ליום שבת + ראשון

lililulu

New member
טוב נו את פוחזת [:

אל תשאלי אותי מה זה פעם שמעתי בחדשות איזה מתנחל אומר לחיילת שפינתה אותו שהיא פוחזת

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifשנייה נפחש בגוגל מה זה D=

בע לא מצאתי חיפשתי שעה D= כאאילו רק היו שם כאלה עם כינויים "אוחזת פוחזת"

lililulu

New member
../images/Emo12.gif

באמת כל כך משעמם לך שאת מחפשת דברים כאלה בגוגל?!
"אוחזת פוחזת"...נשמע כמו תוכנית בפלייבויD:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת היה רשום שם משהו על מיןןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo210.gif יאאאאאאאאא :]]]

רגע, איך את יודעת שאת לא טסה? ולמה?
חחחח סתםם שמחה שנשארת 33> רותע השממננהה [[:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifשאלון ../images/Emo7.gif

רשמו עשר שמות של אנשים , [מהפורום,או חוצו] ורק אחרי שתרשמו,תענו! לא להציץ D= 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? כמה זמן אתה מכיר את 1? היית יוצא/ת עם 3? מה היית מביא ל5 במתנה? מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? האם 1 ו7 מתאימים? איזה שיר הכי מתאים ל7? הגדר את 4 ב3 מילים: הגדר את 3 ב4 מילים: היית עושה את 8?: ציין תכונה טובה של 5: ציין תכונה רעה של 8: מה אתה הכי אוהב ב4: הגדר את 9 ב8 מילים: הגדר את 8 ב9 מילים: מה היית מביא ל2 במתנה?: איזה שיר הכי מתאים ל1?: מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: דבר אחד שהיית משנה ב10: משהו שלא היית משנה בחיים ב7: מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאני ../images/Emo7.gif

1.תומי 2.נופר 3.שי-לי 4.חנצ' 5.בתחן 6.אור 7.דניאל 8.דניאל ע' 9.יעל 10.נתי ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?שהוא חרא. D; כמה זמן אתה מכיר את 1?שנה מדהו כזה היית יוצא/ת עם 3?בתור חברה? לא D; בתור יציאה שכזו כן. מה היית מביא ל5 במתנה?בוקס! מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?יום שישי.. האם 1 ו7 מתאימים?לללללא! הן בחיים לא יסתדרו D= איזה שיר הכי מתאים ל7?"אני יודעת שכולם חושבים שאני קצת משוגעת.." D; הגדר את 4 ב3 מילים:טיפשה,אהבלה,סתומה D= הגדר את 3 ב4 מילים:כפפפפפרה אני עליה D; היית עושה את 8?:לללא הוא של בתחן D= ציין תכונה טובה של 5:היא מצחיקה D; ציין תכונה רעה של 8:הוא רשע לפעמים ]: מה אתה הכי אוהב ב4:שהיא מדהימה מואעאעח הגדר את 9 ב8 מילים:יעלי היא ילדה די סתומה לפעמים אבל אני אוהבת אותה D= הגדר את 8 ב9 מילים:דניאל הוא הילד הכי חמוד בעולם והכי מצחיק נהנהנה נהנהנה D= מה היית מביא ל2 במתנה?:את אור שיתנחל אצלה בבית D;;;;;;;;;;;;;;;; איזה שיר הכי מתאים ל1?:כל השירים של אביב גפן XD מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:לא מזמן..אבל ריב בקטנה כזה צחוקים D-: דבר אחד שהיית משנה ב10:שהוא לא יזיין כל שני וחמישי מישהי..ס'זונה! משהו שלא היית משנה בחיים ב7:אהמ.שהיא לא קמצנית XD מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:אתמול. איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:מעצבת גבות\ציפורניים וכאלה.. ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:עורכת דייייין D;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifכי חלמתי חלום רע ]:

ואני מבואסת תחחחחת ! ]: ועד שאני סופסוף מתעודדת ? מבאסים אותי שוב! בכל דבר מאשימים אותי. נימאס לי .|= כל דבר שאני עושה ט-ו-ב, זה יוצא ר-ע למישהו אחר . |: וזה כ"כ מעצבן . |:

lililulu

New member
ב-4 מילים? [:

שימי זין על כולם
לא טוב להם איך שאת? שיזדיינו! שיסבלו בשקט! לך לא יצא כמה פעמים לסבול בשקט? שילמדו ממך! גמאני יכולה להתלונן עכשיו על כל אחד משהו אחר אבל,,,,,,, במה זה יעזור לי?! ההיא רכלנית... ההוא מניאק.... זאתי תקעה לי סכין בגב.... זה מחפש אותי בקטנות.... ואני עושה את זה?! לא! אז שלא יעשו לי את זה בחזרה! ככה גם את צריכה לעשות...שילכו לחפש מי ינענע אותם!!!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעמית עמית עמית D=

אמרתי לך פעם שאני אוהבת אותך? D; מואואואעח ! סקסית אש מגיל חמש D;;;;;

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איפה את חייה אני סקסית אש רק מגיל 9! בגיל 5 הייתי סתם סקסית ואז בגיל 9 הפכתי לסקסית אש
סתם אני פרה עם ריבועיםD:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifששש עמית !

אני יאנוס אותך בשושו D; איף משעמם לי כ"כ. ורק בערב אני יוצאת עם החברות הקחבות שלי XD ולבנתיים משעמם לי. הן רצו ללכת לירדן. ובגלל שלא רציתי הן נדפקווו D; אז לא הלכו. אז בערב אנחנו נצצצא לנו D=

lililulu

New member
אפשר לחשוב איזה יציאות מטורפות יש לכם שם

בחור הזה שלכםD: קריית 8 כלב לא מתקרב לשםD; טוב לי גם אין זכות דיבור אצלי יותר גרוע מקריית שמונה

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifתסתמי י'נבלה !

לפחות אצלנו יש ערסים שאפשר לצחוק עליהם שעה. ושושוש D;

lililulu

New member
ערסים יכולים להיות חמודים [:

אבל יש ערסים מציקיייים!!! כמו חברה שלי....מכירה את כל הארץ...וכל החברים שלה בערך ערסים מציקים! איזה יום הלכתנו אני וחברה שלי איתה והם קלטו אותה באו לא הפסיקו להציק לנו "תביאי לי שקל...נו אבל רק שקל...לקנות ברד..." יאללה שתקו! חחחחח

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איי איי עמית את גורמת לי לחייך D=

למעלה