מיאו.

Karin917

New member
השאלה השנייה כבר לא רלוונטית אלא אם

אני אחליט לבוא לאיזה מפגש פורום של "אנשים בודדים"

o0Invisible0o

New member
../images/Emo10.gif

כלום לא קורה. אין לי מה לעשות הערב, אין עם מי לצאת..ובלהההההההההההההההההההההההה. ידידות, אפשר למות.

מזל טוב ז'אנתי!../images/Emo211.gif

ז'אנה החליטה שיש לה יומהולדת, אז ברכו אותה! והו, איך הייתה העוגה?

../images/Emo97.gif קיבלתי מחשב חדש DDDDDD::

ויסטהההה D: כ"כ כיף לומר את זה. עכשיו אני הולכת להוריד מסנג'ר. בייביי DD:

Karin917

New member
#%&*^%%$#$#!!!!!

החתול שלי החליט להעיר אותי היום ע"י קפיצות ונשיכות
אחרי זה כשהגעתי לקניון לחדר כושר המאבח החליט לשחק במשחק "בואו ננחש לאן קארין הולכת"
והשיעור מדרגה היה גרוע
אחרי שלא ראיתי כלללללללום פרשתי.. כשיצאתי מהחדר כושר הלכתי לקנות פרוזן יוגורט והמוכרת הייתה ממש מגעילה אליי. בסה"כ שאלתי אותה מזה הדברים האלה כי הכל נראה לי די דומה ולא יכלתי להבדיל בינהם... עכשיו הייתה דפיקה בדלת. בד"כ אני מתעלמת
אבל הפעם החלטתי לקום לראות מי זה.. עמדו שם שתי נשים רוסיות אז הן שאלו אותי אם אני דוברת רוסית ואמרתי שלא ממש כי חשבתי שהן מנסות למכור לי כל מיני דברים אז פתאום אחת מהן אמרה איזה משפט שבטח לקח לה שנייייייים לשנן אותו- "מדוע יש כל כך הרבה סבל בעולם? בלה בלה ... את חושבת שאפשר לשנות את זה? העולם יכול להיות יותר טוב? בלה בלה בלה בלה בלה..". טוב,החלק הזה היה די משעשע.. לא הפסקתי לצחוק להן בפרצוף [כן,לא יפה.. אבל המשפט הזה שהיא אמרה ובצורה שהיא אמרה.. לא התאפקתי] אבל בכל זאת.. מה קרה לאנשים? למה לעצבן אותי כ"כ מוקדם? היום בקושי התחיל... נ.ב אני חושבת שאני אזכה לביקור נוסף של שתי האלה שהזכרתי ממקודם..

יש כאן בנות שנבחנו או נבחנות בבגרות

בביולוגיה? מה הנושאים שצריך ללמוד למבחן מעבדה? ואיזה מיומנויות צריך? (זה מה שכתוב באתר של משרד החינוך, במילים האלו. רק לא מפורט מה ללמוד) תודה:]

TheWingedPig

New member
או או, מי מי מי!!!

טוב, טכנית נבחנתי בביו, בלשון עבר, אבל אני עדיין זוכרת משהו.... אממ..טוב לזכור מעבדות שעשית בכיתה, כי בטוח יחזרו על אותם העקרונות רק עם חומרים אחרים (כל מה שקשור לתאים וחלבונים, דנטורציה, השפעת חום וחומצה על אנזימים, וכו'). מממ, הבא מנראה, מה עוד... אם יש לך איזו שאלה ספציפית, יהיה לי יותר קל...

למעלה