לימים רביעי - חמישי . [:

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יצאה להם עלאק עם סכין
טוב אצלי היה משעמם תחחחחחחת
הגעתי לשם , ראיתי את דודים שלי , [רותם איזה מזל שהמשפחה של החנונה לא באה בסוף] קיצ' הם שיחקו אוקי-רולר . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני ? יושבת על הספה ומשתעממת . בא דוד שלי ואומר לי "פאטמההה .." קרציה
הוא קורא לי ולאחותי פאטמות . D ;;;;;;;;; טוב בלה בלה בלה בלה , הגיע הערב. הלכתי לשולחן בכוח , פתחתי ת'הגדה, הם מתחילי לשייייר , ולא שרים את זה ככה , וזייפפפפו, ואני סבלתי את זה חחחחחחחחחחחח ואז הגיע האוכככככל ! סופסוף ,אחרי שכמעט נרדמתי .. \: אכלתי , אכלתי אכלתי ואכלתי . עד שזהו לא יכולתי יותר. ואז מה עשיתי? רגע לא זוכרת חחחחחחחחח אהאהאהא שיחקתי עם נירית משחק אסיטואציות D ; קיצר אני לא יודעת איך היא הגיעה משולחן-לשרון מהגיימבויז. שיהיה
סיימנו , היה איזה 1 וחצי , והאור לא כבה .\ : עד שבא דוד שלי ולשעון חג , וטק,כבה
בול שהגיע חחחחחחחחחחח ולא נרדמתי , בסוף ב2 ומשהו נרדמתי
בוקר. רעש רעש רעש רעשששששששששששששששששש . 11 וחצי . כולם "מה היא עדיין ישנה? איזה ישנונית" ומרכלים עליי בלי סוף,חשים אני לא שומעת . ודוד שלי ? "אני הולך להעיר אותה " לא נתנו לו
קמתי בסוף , "או סופסוף קמת !" ואני לא מבינה מה הוא רוצה , כולם עם חליפות באו מבית כנסת
טוב שתיתי שוקו , והם מסביב לשולחן אוכלים להם . הלכתי לשולחן אכלתי ביצה . זהו . חיכיתי שיעבור לי השוקו , אכלתי בשר , וזהו . הלכתי קראתי עיתונים . קיצ' עבר כל היום היה משעמםםם אאאאש ! \: פשוט השתעממתי .. ואז דודה שלי התחילה לדבר על לימודים , חפרו חפרו חפרו , הרגשתי שאני בור .. קיצ' , סיימו לחפור , יצא החג, אכלתתתתי , כמו תמיד P; וזהו
סידרנו ת'בית של סבתא ונסענו לבית . וכל הדרך אני מנסה לקרוא ת'כתבה על הראל סקעת, ולא מצלילחה,היה חשוך.. \ : הגעתי לבית קראתי חצי והיום קראתי הכל חע זהו , קיצ' , היה משעמם..

../images/Emo182.gifי'שמממנהה! ../images/Emo6.gif

כל הלילה רק אוכל! אוכלת אוכלת ואוכלת בללי סוף! לא פלא שיגידו שיצאת 50 קילו מעל הקו האדום של ההשמנה שלך XDDDD
D

../images/Emo20.gifחח שירהלה D:

מצחייקה , \ : ארת בפורום של ביט 69 ? אם ככה כותבים ? הייתי אצל דודה שלי וראיתי את השם שלך ושל רותם שם ! אני כזה היי אני מכירה אותןן ודודה שלי .. איך? חח D:

../images/Emo15.gifחיחיחי איזו להקה מוווזרה ! D:

נכון זה שעושה עם השיער - הגיטריסט , אז הוא דומה לשכנה שלי מלמעלה עם השיעעעעעעעעעעער !!!

|טויפה|חח ראיתי אותם בפרסי עמ"י

אותי הצחיק זה עם התופים :D:D וגם זה שאומר "כמו שששללך " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D: להקה מוזרה!

../images/Emo15.gifכןן חעחע גמני ראיתי אותם בטקס

פרסי העמ"י .
וואייייי כןן איזה מצחיקקק זה היה - כמו שלך , כמו שלך , כמו שלך , כמוש לך , יאללללללה חאלס הבנוווווווווו . D:D:D:D:D:

למעלה