מישי ערה?!?!?

LillipooT

New member
האמממממ.. ../images/Emo60.gif

אנשים חביבים שלי... הרי לי שאלה..: ממתי עושים בדיקות דם בצבא
זה נורא נחמד שהיום קבלתי צו....... למחר.. ואני אמורה להביא כל מני מסמכים מרופאים ואת האבחון שלי ושטויות כאלה. ממממ.. משום מה.. לא נראה לי שאני אספיק
והם לא עונים לי בטלפון..
ובלאט.. אני לא מסוגלת לעשות שם בדיקות דם. אני אתעלף.. וכמובן... בוקר טוב

מרילנצח

New member
להבריז להם???? הצחקת אותי..

אסור להבריז להם, אלה אם את רוצה להסתבך קשות איתם.. בכל אופן יש פתרון איך לא ללכת מחר.. א' - להתקשר להסביר להם אם הם יענו ב' - מחר על הבוקר להתקשר להם להגיד להם שאת חולה, או שאת במחזור ואז הם יקבעו לך תאריך חדש , כי אי אפשר לעשות בדיקת שתן במחזור..

amit hakapit

New member
אז ככה...

לכל מי שהייתה בשוק "להתעלף מזריקה קטנה"... אל תעצבנו אותי
לי יש בעייה, וזה כבר עבר את הפחד האישי שלי.. זאת תופעה מוכרת לרופאים ויש לה שם אבל אני לא אכנס לזה כדי לא לשעמם אתכם... בקצרה, אני גם כן מאוד רגישה לזריקות, מחטים וואטאבר, וכל ביקור כזה שלי בקופ"ח דורש התאוששות של שעתיים ואפילו יותר... לי, בקשר אלייך ולצבא, לא ידעתי שדורשים בדיקת דם בלשכת גיוס. זה לא היה בזמני (לפני 4 שנים) אבל מה שכן, את יכולה להגיד להם שיש לך בעייה, ולבקש לעשות את כל הבדיקות הדרושות בקופ"ח. אני לא חושבת שתהיה לך בעייה להתחמק מזה... יש תרוץ מאוד מסויים שאת יכולה לתת להם ואם את לא מבינה למה אני מתכוונת תשלחי לי מסר ואני אגיד לך.

קוקיטה

New member
יש דבר כזה שקורים לו

פחד מחטים או משו כזה.....כאילו גם אני לא הכי מחבבת מחטים....... אבל לאדעת פעם ראיתי באיזה תוכנית שיש דבר כזה שקוראים לו ''פחד מחטים'' ובד''כ כלל יש אותו לבנים אבל לא רק ובלה בלה בלה...קיצר יש חיה כזאת!

amit hakapit

New member
אם זה באמת מעניין אותך...את ביקשת

זה נקרא ואסו-ואגאליות. או התעלפות של עצב תועה (בעברית תקנית...), במקרה כזה קצב הלב מאט במידה המספיקה לאדם להתעלף... וזה יכול לנבוע בין היתר מכאבים (והרי כולנו יודעים שלכל אדם יש את הסף כאב האישי שלו...), פחד ומראה דם. בנוסף, יש התעלפות שנובעת מהקטנת תאי הדם האדומים, מהקטנת רמת הסוכר בדם, מירידה של פחמן דו חמצני בדם (זה יוצר התכווצות של כלי הדם במוח שגורמים לחולשה שעשויה להתפתח לאיבוד הכרה), וכל אחד מהמקרים האלה נוצרים כאשר מוציאים ממך מנת דם. אני אפסיק, תמיד אמרו לי שיש לי שם של רופא, בוא ננסה את זה ד"ר אייל (נשמע טוב...
)

קוקיטה

New member
../images/Emo6.gif מחטפוביה!

ועמית תודה על המידע אבל אנא בעתיד בואי נמנע ממידע על דם! תנקס!

LillipooT

New member
ואי איזה שרשור ארווווך ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

חחחח מחטפוביה זה שם נחמד
לא לזלזל בפחד ממחטים! אני רצינית אנשים.. אם עושים לי שם בדיקת דם.. כולכם נשארים יתומים.. אלא אם כן תצליחו להשיג את אבא שלכם.. אבל הוא נורא עסוק בזמן האחרון..
אז כן.. אני מתכוונת באמת להביא להם את התוצאות. אני ממש לא יעשה שם. נואופ נואופ. צריכה לשמור על עצמי למען הילדים!
בכל מקרה... תהיו בריאים אנשים שלי
נקווה שגם אני אהיה!

אם זה כבר שרשור ../images/Emo32.gif...

אז אני אספר לכם את החוויות שעברו עלי אתמול.
(שבגללן לא היה לי זמן להכנס אתמול לפורום...
) התעוררתי לי אתמול ב-4 וחצי אחר הצהריים... (איזה רעיון טוב זה חופש!
)...אכלתי ובשש נסעתי לכפר המוזיקה בניצנים (שזה חצי שעה מהבית שלי...) אתמול היו 3 הופעות של מוש בן ארי, עידן רייכל ושוטי הנבואה. היה ממש נחמד! ההופעה של מוש הייתה מצויינת!!! נהנתי בטירוף!! אפילו קניתי את הדיסק שלו אחר כך! עידן רייכל היה קצת רגוע מדי, אז טיפונת השתעממתי, אבל היה יפה. שוטי הנבואה היו חמודים אבל גם היו קטעים משעממים. וזהו, בקיצור - היה לי ממש כיף אתמול! מחר אני הולכת לאיחוד של כוורת. ב-20 יש הופעה של סאבלימינל, הדג נחש וטיפקס. ב-21 רוק ת"א (עברי לידר, דנה ברגר, ירמי קפלן, חמי רודנר, ערן צור וקורין אלאל). וב-27 לאיחוד של החברים של נטשה! הקיצור, יהיה לי חודש מלא באירועים (שכמובן מפגש הפורום נכלל ביניהם...
). זהו... עוד מישהו או מישהי באים לאחת ההופעות ואני אוכל לפגוש אותו או אותה?

amit hakapit

New member
../images/Emo9.gifme me

חסר לך שאת מבריזה לי מההופעה של נטאשה... אני באה עם ידיד שלי...

מרילנצח

New member
אני אהיה ברוק ת"א (צפוי)

יהיה שמח!!! ושמעתי שאתמול היה ממש ממש מדהים!!! כולי ירוקה מקנאה כמה רציתי להיות שם..

shira245

New member
אני הולכת!!../images/Emo3.gif ורזיה כמה שאני מקנאת

בך....סוף העולם
|מאוהב מוש ושוטי הנבואה ביחד...אחחחח
רק שלצערי לא היה לי ממש איך ללכת.. ואני הולכת לכוכב נולד..מור את גם הולכת?!?(גבסו לשלטון!)

למעלה