מיכלוש יוסף
New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחח מה את מזכירה ליייייי!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פאאאאאאאאאאאאאאאטמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי היו שם כמה ילדים רוסים , אז הם שיחקו בזריקת אבנים אחד על השנייייי !!! אז היה איזה ילדדד אחד שמה זה הפחדדדדדדדתי אותו !!
התחלתי לשאול אותו כל שנייה מה השם שלו ולצעווווק עליו !!!!!!!!! XDDDDDDD טוב אז דודה שלי עושה לי לאימא שלו קוראים פאאאאאאאאאטמה , ואני על הריצצצצצצצפה !! אח"כ שיגענווווו אותו שוב איך קוראים לו וזה , ואז שאלנו את חברים שלו איך קוראים להם !! אחד כמובן אלכס , כי אין מצב שלא יהיה רוסי אחד בין קבוצה של רוסים שיקראו לו אלכס
אחד בלאדה [ מש'ו כזה ] וכל מיני שמות של רוסייייייים !!
ואז התחלנו לקרוא לילד שהפחדנואותו בכל מיני שמות של רוסים כמו יורי , זוריק , דניסססס וזהההה חחחחחחחחחחחחח ואז שאלנו את חבר שלו איך קוראים לו , והוא אמר שקוראים לו איליהה טובבבב התחלתי לשגעעעעע אותווווווווווווו כל שנייה אני עושה לו " מה קורה איליה " כמוו זה מ"הישראלים" , שעושה " מה קורה חווה " אח"כ אני קולטת אותו ושואלת אותו את זה שוווב פתאום דודה שלי קולטת מישהי שנראת כמו אימא שלווו וזה היה באמת אימא שלוווווווווו ואני כולי מתפדחחחחחחחת XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אז ברחתי משםםםםם !!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פאאאאאאאאאאאאאאאטמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי היו שם כמה ילדים רוסים , אז הם שיחקו בזריקת אבנים אחד על השנייייי !!! אז היה איזה ילדדד אחד שמה זה הפחדדדדדדדתי אותו !!