ה-גם וגם
מ מיכלוש יוסף New member 5/4/07 #113 ../images/Emo15.gifלא אגסית ! ../images/Emo6.gif את רזזזה מאוד !
א אוראלוש5 New member 5/4/07 #128 ../images/Emo182.gif את ללא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רזונת! לא -אנורקסית- רזונת כמו תפוח בגלל זה קוראים לך תפוחית
../images/Emo182.gif את ללא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רזונת! לא -אנורקסית- רזונת כמו תפוח בגלל זה קוראים לך תפוחית
מ מיכלוש יוסף New member 5/4/07 #133 ../images/Emo15.gifחחחחחח XD אז אל תקראי לי תפוחית . :[ חיחי סתם אגסית . ואמרתי לך - מהיום אני מתחילה לאכול פסטרמות למרות שאני לא כ"כ אוהבת , אבל גם הראאאלי בדיאטת השמנה וגמני , הוא אמר בעיתון .
../images/Emo15.gifחחחחחח XD אז אל תקראי לי תפוחית . :[ חיחי סתם אגסית . ואמרתי לך - מהיום אני מתחילה לאכול פסטרמות למרות שאני לא כ"כ אוהבת , אבל גם הראאאלי בדיאטת השמנה וגמני , הוא אמר בעיתון .
א אוראלוש5 New member 5/4/07 #227 ../images/Emo182.gifגמאני איזה יפה המאומצים של *שלנו אחד מתחת לשני? חח כן גם המאומץ שלי ושל נופר אחד מתחת לשמי זה יפה :]
../images/Emo182.gifגמאני איזה יפה המאומצים של *שלנו אחד מתחת לשני? חח כן גם המאומץ שלי ושל נופר אחד מתחת לשמי זה יפה :]
מ מיכלוש יוסף New member 5/4/07 #241 ../images/Emo15.gifנכווון . :][: בואי נציף ת'פורום במאומצים שלי ושלך ,, D; חעחע סתם .
מ מיכלוש יוסף New member 5/4/07 #268 ../images/Emo15.gifחעחע כןן , שאפ'חד לא יהיה פה , אה בעצם יש לילה לבןן . :][: תבואייי !!!
מ מיכלוש יוסף New member 5/4/07 #188 ../images/Emo15.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif