XD אוי זה היה חזק. זה לא ייתכן שהדמות הכי גברית בצוות השופטים היא מרגול. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. יא תשבעי*)*&^&*)!!!!11
בטח זה כזה.... "בועז מעודה בוא נטוס למשולש ברמודה נהעלם שם יחד ללא כל פחד ואז יבוא צוות חילוץ ונגיד לו שהוא לא נחוץ רק אתה ואני נעשה אהבה בנחת ובים יכנס לנו חול לתחת"
הוא גר דקה ממני...והוא מהמשפחה של חברה שלי היא ראתה אותו לפני שבועיים בחינהD:
חחחחחחחחחחחחחחחח. תראי תראי ת'שיר. בית ראשון : לפעמים אני רואה אותך אין שום יופי כמו שלך אתה כל כך כוסון ואתה תנצח באירויזיון פיזמון : כן כן זה בועז כן כן זה בועז לא לא זה בועז בועז בועז? בית שני : יש לך קול של פעמונים אתה כל כך כל כך מדהים אז מה אם אתה מזרחי אתה לפחות לא מסריח כמו כל המזרחים בית שלישי : אתה הזמר הכי טוב במדינה כל מי שלא חושב כך הוא בן זונה לא כמו ג'קו הבכיין או נינט הצולעת קול כמוך לא כל יום אני שומעת פיזמון חוזר.... בועז?בועז?
שמע ישראל. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. יא עמית,אז את גרה 6 דקות ממני D =
איזה שייייייר :][: אימצתיD: איזה דורש זה להלחין לזה מנגינה! אבל אני לא יודעת להלחיןD; הייתי עושה מזה משהו בסגנון של השיר הזה של רוני סופרסטאר עם ה"תשאיר לי מואה מואה תשדאיר לי צ'גה צ'גה" כן כן לא לא בועזזזזז :][: ואני גרה 20-25 דקות ממך אל תחיי בסרט