לימים רביעי - חמישי . [:

../images/Emo15.gifחחחחחחחח מה את מזכירה ליייייי!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פאאאאאאאאאאאאאאאטמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי היו שם כמה ילדים רוסים , אז הם שיחקו בזריקת אבנים אחד על השנייייי !!! אז היה איזה ילדדד אחד שמה זה הפחדדדדדדדתי אותו !!
התחלתי לשאול אותו כל שנייה מה השם שלו ולצעווווק עליו !!!!!!!!! XDDDDDDD טוב אז דודה שלי עושה לי לאימא שלו קוראים פאאאאאאאאאטמה , ואני על הריצצצצצצצפה !! אח"כ שיגענווווו אותו שוב איך קוראים לו וזה , ואז שאלנו את חברים שלו איך קוראים להם !! אחד כמובן אלכס , כי אין מצב שלא יהיה רוסי אחד בין קבוצה של רוסים שיקראו לו אלכס :D אחד בלאדה [ מש'ו כזה ] וכל מיני שמות של רוסייייייים !!
ואז התחלנו לקרוא לילד שהפחדנואותו בכל מיני שמות של רוסים כמו יורי , זוריק , דניסססס וזהההה חחחחחחחחחחחחח ואז שאלנו את חבר שלו איך קוראים לו , והוא אמר שקוראים לו איליהה טובבבב התחלתי לשגעעעעע אותווווווווווווו כל שנייה אני עושה לו " מה קורה איליה " כמוו זה מ"הישראלים" , שעושה " מה קורה חווה " אח"כ אני קולטת אותו ושואלת אותו את זה שוווב פתאום דודה שלי קולטת מישהי שנראת כמו אימא שלווו וזה היה באמת אימא שלוווווווווו ואני כולי מתפדחחחחחחחת XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אז ברחתי משםםםםם !!

hen love noli

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואוו איזה קורעייים אתם באמא שליי!!!!!!! עם אני יספרר זה באמתת לא יגמממר אבל אצלנוו היה מזהה מצחיייייק וואי וואי עםם חננננננננננני אין אין הילדהה הזאת קורעעתת לאללה עם אני יסספר תיפתחחו מצחווק חיחי חנננניי??מה מזכיר לך עםם שרון איל הוא עושה: "אלוהנו,אלוהנו,אלוהנו"..חחח עם הידד אוהפ''תתת אווווווותך בנווותת אני יספר לכם בהזדמנותת שחני תהייה איתי.. מואהה:-* :D

hen love noli

New member
מזהה???

כולם אומרים קראתי ת'כתבה של הראל וזה.. איזה כתבהה איזה עיתוןן?????????????!! עכשיוווו אני הולכת ליקנוווווווות חייבת ליקרואאא אין מצבב שאני יפספס איזה עיתוןןן שהראל מופיעע בבווו..

../images/Emo15.gifכןן הייתה כתבה עליו . :[

אוופ , שמרתי לי אותה ולקחו לי אוווווווווווותה .
יאללה גם כן . |: איזה תמונות .

למעלה