיבות סמיכה תוך כדי שהוא סופר אותן בשפה הבינארית. - אמת 9. הייתי בהופעה של קיציס ופרידמן לפני מספר שנים ופרידמן הסתובב בין הבחורות בקהל כדי לחפש לו מישהי שתתחתן איתו והעלה, בין היתר, אותי לבמה כמועמדת. - אמת 10. אני נוטה לתת שמות לחפצים. - אמת כמה קיבלתי?

למעלה