לסופשבוע

../images/Emo175.gifחח יא 'תיפשה' #@$#^*&^#!*)()*&

את אומרת לי שיש לי שגיאות ולך יש ,, D; חחחחחחחחחחחח . xD סתם כפרעלייך . 3> מה התעצבנת עליי ? , היה לי משעמם ואני חולה ולא היה לי מה לעשות ,, :[ ואז מה אם הצפתי ? , זה קורה רק פעם בשנה , חע . D; זה היה מצחחחחחחחיק !!!!!!!!!!!!!!!!!111
הייתי על הריצפה . xDDDDDDD

../images/Emo141.gif חחח טובב מפגרתתתת

וכול השגיאות כתיבב שעשיתיי שדיברתי עליך ואיתךך זה היהה בכוונההה להראות כאילו כמה את מפגרתת
חחחחחח חחח ככה סתם אןי לי שגיאותתתתת חחח מפגרתתת התעצבנתי זה עיצבן אותיי אבל יש לך מזל שזה את אחרת היתי מפרקת אותךך אבל אותך אני אוהבתתת אזז ניצלת חחחחחחחחחחחחח
=]

../images/Emo175.gifחחח כפרעלייך ,, 3>

אם לא הייתי כ"כ מכירה אתכן וזה , לא הייתי עושה את זה . D; ידעתי גם שתסלחו לי , חחחחח . D= "וכול השגיאות כתיבב שעשיתיי שדיברתי עליך ואיתךך זה היהה בכוונההה " * אלייך * , חחחחחחחחחחחחחח . xD

../images/Emo141.gifחחח לא נכוןןן

יכולים גם לא לסלוח לך סתם חחח חחח ימגרת את לא מבינה כלום!!!! אני לא טעיתי זה את לא הבנת!!!!!!! אני יתכוונתי עליךךך מה שדיברתי עליך עליךךך שאני מדברת עליךך על מה שאת עושה חחיחיחי עוד קצת להסביר לזה התכוונתי לא לאליך! חחחחחחחחחחח

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחח תקראו את הכול !!!1

באיממממממממממממא !!!!!!1111 אתן על הריצפה . D= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . xD

../images/Emo175.gifחח איייין דילב ? , הרגת אותי !!!!!!1

איך עשית לי - מה לא שמעת שהוא שבר תראש ? :O ווווואי הייתי על הריצפה .

../images/Emo210.gif חחח ייזבבל הייתה לי תחושה שזו הייתה את

@#!$^%&*)(&^%$$# "למה אני תיפשה?! מי תיפשהה ? למה לקלל מטומטממטטטטטט? זה לא יפפפההה אני יביא לך את האבא הממממממווווששששיי שללי שהוא אכשששבבב במחחחווון קוששרר קפפפרראאלללבב מוששששייי דדדוומממהה ללללאאאווווששרריי קפפפראאאלללבב " קרעעעתתת אותתתי

../images/Emo141.gifחחח כההההההההה../images/Emo6.gif

היא אשכרההה מתה על אבאא שלהה עאלקק המושי המושלם שליי
איזה המצאות מיכל חחחחחחחח אני רואה רמת השעמום אצלך מביאה למצב גרוע חחח
או שהז החוםםם לאדעת חחחחח

../images/Emo210.gif חחחחח 'תודה רבבבה חברות צ'לי ' ../images/Emo6.gif

'lililu למה עת עומרט לה שהיא מפגרט היא בחלל לא מפגרט היא חברה צ'לללללי ' פיגור שכליי

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחח אימא אוראל ? ,

יא קרועעעה אני נקרעעעעעת ממך !!!!!!! וואי אני על הריצפפפפפה . D=

../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח מיכל?! את יודעת שאת

החברה הככככככככככככככככככככככככככככככככככייייייי טוווובבבה צ'לללי? אל תגידו אליה שהיא מטומטמט כי היא לא מטומטמט אתם מטומטמים -----------------------------------------------
לאב אותך כ"כ 3>

למעלה