מיאו.

TheWingedPig

New member
נה נה בננה!../images/Emo190.gif

כן, יש לי את כל החומר לבגרות בביו, שמור בתוך ניילוניות חמדמדותP:

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

אני לא זוכרת ממש מה הלך שם. היה גם בביוטכנולוגיה מעבדה.
אני רק זוכרת שזה היה ממש כמו מעבדה בכיתה רק יותר קל.
ויש מלאמלאמלא זמן!!!!!! ותתני תשובות קצרות אבל לעיניין- לא מנחשות. מראות בבירור שזיהית את התהליך הנכון שעשית בניסוי ושאת יודעת בדיוק במה מדובר.
זהו, זה לא יותר מדי מתוחכם עד כמה שזכור לי..אני חושבת שאפילו צחקתי על השאלות כי הן היו יותר ברורות מברורות וכתבו פשוט ממש מה הולך בניסוי ואיזה תהליכים וזה..
אין מה לחשוש לדעתי..

o0Invisible0o

New member
אמממממ..../images/Emo3.gif

אוקיי..תזכרי אינדיקטורים ולמה הם משמשים..למרות שנראה לי מזכירים לך של מה האינדיקטור. אבל עדיף להכיר כבר מראש [אני פרפקציוניסטית משהו..
] חומר תיאורטי- כן, צריך קצת. תמיד תהיה לך שאלת "תני דוגמא לתהליך דומה שקורה בטבע/בלהבלה" כדי לראות שאת יודעת להקביל את מה שהבנת מהמעבדה למה שלמדת בכיתה..
אבל זה לא רציני. כאילו אל תתחילי לחרוש עכשיו..אני מניחה שאת יודעת את החומר והכל כבר יושב לך בראש. כאילו אני לא יודעת איך לימדו אותך..אבל זה לא משהו ברמה..זה פשוט קצת לזכור דוגמאות. בלה אני לא יודעת להסביר את עצמי..o_0 אבל, כן בגדול הם רוצים לראות אותך מקבילה את המעבדה לחומר תיאורטי, אבל רק בשאלה אחת לדעתי..

Blue Pencil

New member
אמ.

יש אתר שמיועד למורים לביולוגיה, ודי יש לי את הסיסמא כדי להיכנס לקבצים וכו'. בקושי נתנו לי אותה, ככה שזה יהיה ממש לא בסדר מצידי להעביר אותה הלאה, אבל יש שם קבצים של בגרויות ובחינות מעבדה לדוגמא[יש קובץ של תשסז] ככה שאם מישהי מעוניינת..:]

M o o M o o

New member
חזרתי DD::

זאת אומרת, כנראה, בנתייםXP יש לי הרבה הרבה בעיות עם המחשב (והחדש ~~) אז לא יכולתי להכנס לפה
אני מתגעגעת לפורום ולאנשות שפה :O ואנחנו בראשי!!!DD::

GalGul000

New member
רע לי.

אבל ממש. נשבר לי מהשטחיות ומהמשחקים. אני כל כך מעבר לזה. איכס די באמת שנשבר לי מהכל.

קשה לי.

הוא נפטר. הוא היה בנאדם כזה טוב,וכ"כ יפה הוא היה רק בן 20. אני עדיין לא כל כך מעכלת שאני לא אראה אותו יותר. ההלוויה הייתה כ"כ קשה אח שלי עדו מעט יחזור מבוםבמלה,יהיה לו כל כך קשה לקבל את זה. אז כן,הייתה תאונה בדרום. וההרוג האחד הזה,דווקא הוא. ממ,הוא לא קרוב משפחה,אבל הוא ממש כמו אח גדול. אני מסתכלת על בתמונות שלו ובוכה,לא יכולה לקבל את זה שהוא נפטר. הלך לעולמו. טוב,באמת שאינלי יותר מה לומר. ואני לא מצפה שתגידו משו מיוחד רק רציתי לפרוק קצת

GalGul000

New member
את מדברת על ההוא ממבשרת?

אני מצטערת בובה..
לא יודעת מה להגיד.

למעלה