../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifמי למעלה החליט שזה טוב לאהוב
אוכל: מה הדבר האחרון שאכלת? חביתה.. היה טעים?
מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אוכל אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? משתדלת שלא.. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? בערך? אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה, צ'יפס מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? תפוח אתה מבשל לפעמים? חח בקטנה איזה אוכל אתה יודע להכין? כלמיני
יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה : ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? של אמא! מתוק או מלוח? שניהם שוקולד פרה או קליק? פרה תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? ברנפלקס אבל בלי התוספות המוזרות מרקים או פשטידות? מרקים
מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין מילקי רגיל או הפוך? יש דבר כזה הפוך?
שתיה: מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? משהו
אתה אוהב יין? לא במיוחד.. אתה אוהב בירה?
אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?
ולעיתים רחוקות?כבר לא
גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? חח לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? אממ לא זה או זה : מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? רק קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט אבל בלי הפיצפוצים
פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? לבנה וודקה או ויסקי? תלוי באירוע ובסוג
בגדול ויסקי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגוווו
מוגז או לא? לפי החשק.. מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן חגים : איזה חג אתה הכי אוהב? סוכות למה? כי הוא חביב למה התחפשת בפורים? לא נראלי שהתחפשתי
מי זוכר?
אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? חח לא אני אבל המשפחה.. אתה ישן בסוכה בסוכות?
יש לכם סוכה בסוכות? בד"כ
אתה אוכל חמץ בפסח?
מה אתה נוהג לעשות בשבועות? זה יומולדת של חברה שלי אז בד"כ עושים משהו
וביום העצמאות? הופעות! וביום ירושלים? כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? בד"כ
רק אם אמא ממש מבקשת
אתה צם את יום כיפור?
ואת תשעה באב?
ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?
אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?
איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? שלומית בונה סוכה
באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? שבועות לימודים: מקצוע אהוב: ספרות, אנגלית מקצוע שנוא: היסטוריה, תנ"ך, תושב"ע, מתמטיקה (וכל השאר גם
) מורה אהוב: המורה הנשמה שלי לתנ"ך
מורה שנוא: המורה לתושב"ע
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 100 בבוחן בהיסטוריה
אה ובדקתי היום תציון בבגרות בלשון- קיבלתי 70 ציון סופי.. מה המבחן האחרון שעשית? תושב"ע היה לך טוב? אני מקווה כמה נראה לך שתקבל? לאדעת.. ליד מי אתה יושב? אלינור\מעיין אתה עושה שעורי בית בד"כ? משתדלת
המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא ממש חח כפרהעליה אתה נוהג להבריז משיעורים? אני? מפיתום! *מסמיק*