עצלנייית
מ מיכלוש יוסף New member 5/4/07 #131 ../images/Emo15.gifחחחחח איזה אישה מעצבנת . ../images/Emo3.gif חיחי אלכוהול ? , בטח היין היה מגעיל . . . ואצלנ באחד מי יודעעע היה צרחחחחחחחחחחחחחות !!! וגם אצלנו כמעט אפ'חד לא חיפש את האפיקומן , היוו ממש קטנים והיה אחד יחסית גדול שכמובן מצא ! זה היה כ"כ צפוווי . חעחע . D:
../images/Emo15.gifחחחחח איזה אישה מעצבנת . ../images/Emo3.gif חיחי אלכוהול ? , בטח היין היה מגעיל . . . ואצלנ באחד מי יודעעע היה צרחחחחחחחחחחחחחות !!! וגם אצלנו כמעט אפ'חד לא חיפש את האפיקומן , היוו ממש קטנים והיה אחד יחסית גדול שכמובן מצא ! זה היה כ"כ צפוווי . חעחע . D:
מ מריה סנדלר New member 4/4/07 #20 חחחחחחחחחחחחח מיכל?אוראל?שמחה שנהנתן.. אני הלכתי לסבתא שלי והיה מזה משעמם שםםם ואייי...
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 4/4/07 #21 ../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifתראי אם עושים תחג כייף אז הוא כייף ואם עושיןם אותו משעמם אז הוא משעמם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifתראי אם עושים תחג כייף אז הוא כייף ואם עושיןם אותו משעמם אז הוא משעמם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מיכלוש יוסף New member 5/4/07 #137 ../images/Emo15.gifנכוווון ! אני תכננתי שאני אשתה את כל הכוסות , [ כמו בכל שנהה ] ואשתכר ! D: וכדי להשתכר הוספתי לתירוש יין אחר , מגעיל כזה , אבל לא משנה - התירוש כיסה על זה .
../images/Emo15.gifנכוווון ! אני תכננתי שאני אשתה את כל הכוסות , [ כמו בכל שנהה ] ואשתכר ! D: וכדי להשתכר הוספתי לתירוש יין אחר , מגעיל כזה , אבל לא משנה - התירוש כיסה על זה .
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 4/4/07 #39 ../images/Emo110.gifמה קרה לכולם היהי משעמם??? לי לא חחח היתי בביתי=]
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 4/4/07 #50 ../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifכה חחחחח לי היה מוי כייףףףףףףףף
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 4/4/07 #62 |סוכרינה|../images/Emo23.gifחחחחחחחחחחחחחח והעיקר והעיקר לא לפחד לא לפחד כלל! חחחחחחחחח סתם נזכרתי בשיר
|סוכרינה|../images/Emo23.gifחחחחחחחחחחחחחח והעיקר והעיקר לא לפחד לא לפחד כלל! חחחחחחחחח סתם נזכרתי בשיר