לסופ"ש..

שלומיתת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

הוא נשמע יותר כמו מדריך טיולים חננה מאשר מורה למתימטיקה.למרות שכשחושבים על זה, בכל מורה למתימטיקה מסתתר איזשהוא מדריך טיולים חננה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif!! הוא שיא החננה!

ולחשוב שהוא סך הכל בן27!! הוא מספר לנו סיפורים שיא המצחיקים על הילדות שלו וכאלה שאת נקרעת! בכלל הצורת דיבור שלו מצחיקה! והוא גם למד בבצפר שאני לומדת בו אז הוא עשה לנו תמיד שיעורים במעבדת מחשבים אז פעם אחת הוא עשה לנו עם המורה שהייתה לו "שושנה" וזה היה מזה מצחיק הקשר בניהם

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאהההה ואם כבר מדברים על שושנה

יש לי מורה לתנ"ך שמזה דומה לשושנה מקופיקו ולא רק באיך שהיא נראת..גם באיך שהיא מדברת בקול שלה וזה כזה מצחיקקקק
! בשיעורים הראשונים שלי איתה התפקעתי מצחוק כל פעם שהיא פתחה את הפה

שלומיתת

New member
הם הכי חננות

קפצו ללמד בבצפר שניה אחר שיצאו מאיזה אוני' לחננות..תבדקי אם הוא לא למד בטכניון או משו
למרות שכשחושבים על זה, אף אחד מאלה שלמדו בטכניון לא מגיע להיות מורה.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאין לי מושג תאמת

אבל מה שכן הוא עכשיו עושה דוקטורט אם הוא לא סיים כבר..

מירוש 18

New member
אני../images/Emo13.gif

אוכל : מה הדבר האחרון שאכלת?קרמבו מוקה
היה טעים?מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?סנדבי'ץ בעבודה אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אוכלת הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')אממ פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?שווארמה אתה מבשל לפעמים?כן איזה אוכל אתה יודע להכין?ספגטי,אורז,ועוד כמה דברים יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה : ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?לפעמים זה ולפעמים זה מתוק או מלוח?גם וגם שוקולד פרה או קליק?שוקולד פרה תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס מרקים או פשטידות?מרקים מאפים או מבושלים?מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?עין מילקי רגיל או הפוך?לא אוהבת מילקי שתיה: מה הדבר האחרון ששתית?תה היה טעים?כן אתה אוהב יין?ככה ככה אתה אוהב בירה?לא ממש אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?רק של אננס היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה : מים או מיץ?מים מיץ או קולה?קולה קוקה קולה, פפסי או RC?קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום?אדום יין מתוק או יבש?מתוק בירה שחורה או לבנה?לא זה ולא זה וודקה או ויסקי?כנ"ל מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן חגים : איזה חג אתה הכי אוהב?אין לי מועדף למה?כי אין למה התחפשת בפורים?לא התחפשתי אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?כן אתה ישן בסוכה בסוכות?לא יש לכם סוכה בסוכות?כן אתה אוכל חמץ בפסח?לאא מה אתה נוהג לעשות בשבועות?לנסוע לדודים וביום העצמאות?מנגל
וביום ירושלים?כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לפעמים אתה צם את יום כיפור?ברור ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?אממ לא זוכרת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?חנוכה ויום העצמאות לימודים: מקצוע אהוב:סוציו פסיכו מקצוע שנוא:מתמטיקה בעע מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? מה המבחן האחרון שעשית?סיימתי ללמוד היה לך טוב?סיימתי ללמוד כמה נראה לך שתקבל?סיימתי ללמוד ליד מי אתה יושב?סיימתי ללמוד אתה עושה שעורי בית בד"כ?סיימתי ללמוד המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?סיימתי ללמוד אתה נוהג להבריז משיעורים?סיימתי ללמוד

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifמי למעלה החליט שזה טוב לאהוב

אוכל: מה הדבר האחרון שאכלת? חביתה.. היה טעים?
מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אוכל אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? משתדלת שלא.. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? בערך? אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה, צ'יפס מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? תפוח אתה מבשל לפעמים? חח בקטנה איזה אוכל אתה יודע להכין? כלמיני
יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה : ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? של אמא! מתוק או מלוח? שניהם שוקולד פרה או קליק? פרה תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? ברנפלקס אבל בלי התוספות המוזרות מרקים או פשטידות? מרקים
מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין מילקי רגיל או הפוך? יש דבר כזה הפוך?
שתיה: מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? משהו
אתה אוהב יין? לא במיוחד.. אתה אוהב בירה?
אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?
ולעיתים רחוקות?כבר לא
גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? חח לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? אממ לא זה או זה : מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? רק קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט אבל בלי הפיצפוצים
פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? לבנה וודקה או ויסקי? תלוי באירוע ובסוג
בגדול ויסקי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגוווו
מוגז או לא? לפי החשק.. מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן חגים : איזה חג אתה הכי אוהב? סוכות למה? כי הוא חביב למה התחפשת בפורים? לא נראלי שהתחפשתי
מי זוכר?
אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? חח לא אני אבל המשפחה.. אתה ישן בסוכה בסוכות?
יש לכם סוכה בסוכות? בד"כ
אתה אוכל חמץ בפסח?
מה אתה נוהג לעשות בשבועות? זה יומולדת של חברה שלי אז בד"כ עושים משהו
וביום העצמאות? הופעות! וביום ירושלים? כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? בד"כ
רק אם אמא ממש מבקשת
אתה צם את יום כיפור?
ואת תשעה באב?
ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?
אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?
איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? שלומית בונה סוכה
באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? שבועות לימודים: מקצוע אהוב: ספרות, אנגלית מקצוע שנוא: היסטוריה, תנ"ך, תושב"ע, מתמטיקה (וכל השאר גם
) מורה אהוב: המורה הנשמה שלי לתנ"ך
מורה שנוא: המורה לתושב"ע
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 100 בבוחן בהיסטוריה
אה ובדקתי היום תציון בבגרות בלשון- קיבלתי 70 ציון סופי.. מה המבחן האחרון שעשית? תושב"ע היה לך טוב? אני מקווה כמה נראה לך שתקבל? לאדעת.. ליד מי אתה יושב? אלינור\מעיין אתה עושה שעורי בית בד"כ? משתדלת
המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא ממש חח כפרהעליה אתה נוהג להבריז משיעורים? אני? מפיתום! *מסמיק*

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

אוכל : מה הדבר האחרון שאכלת? פופקורן היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?סנוויץ? אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?כן..יותר מידי חחח אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?אממ לפעמים אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אממ אני לא אוכלת הכל אבל אני גם לא טבעונית וצמחונית..יש בשר שאני לא אוהבת..אפשר לומר שאני די בעייתית באוכל..בקיצור,תנו לי טבעול ויהיה טוב
איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו'): אממ כל מיני חח אבל אני חושבת שהכי פחות המבורגר מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?אממ כלום.. אתה מבשל לפעמים?המוןןןןןןןןןןן אני מזהאוהבת לבשל איזה אוכל אתה יודע להכין?ואי ואי מלא מלא מלא דברים... יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן חח זה או זה : ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?תלוי איזה גאנקפוד ואיזו ארוחה של אמא מתוק או מלוח?מלוחחחחחחחח שוקולד פרה או קליק?קליקקקקקקק תפוח אדמה או גזר?אממ תלוי.. קורנפלקס או ברנפלקס?קרונפלקס מרקים או פשטידות?פשטידותתתת אני חולה על פשטידות
מאפים או מבושלים?תלוי.. חביתה רגילה, עין או מקושקשת?עין! מילקי רגיל או הפוך?לא זה ולא זה שתיה: מה הדבר האחרון ששתית?ספרייט היה טעים?אממ כן חח אתה אוהב יין?לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?גם לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לאא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לאא |בירה |זה או זה : מים או מיץ?מים מיץ או קולה?מיץ קוקה קולה, פפסי או RC?קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה?שחורהההה וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?אמממ מנגו מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן חגים : איזה חג אתה הכי אוהב?ראש הנשה,פסח וסוכות למה?ראש השנה- היומולדת שלי אז מתנות וכאלה,סוכות כי זה כיף להיות בסוכה חח ופסח זה הכי כיפי כי זה החג עם החופש הכי ארוך וכי אני אוהבת מצות ובכלל ליל הסדר זה כיף
למה התחפשת בפורים?נמרה אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?כן אתה ישן בסוכה בסוכות?לא
אף פעם לא נותנים לי
יש לכם סוכה בסוכות?לי לא לסבא כן
אתה אוכל חמץ בפסח?לאאא מה אתה נוהג לעשות בשבועות?אממ לאכול הרבה פשטידות
וביום העצמאות?ללכת למופעים וביום ירושלים?כלום?חח אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לפעמים אתה צם את יום כיפור?כן ואת תשעה באב?כן ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?אם זה יוצא בחופש כן אם לא אז לא כי זה ממש קשה אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?אנערף@ באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?אמממ חנוכה לביבות
לימודים: מקצוע אהוב:מדעי החברה מקצוע שנוא:מתמטיקהה%^%$^#$%# מורה אהוב:מאיה
המורה למדעי החברה מורה שנוא:אמממ יש כ"כ הרבה
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?80
מה המבחן האחרון שעשית?היום באנגלית היה לך טוב?נראה לי שכן כמה נראה לך שתקבל?אין לי מושג ליד מי אתה יושב?ליד חברה אתה עושה שעורי בית בד"כ?כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?המחנך לא ממש אבל שאר המורים כן אתה נוהג להבריז משיעורים?לא..חוץ מאולי פעם פעמיים בקושי הברזתי חח

בת אלי91

New member
אללה

אוכל : מה הדבר האחרון שאכלת? מרק היה טעים? מאוד! מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אין זמן בבוקר, אז כלום אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לרוב אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל! איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')- פלאפלל מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום האמת אתה מבשל לפעמים? כפרעל הפסטה שלי! איזה אוכל אתה יודע להכין? עוגות,פסטה יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? יאפ זה או זה : ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה של אמא מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? הממ תלוי מתי קורנפלקס או ברנפלקס? שניהם טובים מרקים או פשטידות? מרקים! מאפים או מבושלים? מבושלים לרוב חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? לא אוהבת ממש מילקי,אבל אם כבר אז רגיל שתיה: מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? היה נהדר אתה אוהב יין? לא ממש אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?
לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא |בירה |זה או זה : מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? תלוי מתי קוקה קולה, פפסי או RC? קוקולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט! פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? יבש בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? טקילה! סתם נו, אינלי מושג.. מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים! מיץ אפרסק או מיץ מנגו? לא זה ולא זה מוגז או לא? מוגז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן חגים : איזה חג אתה הכי אוהב? פורים! למה? כי תמיד כיף בפורים למה התחפשת בפורים? הממ זה לא היה ממש תחפושת, מין שילוב של כלמיני דברים לא מוגדרים אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? לא אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? להתפוצץ מכמות האוכל האדירה שאמא הכינה, ולהנות בעיקר :] וביום העצמאות? הופעות וביום ירושלים? יום רגיל אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? כן אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? כן ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?משתדלת,לרוב כן אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? חח חנוכה באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? שבועות ופסח לימודים: מקצוע אהוב: ביולוגיה,אנגלית מקצוע שנוא:לא שנוא, אבל תושב''ע זה משעמם מורה אהוב: המורה לביולוגיה,המורה לספורט מורה שנוא: המורה למ''מ כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?90 מה המבחן האחרון שעשית? תנ''ך היה לך טוב? היה בסדר :) כמה נראה לך שתקבל? לא יודעת, מקווה שיהיה פסדר ליד מי אתה יושב? בוטנר :) אתה עושה שעורי בית בד"כ? בדר''כ המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? כבר לא

שלומיתת

New member
ביקורת,כי לרדת עליך זה התחביב שלי ../images/Emo13.gif

[סתם,את יודעת שאני אוהבת אותך!
את יודעת את זה, נכון?
] ככה: א. מה את משווה בין ויסקי וודקה לטקילה?
זה עם אחוז אלכוהול הרבה הרבה ה-ר-בה יותר נמוך
[וההוכחה היא שאחותי שתתה את זה ולא מתה.אפרת.אביה כבר שותה אלכוהול בכיף.הכל פרי החינוך שלי] ב.תושב"ע זה לא משעמם!
זתומרת,לפחות לא הלקט משו. ג.קוקולה?! ד.הפסטה שלך?
רגע, איך בדיוק אוכלים אותה?אוספים את עם צלחת מהקירות אחרי שהיא עפה מהסיר וכל המטבח נשרף?
ד. שמים לב שהמצברוח שלי לפנים?
אני יכולה ברגע זה לחנוק מישהו
ה. אלוהים,אני חפרנית.

בת אלי91

New member
תהיי בריאה,את מתה עליי הא? ../images/Emo3.gif

א. אמרתי לך שאני לא שותה, נו מה, אסור לחרטט?
ב. זה כן. לפחות עכשיו זה כן.
ג. חח עזבי אותי באמא שלך!|נאמרבפלצטבמיוחדבשבילך| ד. היי היי, כל עוד לא טעמת אין לך זכות להגיב!
ד.יאללה, שתקי כבר וקבלי חיבוק

שלומיתת

New member
המ.

א. אז למה להראות לכולם את חוסר הידע המשווע שלך?! ב.זה לא משעמם!את סתם לא אוהבת אותה כי היא חכמה יותר ממך! [כנראה שזה אפשרי מוחהחהחה] ג.עזבי את הפלצט כבר,תגווני! ד.לא בא לי על פסטה בטעם סיד ה. טוב נו
ו.
.

עונהה.=]

אוכל
: מה הדבר האחרון שאכלת? חח פיצה!!! היה טעים?מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?לא תמיד יוצא לי אבל עם כן אז בייגלה או סנביץ או בחופש אז ארוחה מושקעת! אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?תלוי עם בא לי או לא. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?כן אין אצלנו בבית הרבה שטויות. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אוכלת הכל=] איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')הכל אבל אני לא אוכלת הרבה ג'אנק אמא שלי מכינה ארוחת צהריים בד"כ אז.. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?כלום אני אוכלת שוקולד אתה מבשל לפעמים?כן פה ושם=] איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה סלט ספגטי רביולי דברים בסיסיים=] יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ארוחה של אמא!! מתוק או מלוח?תלוי מתי=] שוקולד פרה או קליק?פרה תפוח אדמה או גזר?גזר קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס. מרקים או פשטידות?מרקקק אני חולתץתת מרקיםםםםםםםם מאפים או מבושלים?מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?רגילה מילקי רגיל או הפוך?רגיל שתיה
: מה הדבר האחרון ששתית?מים היה טעים?חחח כן בסדר אתה אוהב יין?לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?אף פעם לא השתכרתי... ולעיתים רחוקות?האמ האמ למעלה גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?כן
זה או זה|שוקו : מים או מיץ?מים מיץ או קולה?קולה קוקה קולה, פפסי או RC?קוקוה קולה!!!!! איכ פפסי! מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוטט פריגת או פרימור?אמ.... לא יודעת... יין לבן או אדום?לא אוהבת יין אבל שיהיה אדום יין מתוק או יבש?מתוק בירה שחורה או לבנה?לא ולא וודקה או ויסקי?ערק. מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?אפרסק מוגז או לא?אמ... גם וגם מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן חגים : איזה חג אתה הכי אוהב?כולם למה?כי ככה למה התחפשת בפורים?שנה שעברה? לצרפתייה אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?כןן אתה ישן בסוכה בסוכות?פעם עכשיו לא יש לכם סוכה בסוכות?כן אתה אוכל חמץ בפסח?לא!! חס וחסה! מה אתה נוהג לעשות בשבועות?לעשות מלחמת מים וביום העצמאות?להופיעה וביום ירושלים?חחח אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?יום כיפור כן מה זה ר"ה? אתה צם את יום כיפור?כןן ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לאא חס וחסההההההה איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?חונוכיה שלי?!?! חחחח באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?וואי אמ.. חנוכה אולי לימודים: מקצוע אהוב:אין ממש מקצוע שנוא:מתמתיקה היסטוריה הכל בקיצור=] מורה אהוב:המחנכת שלי מדהימה!! וגם מלמדת אותי סוציו מורה שנוא:אין ממש לבנתיים כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?81 באנגלית לא משהו ההא? מה המבחן האחרון שעשית?תקשורת היום היה לך טוב?בסדר כמה נראה לך שתקבל?מקווה לטוב ליד מי אתה יושב?מקומות קבועים אתה עושה שעורי בית בד"כ?כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?כן אתה נוהג להבריז משיעורים? לא זהו? נחמד=]

למעלה