לסופשבוע

../images/Emo175.gifזה הכאב בגרון ,, D;

חחחחחחחחחחח ,, האבא המושי מושלם שלי זווווריק , ואימא שלי שיפפפפפפפפפפפפפרה !!!!!!!!!!11 חחחחחחחחחחחחחחח והמורה שרררררה הכלבבבבבבבבבבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח xD

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אננננני על הריצפפפפפפפפפה !!!!!!!!!!!!!!!111 אאת קרעעעעת אותי !!! כפרע צ''''לי .

../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני צ'רופה מטוגנת מצ'וגעת פיזית וריגצ'ית עלייך כפרעלייך יפצ'לי ורק צ'לי
חחחחחחח קרררוועה [:

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עאלק מצ'וגעת פיזית ונפצ'ית !!!!!!1 חחחחחחחחחחחחחח D; חיימצ'''לי את . xD

../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

כפרצ'לי ורק צ'לי אתתת אני אוהבת אותך יפצ'ללללללליייי 3>

../images/Emo175.gifהיא רצינית !!!1 :[

היא אמרה לי טיפשה רציני ! , היא לא עשתה פרצוף צוחק .
רותם את ברוגז איתי ? .
חיחי . D;

פפחטחחטח דילב החמוצהה (יענטו חמודה )....

הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כיתתתה טיפוליתת חח גמאני חשבתי על זה באותו רגעע איין אני לא יכולה לירואת כמה אפשר להיותס תומה זה משהוו (כאילו היא חח) זוכרת אתמול חח יצחק הטיפש עשרההה חח עוגה כושיתת חחחחחחחחח שמע ישראל טפו טפו

../images/Emo141.gifחחח בנות כנסווו../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

כתבתיי באימיול גיים בויז אז זה מצא לי מלא שירייםםם אזז ראיתיי שכתובבב גיים בויז-מאבדת שליטה לא הבנתי מזה הקיצר הורדתי חחחחחחחחח אז שמעתי אותו עכשיווווו אז המנגינה של ההתחלה מזה יאפה אז אני כזה יא מזה השיר הזה???חחחחחחחחחחח פתאוםמ אני שומעת איזה בת אחת שרה לא מכירה אותהה:|חשבתי זה של הגיימבויז אל הבנתי חיחיחיח מישהי בכלל מכירה תשיר הזה??מאבדת שליטה???חחחחחח איזה שירררר אהבלל סתם פרסמו את זה בגיים בויז מפגרים=\חחח

../images/Emo175.gifחחחחח שחפ ? , יא אהבלה !!!1 ../images/Emo8.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, זאת הייתי אנננננני !!!!11 עבדתי עלייכן . D= חחחחחחחחחחחחחח ,,,,,,,, אוהבת'ך .

פחהחהחה טיפשה ........

ביגלל זה ראתי כזה שעבדו אלב אל הבנתי אז רשמתי עחעחע חסרת חיים שכמותך ! אוהבת גם הכי הכי !

../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לשרון יש _____ ארוך אני מתה עליו
זה היה טוווווווווווווב D:

../images/Emo108.gifבנות כנסו...

יש לי כמה דברים להגיד לכן:] א.לא היתי פה עד עכשיו כי היתה לי הפסקת חשמלל
ב.מיכל?חחחחחחחחח
למה הצפט עת כל אפורום לע יפא!!! חחחחחחחחחח ואואא איך התעצבנתי על "הילדה הזאת" חח כשרק ניכנסתי לפורום ואז ראיתי שזאת את....חפרתת!!חחחחחחח ג.בלילה תנחשו על מי חלמתיי: דילב ושחףףף!!חחח חלמתי שאני היתי בבריכה ואז איזה ילדה אחת מפחידה באה אלי והתחילה לדבר איתי ואני לא הכרתי אותהה...ואז דילב ושחף הופיעוו חחח ואז באתי להגיד להן שלום וזה אבל שחף הסתכלה עלי בצורה מזה מוזרהה כיאלו עשיתי לה משו רע והיא כועסת עלי ודילב גם ניראלי כעסה עלי וחיפשה מישהו בבריכה חחחחחחחחחח ואזז......השעון המעורר שלי צילצל חחחחחחח וקמתיי.... חלום מוזררר... ד.מחר היום הולדת של אחותיי.. היא תיהיה בת 12 חחחח ואם למישהי יש את המס' של אושרי בבקשה שתדבר איתי דחוףףף כי אני רוצה להפתיעה אותהה ולהגיד לאושרי שיתקשר אליה ויגיד לה מזל טובב...כי היא אוהבת אותוו חחח:] ה. ה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י-!

../images/Emo141.gifמריושלי?!?!??!?!

חחח כה ראית מה מיכל עשתה לנו חחחח חחח באמת חלום מוזרררר חחח כנרהא חשבת עליהם לפני שנרדמת! אין לי תפלא של אושרי סורי מאמייי וגמאני התגעגעתי חחחח
=]

למעלה