מישי ערה?!?!?

shira245

New member
אההה ועמית ../images/Emo176.gif

פעם אמרת שאת גרה די ליד האיזור שלי ואת אוהבת את עברי,אז את הולכת להופעה שלו בכנרת ביום שישי??? כי אני כנראה הולכת.

amit hakapit

New member
אני גרה בעפולה...

ואם את גרה איפה שאני חושבת שאת גרה... אז דווקא יוצא לי להיות באזור שלך פעם בשבוע בערך... ולא, אני לא הולכת להופעה בכנרת.

shira245

New member
אוי אנחנו ממש שכנות!../images/Emo3.gif

איזה יופי..
חח אני גרה בעמק בית שאן..במושב קטנטן...:) וגם לי יוצא להיות המון בעפולה..."בא לי באולינג בעפולה בא לי באולינג בא לי חגיגה!" חחחחחחח

שירה!

באמצע ההופעה של מוש
, הוא שר את Jah is one והוא קרא לשוטי הנבואה שיעלו לשיר איתו ועידן רייכל עלה גם לבמה וניגן בקלידים. היה פשוט מעולה!!! מוש הזה מלך!!!

shira245

New member
אאכככן!!! הייתי בהופעה שלו בשנטיפי

השנה..הוא הופיע עם מוקי
..הוא הסתובב שם חופשי ולפעמים הוא הצטרף להופעות..להופעה של שבע ונראה לי מוניקה..או שזה היה יובל בנאי?
..אני כבר לא זוכרת.אבל אני פשוא מתה על השירים שלו. אגב,למה השתעממת במופע של עידן רייכל?אני דווקא נורא נהנתי.. דינדין הזאת םשוט מדהימה. וJah is one..
אפשר למצוא בק*** גירסא של השיר עם שוטי הנבואה ומוש... אוווףף גם אני רציתי

גם בבומבמלה

מוש הסתובב חופשי אחרי ההופעה באיזה 5 לפנות בוקר. אז ראיתי אותו שם, ורצתי אליו ואמרתי לו כמה שההופעה הייתה טובה!!!! את קולטת - אני דיברתי עם מוש!!!
*מתעלפת בפעם המאה שאני מספרת את הסיפור הזה*
דין דין אביב באמת מדהימה! הידעת שהיא גם שרה עם מוש ב"ועוד יום" וגם שרה בפרוייקט של עידן רייכל
בכל מקרה, היא הייתה ממש חמודה אתמול, ושרה מקסים! את Jah is one עם שוטי הנבואה כמובן שיש בק**ה, ויש לי את הגרסה, אבל עכשיו יש לי אותה גם בדיסק של מוש!!! איזה כיף!
ולגבי ההופעה של עידן רייכל - השירים כמובן היו יפים ומוכרים, אבל הם נורא רגועים ועצובים כאלה. ולפני זה מוש הופיע והייתי מלאת אנרגיה מההופעה שלו, כך שזאת הייתה ירידה ברמת ההתלהבות בהופעה של עידן. זאת אומרת, היה רגוע ועצוב ויפה, וזה לא היה ממש שונה מהגירסאות הממוכרות שיש ברדיו, ככה שלא היה משהו מרגש מדי. זה בניגוד למשל להופעה של מוש, שבה היה נגן סקסופון, וקצב כיפי, ושמחת חיים כזאת. אבל בשירים של עידן רייכל אין את זה, כי הם יותר עצובים ורגועים. זה גם יפה מאד ומיוחד, אבל צריך מצב רוח רגוע, ולא את המצב רוח הפרוע שיש בהופעה בניצנים. זאת דעתי. חוץ מזה, שאני לא כל כך מעריצה שרופה של עידן רייכל. בעיקר באתי אתמול להופעה בשביל מוש. אבל בסך הכל היה אתמול מאד מאד מהנה!

shira245

New member
אוייייי..אז אני הייתי בשנטיפי

לבומבמלה לא יכלתי ללכת כי הייתי בארה"ב באותו זמן
אבל חברה שלי נהנתה מאוד..למרות שגנבו לה משהו.. אבל הייתי בשנטיפי שזה 5 דקות מאיפה שאני גרה.. וגם שם הוא הסתובב חופשי כזה..חברה שלי דיברה איתו וכל זה אני רק ראיתי אות בערב האחרון כזה בהופעה של מוניקה סקס
וכמובן בהופעה שלו עם מוקי. חחח אבל ראיתי את עומר ברנע(היה בשנטיפי כפר אינדיאני מדהים עם אינדאני) קיצר הוא היה שם(והוא ממש מגעיל) עם אח שלו. וביקש ממני אש
.רק שאני לא מעשנת. את ממש צודקת,ההופעה של עידן רייכל ממש רגועה,ואי אפשר להתפרע כמו בהופעה של מוש.. ודינדין מדהימה!היא זאת ששרה "אם תלך" וכל זה,וגם בשבע כמובן. שגם הם הופיעו בשנטיפי וזאת הייתה הופעה מדהימה,האווירה הייתה פשוט מדהיימה.!אחריהם עוד היה הדג נחש שגם הם יודעים לתת שואו אבל כבר היתי חצי רדומה.. ביום רביעי ני הולכת לצמח ושם יש את החביבים עליי-אביב,מוניקה סקס,הדג נחש,ירמממי
,דנה ועווד..יהיה כיף
ואולי אני גם באה לחברים של נטשה..אם לא יהיה ביצפר אח"כ. נ.ב-היום ירד לי האסימון שעופר שכטר היה הסולן של אבטיפוס!!!!!!!!!!!!! חחחחחחח איך נפלו גיבורים!!!

כמה דברים...

דבר ראשון - אני רוצה ללכת לצמח!!!!!
אבל אין לי עם מי ללכת
וזה גם קצת רחוק... יש שם גם את כל מי שאני אוהבת! חוץ ממוש, נכון? דבר שני - תבואי לאיחוד של נטשה! בטוח שיהיה טוב! דבר שלישי - הגיע הזמן שיפול האסימון על עופר שכטר....חחחחחח...

shira245

New member
אווחח צמח יהיה מדהים

אפילו ההופעות הפחות נחשבות מצויינות..שייגעצ(מניו יורק ועד רפיח...
) הדורבנים,בוטן מתוק בקרקס(לא מכירה) ועוד משהו.. חוצמזה,יש את חמי,אביב,ירמי,מוניקה סקס,טיפקס,דנה,הבליינים והדג נחש.. ואפילו את עופר שכטר
.. שבאמת רק היום נקלט לי!!!!!חחחחחח קיצר יהיה מצויין!!רק מוש באמת חסר..ועברי..אבל הוא מופיע ביום שישי בכנרת.קיצר,תבואי!!אני חושבת שיש גם הסעות מאורגנות והכל.. אני מאאאאווווודדדדדד רוצה ללכת לאיחוד של נטשה אבל זה ב27 והביצפר שלי חוזר ללמוד ב28 וניצנים זה איזה 3 שעות נסיעה לפחות..
מה שכן בכל מקרה לא עושים כלום ביום הראשון.. ולא יצא לראות אותם עדיין אז..ביצפר יחכה..

amit hakapit

New member
hollllllllld it../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עופר שכטר... הסולן של אבטיפוס
ממש לא
את מבלבלת עם אייל שכטר, שגם הוא שיחק בקומדיה ההורסת "משחק החיים", (ריקרדו/תומר).

shira245

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gifצודקת לגמרי!!!!!!

איזה בלבול...
בכל מקרה,הכל נשאר במשפחה!שניהם שכטרים ומשחקים במשחק החיים (חוצמזה,כל קשר ביניהם מקרי בהחלט)..

הלוואי שהיה לי עם מי לבוא לצמח!

אבל חבר שלי עובד בלילות, ואני לא מכירה עוד מישהו שירצה לבוא איתי עד לכנרת. בעיקר כשזה ט"ו באב...
אני גם מתה לראות את כל מי שהזכרת, בעיקר אביב גפן, מוניקה, שייגעצ והדורבנים (שאני אראה אותם מחר בניצנים... ואני ממש מצפה להופעה שלהם!) אגב, לבוטן מתוק בקרקס יש שיר שלא מפסיקים לשים אותו ברדיו בימים אלה ששכחתי את שמו. אבל בטוח תכירי אותו! שיהיה לכולם
בוקר טוב ויום נעים!
אני אעדכן אותכם איך היה האיחוד של כוורת והדורבנים...
רזיה

shira245

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif תהני!

ואם תשני את דעתך תודיעי לי!אני אשמח לראות אותך שם.. וגם אני מתה לראות בעיקר את אביב ומוניקה.. והדורבנים ענקיים.."יופי טופי אחלה בחלה"..

מרילנצח

New member
אני אולי הולכת יש לי תוכניות

מאוד זדוניות לגבי זה... אבל מותק לא נעים לי לאכזב גבסו לא יקח... כל עוד מורן בסביבה

shira245

New member
חחחח I don't think so ../images/Emo11.gif

זדוניות?!?
.לחטוף את מורן?!?צביקה הדר?מיטלמן?!? תאמת, בטח נינט או שירי יקחו בסוף.. למרות שגם מורן שר מדהים..

מרילנצח

New member
לא !!! לא קשורות עליהם..

קשורות למישהו מפורום אחר .. עזבי סיפור ארוך..

מרילנצח

New member
האמ עמית כנסי רגע..

התערבתי עם תומר שגל ואני נגרום לו לרקוד!!! הוא לא מאמין שזה יקרה אבל לי ולגל כבר יש תוכניות שתומר לא יודע...

amit hakapit

New member
זה סיפור ארוך...

אבל כנראה שלא
כי אין לי עם מי וגם אין לי כרטיס.

למעלה