למה את עצובה?../images/Emo7.gif
1.תימי 2.חן 3.נעמה 4.דורין 5.נועם 6.לין 7.ירדן 8.מאי 9.אלדד 10.אורנית ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא צבועה. כמה זמן אתה מכיר את 1? שנה.. היית יוצא/ת עם 3? בטח D; מה היית מביא ל5 במתנה? נעלי פומה ,עם פסים בצבע זהב כזה,משהו פצצה D= מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? אתמול D= האם 1 ו7 מתאימים? יש מצב שהן יסתדרו D= איזה שיר הכי מתאים ל7? נורית-של שייגעצ D; ,סתם לא יודעת XD אבל היא מתה עליהם..D= הגדר את 4 ב3 מילים: היא הכי יפה. הגדר את 3 ב4 מילים: היא אוהבת את בוווווווווווווריס. D; היית עושה את 8?: בטח!!!!1 ציין תכונה טובה של 5: היא מצחיקה D; ציין תכונה רעה של 8: שהיא אוהבת דיכאון :[ מה אתה הכי אוהב ב4: הכל אני אוהבת בה :] הגדר את 9 ב8 מילים: ילדותי מעט,חתיייייייך D: ,הוא סקסי אש בלי חולצה . הגדר את 8 ב9 מילים: טיפשה,טיפשה,טיפשה,טיפשה,אבל אני אוהבת אותה D; מה היית מביא ל2 במתנה?: אותי D= איזה שיר הכי מתאים ל1?: השירים של עברי D; מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לפני מלא זמן. דבר אחד שהיית משנה ב10: כלוווווום. באמת שכלום. משהו שלא היית משנה בחיים ב7: שהיא תמיד תגיד ת'אמת.. מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: אתמול [: איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: חחחחחחחחחח דוגמנית D= ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: לבוריס? D; מנקה רחובות XD