לסופשבוע

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איך התעצבנתם

עלללללללי !!!!!!!!11
וואי אני על הריצפפפפפפפפפפפפפה !!!!!!!
וגם אנחנו התגעגנו . :[ מזל טוב לאחותך , ולא , אינלי תמספר של אוש .. , איזו חמודה את . [:

../images/Emo210.gifעונה למריה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

א. לא נורא העיקר שאת פה, איתנו :] ב. אכן, מיכל היא ילדה חסרת השכלה ללחלוטין
אבל חשוב לציין שהכניסה קצת אקשן לפורום היבש הזה D: ג. איזה חלום D: מענין את מי חיפשתי בברכה .. יש מצב שאת אביחי?
ד. אם היה לי את המספר של אושרי הייתי ממביאה לך :\ אבל אין. ה. מה זה התגעגעתי יפה שלי 3> ,,

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D=

ב. אכן, מיכל היא ילדה חסרת השכלה ללחלוטין אבל חשוב לציין שהכניסה קצת אקשן לפורום היבש הזה D: אני לא חסרת השכלה ,, :[ ונכון שהכנסתי אקשששן ? , חחחחחח אהבתי ת'רעיון ,, נראלי אני עושה את זה כל יום פה !!!1 D= חחחחחחחחחחחחחח
!#@$%#%&)_)+()*&^%%$#@!+_()*&^%$#+_()*&^%$#

../images/Emo108.gifחחחחחח דילבבב../images/Emo6.gif

כן מיכל באמת הכניסה קצת אקשן לפורום חחחחחחח וכן אולי חיפשת את אביחי... יום טוב יפות שלי!! אוהבת אותכןן...!

../images/Emo210.gif חחחחחחחח מסכנה,,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חלום
וכן מיכל יש לה שריטה עמוקה מאוד
אצלי זה כבר לא ממש חדש D=

../images/Emo210.gif חוצפניייתת ../images/Emo6.gif

3> 3> 3> מיכלייי התגעגעתי אלייךך יפפהההה שלי 3>

../images/Emo175.gifבנווווות ? ,כנססססו . [:

חחחחחחחחחחחחחח ,, עכשיו דיברתי עם נוי בפלא' , איזו קרועה היא חבל על הזמממן !!!1 איזו חמודה .
דיברנו 40 דקות .
ותפסיקו לריב איתה כל הזמן , כי היא לא רוצה לריב איתכן , היא פה בשביל הבויז ולא בשביל מריבות , אז די . [: תכירו אותה היא מה זה חמוודה !!!

../images/Emo25.gifמיככלושש אהובבתתייייי../images/Emo99.gif

לאבב יוו נשמתייי=] היה כיךך לדבר איתך בפלא'
זוכרת?עם המורה שלי הצייר את הראש של דניאל מרובע..יעני גרוזיני...חעעע

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחח כןן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם היו לנו מורים כאלה ,,, D; יש לנו אבל הם לא כ"כ מצחיקים D= חוחוחוחוחו וווואי בא לי לדבר איתך שוב . :][: אוהבת אותך . 3> [:

../images/Emo25.gifגמלליי בא לדבר איתך שוב../images/Emo6.gifחחח

עכשיו במקום חמישים בחשבוןן (מה שאמור להיות לי)חח,,,D יש לי 96...חחחח לא נוראא
יעבורר,,לחודש הבא
חחח

../images/Emo25.gifאבל לא נורא...../images/Emo99.gif

חחחחחח,,, כל פעם שאני שולחת אס אמ אס לחברה (שזה לא עולה כסףף)זה מראה לי שעלה לי החשבון.. אבל יענו זה סתם מעלה כל פעם כי אני לא מדברת..,, חחחחח, איזה מטומטמיםם!אעאע אני שונאת אותם! ואותך אני אוהבתתת

למעלה