ליום ראשון

דורה17

New member
מתחמקת מללכת לישון...

1. עומר 2. אופיר 3. רון 4. נועה 5.אור 6.אלירן 7.גל 8. שלומית 9. אורפז 10. מורן [אוף למה רק 10? יכלתי להמשיך חחח] ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא נמצאת פה הרבה חחח כמה זמן אתה מכיר את 1? אמ... חודשיים? אולי פחות? בהרגשה זה שנים חחח היית יוצא/ת עם 3? בכיף! מה היית מביא ל5 במתנה? כרית מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? ממ.. מתי שדיברנו חח לא זוכרת האם 1 ו7 מתאימים? חחחחחחח אמ.... איזה שיר הכי מתאים ל7? "סוף העולם" ו"זה רק הלב שכואב לך" אני לא יודעת למה אבל השירים האלה מזכירים לי את גל חחחחח אל תשאלו למה.. הגדר את 4 ב3 מילים: אוהבת אותה מאוד! הגדר את 3 ב4 מילים: אוהבת אותה מאוד מאוד! חחח היית עושה את 8?: אמ... כן למה לא? חחחחח ציין תכונה טובה של 5: ממ... מצחיקה? חחח ציין תכונה רעה של 8: אבל אין... מה אתה הכי אוהב ב4: שהיא אופטימית! ובזכותה גם אני! הגדר את 9 ב8 מילים: היה לי ממש כיף להכיר אותה בהופעה וזה חחח הגדר את 8 ב9 מילים: היא שרוטה וחמודה ואני אוהבת אותה מאוד מאוד מעו. מה היית מביא ל2 במתנה?: תופים איזה שיר הכי מתאים ל1?: "אהובתי" חחח הוא יבין למה (אני מקווה
) מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: בגלגול הקודם אולי? חח מעולם לא רבנו דבר אחד שהיית משנה ב10: כלום! משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את הכישרון שלו! מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: ממ.. לא יודעת חחח איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: מנכ"ל של המפעל של שוגי חחח [עלית/אוסם/ תלמה חחח לא זוכרת] ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: מממממ.... לא יודעת חחחח לצערי לי מכירה אותה מספיק..אני אחזור אליכם..

דורה17

New member
תיקון קטן...

איזה שיר הכי מתאים ל7?how to save a life.... נו גריי, מד"א וזה חחח יותר מתאים לא?

עונההההההההההההההההההההההההה ../images/Emo13.gif

1. = דורה. 2. = אלירן 3. = אור 4.= ורד 5. = אופירה 6.= טימון 7.= אורפז 8. = שלומית 9. = רונקי 10.= גל. ************************************************************************* מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? = שהוא נוכל. כי זה לא יכול להיות חחחחחחחחחח.... כמה זמן אתה מכיר את 1? = אממממ.. לא יודע... היית יוצא/ת עם 3? = אממ.. לא
מה היית מביא ל5 במתנה? = קופסת נס קפה מלאה חרג'וקים
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? = וואלה לא יודע
האם 1 ו7 מתאימים? = לא, אלא אם כן הן לסביות
איזה שיר הכי מתאים ל7? = "יש לי ציפור קטנה בלב" של יגאל בשן !! הגדר את 4 ב3 מילים: = אין כמוה בעולם
הגדר את 3 ב4 מילים: = המנהלת הכי טובה בעולם ! היית עושה את 8?: = מה זה עושה? ציין תכונה טובה של 5: = אופטימית?! ציין תכונה רעה של 8: = הספמה.
מה אתה הכי אוהב ב4: = שהיא קוראת לי באייסי
הגדר את 9 ב8 מילים: = מה? 8 מילים? נו טוב.... אממממ - רונקי היא ילדה פתח תקוואית שאוהבת את בנואה. הגדר את 8 ב9 מילים: = שלומית היא ילדה טובה שאוהבת להספים בשביל סטטיסטיקות
[אייקון נחשב מילה נכון?] מה היית מביא ל2 במתנה?: = את כל העולם
איזה שיר הכי מתאים ל1?: = הופה הופה הופה הופה היי... שיר איתנו את ההופה הופה היי, כשאתה עצוב כ"כ, את הדרך אל תשכח, שיר איתנו את ההופה הופה היי...
מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: = אף פעם
דבר אחד שהיית משנה ב10: = כלום, הוא מושלם
משהו שלא היית משנה בחיים ב7: = את האופטימיות שלה
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: = לא זוכר... איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: = די ג'יי.
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: = להיות המנהלת האישית של "סינרגיה".

EliranMaor

New member
יאא../images/Emo9.gif

דווקא מתאים לי כל העולם אני אוכל להתחרות עם גל על שליטה בכל העולם

McFreaKy

New member
honey, אין לך סיכוי נגיד. ../images/Emo3.gif

(למקרה ומישהו תהה מאיפה ה-HONEY הגיע, אז אני רואה יותר מידי וויל וגרייס (
) לאחרונה
)

למעלה