דווקא לא חברים של אחים שלי הגיעו והיה ממש מגניב
ר רונקיפליצית New member 6/1/08 #97 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifיאא דברי איתי מחר קוקי (ומשומה חשבתי שבגלל שלחברות שלי היה שבת שבט גם לכם יש, מי נעל? )
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifיאא דברי איתי מחר קוקי (ומשומה חשבתי שבגלל שלחברות שלי היה שבת שבט גם לכם יש, מי נעל? )
S shilgiah New member 4/1/08 #64 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifמרוב חורים לא רואים ת'אוזן... הכי טוב!! ל"ט
א אין מלאכים בשמיים New member 4/1/08 #74 יומקסים!../images/Emo9.gif היה היום יום נחמד לבנתיים!!!!! וקור כמה דברים ממש משמחים!! ובמיוחד עשיתי משהו ואני גאה בעצמי שעשיתי את זה!!!! כרגיל עייפה חחח וזהו יומנעים לכולם=]
יומקסים!../images/Emo9.gif היה היום יום נחמד לבנתיים!!!!! וקור כמה דברים ממש משמחים!! ובמיוחד עשיתי משהו ואני גאה בעצמי שעשיתי את זה!!!! כרגיל עייפה חחח וזהו יומנעים לכולם=]
ר רונקיפליצית New member 4/1/08 #75 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאיזה גשם../images/Emo188.gif../images/Emo99.gif
ש שלומיתת New member 4/1/08 #76 עם עוד שתי שיניים פחות../images/Emo122.gif יש לי טעם של דם בפה וכואב לי נורא
N niro levi New member 4/1/08 #83 ../images/Emo216.gifתרגישי טוב בובה../images/Emo201.gif ותזכרי שבסוף התוצאות יהיו שוות את זה..
ש שלומיתת New member 5/1/08 #96 נכון.. אבל המחשבה עד איזה גיל אני אצטרך להסתובב עם הגוש ברזל הזה על השיניים,עושה לי ממש רע. תודה בכל אופן על העידוד
נכון.. אבל המחשבה עד איזה גיל אני אצטרך להסתובב עם הגוש ברזל הזה על השיניים,עושה לי ממש רע. תודה בכל אופן על העידוד
N niro levi New member 6/1/08 #99 ../images/Emo216.gifזה שטויות.. את תראי שזה יעבור מהר עוד לפני שתספיקי להתרגל לזה.... ואני בטוחה שהגשר יפה ומחמיא לך.. ואל תגידי שלא כי אין מצבב שמשהו יכער אותך כי את מהממתתת!!!
../images/Emo216.gifזה שטויות.. את תראי שזה יעבור מהר עוד לפני שתספיקי להתרגל לזה.... ואני בטוחה שהגשר יפה ומחמיא לך.. ואל תגידי שלא כי אין מצבב שמשהו יכער אותך כי את מהממתתת!!!
L Lior Maman New member 4/1/08 #78 פסנתר זה דבר מגניב ../images/Emo11.gif וכשאתה מנגן עליו שירים של סינרגיה זה עוד יותר מגניב
ז זוהרוש15 New member 4/1/08 #84 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif למדתי 4 שנים פסנתר ומה יצא לי מזה?! כלום
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif למדתי 4 שנים פסנתר ומה יצא לי מזה?! כלום
L Lior Maman New member 5/1/08 #86 וואי, היה כלכך כיף . אורפזיק, מיכלי , תודה שגרמתן לשישי הזה להיות הכי מעולה שבעולם !
מ מ י ק י 1 1 4 New member 5/1/08 #91 עכשיו אתם צריכים לבוא לקריות ../images/Emo13.gif מוצקין זה חור אבל מאוד נחמד בו
ש שמיים כחולים2 New member 5/1/08 #93 ../images/Emo32.gifג'קו חותם על אלבום הבכורה! ג'קו אייזנברג הוציא אלבום בכורה ראשון עם שירים רוקיסטיים מעולים ומגיע לחתום עליו בקניונים.. אפה ומתי? תראו בקליפ המצורף. בקישור : http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2174471&resId=300943 אגב בטח ראיתם בטקס פרסי עמ"י את ג'קו מעניק את הפרס בהתרגשות ובפרגון לסינרגיה? אז בהזדמנות זו, מזל טוב ללהקה על הפרסים!!
../images/Emo32.gifג'קו חותם על אלבום הבכורה! ג'קו אייזנברג הוציא אלבום בכורה ראשון עם שירים רוקיסטיים מעולים ומגיע לחתום עליו בקניונים.. אפה ומתי? תראו בקליפ המצורף. בקישור : http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2174471&resId=300943 אגב בטח ראיתם בטקס פרסי עמ"י את ג'קו מעניק את הפרס בהתרגשות ובפרגון לסינרגיה? אז בהזדמנות זו, מזל טוב ללהקה על הפרסים!!