ליום שבת + ראשון

lililulu

New member
רותם שוב צאי מהסרט

הוא תימני כולם בישוב שלו תימנים ובחיים שלי לא ראיתי תימני חתיך D; את נוסעת בישוב שלו כל ילד שעובר הוא כזה זית שחור עם כיפה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחח XD לא נכון הוא חתיך. טוב לא חתיך, אבל הוא לא מכוער D: בקיצור,אין על נדב קדמון. אהבת חיייייייייי
. D:

lililulu

New member
לא לא לא

נדב בסדר...אבל אין לו קול משהו... אהבת חיי הוא באמת הכוכב...... א-ו-ר-ן כ-ד-ו-ר-י

ממש כוכב, מה אני אגיד לך D=

99 אחוז הוא עף שבוע הבא D= סתם. לא יודעת, אני מקווה D; חחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק,צביקי שואל את גל,אז למה רצית אותו בנבחרת? חה הוא אומר לו משהו על כריזמה D: יה רייט. רק בגלל שהוא כוסון על. וכל התכנית הוא מפנטז על שניהם לבד. בשירותים . D; והקול שלו בכלל לא משהו D=

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גל הפייגל הזהD: מי הביא אותו מה הוא מבין במוזיקה?! דוגרי כל מי שעושה לו את זה הוא מעבירD; חוץ מזה אולי השופטים לא אוהבים אותו אבל -555- בלי עין הרע יש מי שיצביע לו מהקהל בבית! הקיצ לכי תשמעי נינטD: אבל הרגשתי יחפה הרגשתי יחפההההה לאן שלא אלך יהיה מרבד פרוס לרגליה של הגברתתתת חחחחחחח אהבתי את המילים אבל מה היא בוכה שהיא מפורסמת?!

../images/Emo20.gifאייזה חולצות יפות הוא לובש בן זונהה

חחח D: , , שללל לקוסטט D: , ,.. גממני רוצצהה כאילו:D בתוכנית הראשונה אחרי ההאודישנים עםפ החום והצבעים ממצעד הגאווה
מווושלממת

../images/Emo20.gifחיחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חשבתי שאמרת "את נוסעת בישוב שלו כל ילד שעובר הוא זיןשחור עם כיפה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחD:

../images/Emo175.gifאחמ אחמ ,,,,,,

"יאקקקקק.סקעת הזה ממש מעצבן. ומכוער." את מדברת איתי על כיעור ? , סתכלי על אביב גפן - \: מכועעער אש .
ויש לו קול מעצבןן , אין לו קול כדי להיות זמר , הוא לא צריך לשיר ! אולי רק לכתוב . [: * זהו .

דיי.למה את נדחפת?

וואי מיכל,באמת שלא בא לי להתווכח איתך עאלק לא צריך לשיר. טוב.שיהיה. קיצ'ר את צריכה להבין שלא כולם אוהבים את סקעתון שלך ותמוזיקה שהוא עושה.

../images/Emo175.gifסבבה שלא יאהבו .

אבל שגם ל-א יקנאו !!! הראל זכה בנבחרי הילדים וזה מגיע לו , אם עיברי היה זוכה - בכיף שיהיה לו , לא אמרתי כלום . אם הראל היה מפסיד הייתי מתבאסת , אבל מה איכפת לי ? , זה עוד תחרות מסכנה . בשבילי הראל היה ותמיד יהיה ה - זמר ! את לא צריכה לרדת עליו . \: וגם את צריכה להבין שלא כולם אוהבים את אביבון שלך - ות'מוזיקה שלו . |: אה ואני אדחף כמה שאני רוצה . ביי .

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifנכון שאחיות זה דבר מעיק?

נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון? נכון!.

../images/Emo179.gifהשאלון של אוראל לתחילת החופש

שם: כינוי: גיל: לאיזה כיתה את עולה: גלידה אהובה: חורף\קיץ: בריכה\ים: בגד ים שלם\בקיני: אבטיח\מלון: תמונה שלך :

עונה =]

שם:הדר כינוי:דרדוש גיל:12 וחצי :] לאיזה כיתה את עולה:ז' גלידה אהובה:לימוווווווןןן ותות סורבה של ...שחכתי את שם החברה D: חורף\קיץ:חורף:] בריכה\ים:יםם בגד ים שלם\בקיני:ביקיני אבטיח\מלון:
תמונה שלך :זה לא מעלה לי =/ אני אנסה אח"כ שוב בקישור.. .

../images/Emo20.gifעונה

תענוו , .. . שם:נופר בוסקילה כינוי:נןפר בוסקילה גיל:15 לאיזה כיתה את עולה:י' גלידה אהובה:שוקובוו יייאמ , כמה זמן לא אכלתי
חורף\קיץ:קייץ בריכה\ים:ברייכה בגד ים שלם\בקיני:בקיני אבטיח\מלון:בטייח :p תמונה שלך :

חן XD

New member
../images/Emo221.gif אעאעא אני הולכת מחר לאירוח

של הבנים במנטה 24 :] שאהנה לי חחחחח.

למעלה