גם בבומבמלה
מוש הסתובב חופשי אחרי ההופעה באיזה 5 לפנות בוקר. אז ראיתי אותו שם, ורצתי אליו ואמרתי לו כמה שההופעה הייתה טובה!!!! את קולטת - אני דיברתי עם מוש!!!
*מתעלפת בפעם המאה שאני מספרת את הסיפור הזה*
דין דין אביב באמת מדהימה! הידעת שהיא גם שרה עם מוש ב"ועוד יום" וגם שרה בפרוייקט של עידן רייכל
בכל מקרה, היא הייתה ממש חמודה אתמול, ושרה מקסים! את Jah is one עם שוטי הנבואה כמובן שיש בק**ה, ויש לי את הגרסה, אבל עכשיו יש לי אותה גם בדיסק של מוש!!! איזה כיף!
ולגבי ההופעה של עידן רייכל - השירים כמובן היו יפים ומוכרים, אבל הם נורא רגועים ועצובים כאלה. ולפני זה מוש הופיע והייתי מלאת אנרגיה מההופעה שלו, כך שזאת הייתה ירידה ברמת ההתלהבות בהופעה של עידן. זאת אומרת, היה רגוע ועצוב ויפה, וזה לא היה ממש שונה מהגירסאות הממוכרות שיש ברדיו, ככה שלא היה משהו מרגש מדי. זה בניגוד למשל להופעה של מוש, שבה היה נגן סקסופון, וקצב כיפי, ושמחת חיים כזאת. אבל בשירים של עידן רייכל אין את זה, כי הם יותר עצובים ורגועים. זה גם יפה מאד ומיוחד, אבל צריך מצב רוח רגוע, ולא את המצב רוח הפרוע שיש בהופעה בניצנים. זאת דעתי. חוץ מזה, שאני לא כל כך מעריצה שרופה של עידן רייכל. בעיקר באתי אתמול להופעה בשביל מוש. אבל בסך הכל היה אתמול מאד מאד מהנה!