לסופ"ש..

Lior Maman

New member
../images/Emo215.gif

אוכל : מה הדבר האחרון שאכלת? מרק היה טעים? בוודאי מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? קורנפלס או מה שיוצא .. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לפעמים חח אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל .. איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') הוו פיצה . מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? פיצה . אתה מבשל לפעמים? כן איזה אוכל אתה יודע להכין? ממ.. כל מיני חח יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? נראלי .. זה או זה : ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אמא
מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? שוקולד פרה תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? ברנפלקס מרקים או פשטידות? שאלה קשה :| מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עיייייןןןן
מילקי רגיל או הפוך? לא זה ולא זה .. שתיה: מה הדבר האחרון ששתית? *שותה עכשיו* סוג של שוקו היה טעים? אכן אתה אוהב יין? תירוש נחשב ? אתה אוהב בירה? שחורה נחשב ? D: אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? גם לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? חחחחחחחחחחחחחחחחח היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא
זה או זה : מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקהקולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? אדום ? יין מתוק או יבש? מתוק ? בירה שחורה או לבנה? שחורה . לבנה זה מר בלאט . וודקה או ויסקי? לא שתיתי ויסקי אפעם אז וודקה . מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוווווווחייייםםםםםםםם
מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו !
מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן חגים : איזה חג אתה הכי אוהב? סוכות למה? אנערף.. נחמד כזה למה התחפשת בפורים? פאקצה D: -כן אני יודעת .. זה נדוש ולא מקורי- אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? לא אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? מלחמות מים עם חברים
וביום העצמאות? מלחמות ספריי וביום ירושלים? כלום .. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? מהזה ר"ה ? אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? כן ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? ממ.. אנערף .. באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? שבועות
לימודים: מקצוע אהוב: ספרות, ספורט, גרפיקה מקצוע שנוא: מתמטיקה . מורה אהוב: אא.. מיכל
מורה שנוא: כל השאר
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?
בדיוק היום .. 55
מה המבחן האחרון שעשית? הסטוריה היה לך טוב? לא :\ כמה נראה לך שתקבל? 55
ליד מי אתה יושב? חברה אתה עושה שעורי בית בד"כ? לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? לא כולם D:

להלהלה

אוכל : מה הדבר האחרון שאכלת? אורז היה טעים? מאוד! מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? לא אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לפעמים אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? משתדלת.. לא תמיד הולך אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? איפשהו באמצע איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') לא מתה על ג'אנג פוד, אבל אם כבר אז המבורגר מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? חחח נהיה לי חשק להמבורגר
אתה מבשל לפעמים? אכן איזה אוכל אתה יודע להכין? הרבה יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? יש מצב זה או זה : ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה של אמא מתוק או מלוח? גם וגם כל עוד זה לא קיצוני כזה.. שוקולד פרה או קליק? קליק [או שוקולד פרה מגניב כזה עם סוכריות קופצות או עוגיות] תפוח אדמה או גזר? תפו"א קורנפלקס או ברנפלקס? תלוי איזה סוג.. מרקים או פשטידות? תלוי מתי.. בחורף מרק, בקיץ יותר פשטידות וזה מאפים או מבושלים? מבושלים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין או חביתה מושקעת מילקי רגיל או הפוך? רגיל שתיה: מה הדבר האחרון ששתית? מים נראה לי היה טעים? זה מים. אין לזה טעם חחח אתה אוהב יין? לפעמים, תלוי איזה אתה אוהב בירה? אהההה.... עוד לא החלטתי כלכך חח אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? רחוקות מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד חחחחח גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? חחח כן זה טעים היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? יש מצב |בירה |זה או זה : מים או מיץ? תלוי מיץ או קולה? מיץ קוקה קולה, פפסי או RC? קוקהקולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? פריגת נראה לי יין לבן או אדום? כלום חחח לא מתה על יין יין מתוק או יבש? מתוק [אם כבר שיהיה מתוק] בירה שחורה או לבנה? לא מתה על בירה אבל אם כבר אז לבנה וודקה או ויסקי? כלום? חחחח זה מגעיל ממש.. [אלא אם כן זה וודקה רדבול עם הרבה רדבול חחח] מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? תלוי מה מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן חחח מזוקקים זה רעיל! חגים : איזה חג אתה הכי אוהב? האמת שהכל... במיוחד פורים למה? כי זה חג כזה שאתה יכול ללבוש כל מה שמעולם לא חשבת שתעיז ללבוש ואף אחד לא יגיד לך כלום למה התחפשת בפורים? זה שמור במערכת. אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? בוודאי! אתה ישן בסוכה בסוכות? חחחח לא ממש.. אין סוכה יש לכם סוכה בסוכות? לא חח אתה אוכל חמץ בפסח? חס וכרפס! {
} מה אתה נוהג לעשות בשבועות? כלום... עד עכשיו זה היה ללמוד למבחנים... שבועות הזה יהיה קצת שונה נראה לי וביום העצמאות? לצאת לסיבוב הופעות ברעננה-כפרסבא-הוד"ש-הרצליה וביום ירושלים? ביום ירושלים האחרון נסעתי לירושלים.. בכל השאר.. כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לפעמים אתה צם את יום כיפור? אכן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? כס וכרפס! איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? את כל השירים האמת חחח הכרתי המון בגלל שיעורי מוזיקה באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פסח, ראש השנה ושבועות לימודים: מקצוע אהוב: ביולוגיה מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה שלי לביולוגיה כפרעליה מורה שנוא: מממממ.... בדרך כלל המורות למתמטיקה.. אבל דווא בתיכון היו אחלה מורים.. בכל המקצועות כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? פחח אני גם זוכרת... מה המבחן האחרון שעשית? איזושהי בגרות.. אולי אנגלית? חח לאזוכרת היה לך טוב? יש מצב כמה נראה לך שתקבל? קיבלתי כבר... לא זוכרת כמה ליד מי אתה יושב? אתה עושה שעורי בית בד"כ? למרות שסיימתי וזה, מעולם לא עשיתי שיעורי בית חח טוב אולי קצת.. אבל ממש לא תמיד המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן.. היא תמיד אמרה "פעם הבאה זה ירשם!" חחח עדיין מחכים.. אתה נוהג להבריז משיעורים? הייתי מבריזה המון... [במיוחד בביוטופ שזה אחלה תירוץ לצאת משיעורים!]

XxXSynergitXxX

New member
מאיה,אחרי שאני אתאבד אני אתן לך. אחלוש? ../images/Emo13.gif

אני מניחה שלא הייתי צריכה לומר דבר. הכל נעשה . אפשר לפרוק עצבים? אעעעעעעעעעעעעעעעאעעעעעעעעעעעעע אנייייייייייייייייייייייייייייי שוננננננננננננננאתתתתתתתתתת אווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםם.

Lior Maman

New member
אהובתי,

אמרתי לך, שני צבועים . אל תתייחסי, אני יודעת שזה קשה אבל אל תתייחסי אליהם . אם הוא היה מכיר אותך באמת כמו שאמרת הוא היה רואה שנפגעת. עזבי, הם לא קיימים מבחינתך .

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאיפפ איזה יום קשההה

התחלתי ללמוד ב9 למדתי שעה ונעסתי לחיפה..שם פגשתי את אחותי והלכנו לגרנד קניון עשינו שופינג מטורףףף אחר כך האוטובוס שהיה צריך להחזיר אותנו מהגרנד לתחנה המרכזית לא בא איזה שעההה ומאז הכל התפקשש וחטפתי מיגרנה איומההה ולא היה לי כדור או מים.. ואני עכשיו מתארגנת בשיא הלחץ לבר מצווה של אח של חברה..

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאחרי היום לא סומכת בכלללל

ועל המודיעין אין מצב..!! בכל אופן המודיעין בחיפה.. הם שקרנים ומפגרים..

niro levi

New member
../images/Emo216.gifכן נבלותתתת../images/Emo46.gif

שלחנו אני ואחותי הודעה למודיעין הזה בפלאפון וזה בכלל אמר לנו שעות אחרות ממה שהיו אוטובוסים.. בקיצור סתם ישבנו בתחנה שעה כמו 2 מפגרות..

ערב טוב../images/Emo13.gif

היה יום טוב, ומחר הביתה! ועכשיו בדרך לחדר מחשבים, היה גשם!.. טפטוף קטן
, רק שלא ירד משהו רציני מחר

למעלה