לסופשבוע

../images/Emo175.gifחח כןן חשבתי על זה ,, ../images/Emo3.gif אבל -

אני מפחדת ,,,
כי אם אני יקרא לא די
, אז את תרביצי לי . :[ חחחחחחחחחחחחחחח ,, D= יוווום ראשון שנני יש לי טיול שנתי [ בע"ה ] !!!!1 אני רוצה לראות שמישהי לא מתקשרת ,, [: אני מעבירה לכולן ת'מספר , חעחעחע D= טוב נו , לא לכולן רק לחברות הטובות ולמי שרוצה . [: לחשוב שפעם אפילו לזבוב לא הייתי נותנת ת'מספר . D; [ מהאינטרנט כמובן ] ,, אבל אתן לא סתם "אנשים מהאינטרנט" , אתן אחיות !!!!!!!!
די
? , אני אוהבת אותך ^*)*(*&%#!$!%^^&*&^)()_)&*^%%$$#@#$ חחחחחח סתתתתם דיל[א]ב . [: כפרעלייך . 3>

../images/Emo141.gifחחח מיכל כפרעליךךך../images/Emo23.gif

יאחותתתתת חולה עליךךךךךך=]]]]]] תחברי עלי לאיסיי ותביאי לי גם תמספרר שלללךךך למה אני יתגעגעעע יומיים
כפרעליךךך אוהבת:)

../images/Emo175.gifחח כן אני צריכה להביא לכם את האיסי שלי

אבל יש מצב אני אפתח חדש , ויביא לכן אותו או של'דעת ,, D=

../images/Emo210.gifחחח טוב נו, אני באמת ארביץ לך D:

אז זהירות D: תגידי 100 פעם דילב ותפנימי D= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יתקשר אליך :] אווווהבת אותך

../images/Emo175.gifחוחו ,, את רוצה ת'מס' בפרטי ? ,

אני שולחת לך עכשיו במסר , תשלחי לי גם את - את שלך . [: וואי וואי אני מפחדת . (*)_() דילב ? , אל תרביצי לי . :[ חח אני כזה בטיול אלך לי , ואז אני ידקלם [ xD ] לי - דילב , דילב , דילב ... , וחברות שלי יגידו - מיכל מה יש לך ? , מי זאת דילב ? ,,,
ואני ימשיך לי בשלי ויגיד - דילב לא די
, דילב לא די
!!!1
וואי לא מצחיק ,, >< מה אני חשה מצחיקה ? .
דילב ? , אני
אותך כ"כ . [:

../images/Emo141.gifמיכל?!?!?!

חחח יחפרתי 40 דקות סתם כפרע חחחח לא רבנו איתההה זה היא התחילה ליתווכח לא משנה עזבי את זה חיחיחיחיח=]

../images/Emo175.gifלא נכווון !! ,,

אני ראיתי שהיא כול הזמן ביקה ממכן סליחה וזה ,, [ ואני בכלל לא הבנתי על מה יש לה לבקש סליחה ] והיא אמרה שהיא לא רוצה לריב ושהיא רוצה להיות חברה שלכן , ואתן יצאתן עלייה ורבתם איתה וזה ,,, |: אבל עזבי , לא נריב על זה - זה כבר קרה . \;

Reut Arbiv

New member
../images/Emo32.gifלסופשבוע../images/Emo26.gif

היי חברים.. מה שלומכם
התגעגעתי המון
סורי על ההזנחה בשבועיים האחרונים פחות צריך לתת פוש אחרון ללימודים כי זה חודש אינטנסיבי,החודש האחרון ללימודים
וזהו זה נגמר לתמיד לתמיד
עוד פרק נסגר לו בחיים
תקופת הבצפר
איך אומרים היה טוב וטוב שהיה
שיהיה לכם שבת-שלום
אני ישתדל להיות כאן יותר

למעלה