ליום ראשון

דורה17

New member
כפרעליך!

גם אני הייתי שמחה להכיר אותך יותר! תביאי ת'מסן שלך =] [או שאני את שלי? חחח]

עונה

שמו 10 אנשים מהפורום- ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווהP: 1. אופיר 2. דורה 3. שלומית 4. גל 5. בת אל 6. נוי 7. רון 8. ספיר 9. ושוב אופיר 10. ושוב דורה. מצטער אם שכחתי מישהו ויש את אופיר ודורה כפולות משיקולי נוחות ומשיקולים שמגיע להן
והרשימה נעשתה באקראי, כלומר מי שעלה לי לראש, שלא תחשבו שזה דירוג חחחחח ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא רעה. כמה זמן אתה מכיר את 1? חצי שנה ככה? היית יוצא/ת עם 3? בשמחה. מה היית מביא ל5 במתנה? חחח ארוחה רומנטית. חח סתם. אין לי מושג. מה שבאלה. (חוץ מהגיטרה שלי
) מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? חחחחח הרגע האם 1 ו7 מתאימים? מאוד. איזה שיר הכי מתאים ל7? "היא כלכך יפה..." הגדר את 4 ב3 מילים: גל? בן אדם מדהים! הגדר את 3 ב4 מילים: כוסית וזמרת מדהימה! היית עושה את 8?: לא, אחרת הייתי מטריד מינית
ציין תכונה טובה של 5: וואו רק אחת? יש כלכך הרבה... נציין פה שע"פ מה שאני מכיר היא חברה אמיתית. ציין תכונה רעה של 8: לא הכרתי כזו בינתיים. מה אתה הכי אוהב ב4: חחח את זה שהוא מגניב. הגדר את 9 ב8 מילים: אופיר, בנאדם מדהים, ופשוט באלי לתת לה חיבוק גדול! הגדר את 8 ב9 מילים: אין לי איך לעשות זאת
אנחנו בקושי מכירים, אני פשוט יודע שהיא חמודה. מה היית מביא ל2 במתנה?: את עצמי. חח סתם מסכנה, אממ עוגה וטבעת נישואים. חח סתם. ארוחת ערב. איזה שיר הכי מתאים ל1?: "לחבק אותך" מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לא היה
דבר אחד שהיית משנה ב10: בדורה? כלום באמת שכלום, היא מושלמת בעיניי איך שהיא. משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את האופי! מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: אתמול איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: בייביסיטר. חחח סתם
אין לי מושג האמת. ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: זמרת .

McFreaKy

New member
יאאאא, זה מוי כיף!!!111 ../images/Emo6.gif

1. שרון. 2. גילי. 3. ליבי (את עוד פה?
) 4. שלומית. 5. עומר. 6. דורה. 7. אופיר. 8. אלירן. 9. אור. 10. יוני. ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהוא בנאדם חסר רגישות או לב.
כמה זמן אתה מכיר את 1? וואו, הכי הרבה פה, איזה פוקס.
4-5 שנים? היית יוצא/ת עם 3? דה.
מה היית מביא ל5 במתנה? מישהי כוסית עם אופי הכי טוב שיש.
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? אתמול, הרבה.
האם 1 ו7 מתאימים? לא נראה לי.
איזה שיר הכי מתאים ל7? לא יודע. >: הגדר את 4 ב3 מילים: קטנה יפהפיה ומותק.
הגדר את 3 ב4 מילים: כוסית אש לפנים.
היית עושה את 8?: תלוי כמה הוא משלם.
ציין תכונה טובה של 5: הוא גבר גבר (יה, מן!) וחבר טוב.
ציין תכונה רעה של 8: רזה מידי. ראיתי ילדים יותר שמנים בסומיליה.
מה אתה הכי אוהב ב4: שהיא מותק. אבל גם לעיניים היא עושה לי טוב.
הגדר את 9 ב8 מילים: פיצקית מתוקה וחמודה עם לב זהב כפארה עליה.
הגדר את 8 ב9 מילים: אמא'לה, תנו לי לכתוב חיבור וזהו. ]; מד"איסט עייף ועצלן שעובד יותר מידי בשביל לקנות שטויות?
סתם סתם, מד"איסט מגניב וחרוץ ורזה מידי שאוכל יותר מידי מקדונלס. (*סופר*), כן, זה 9!
מה היית מביא ל2 במתנה?: משו שעשיתי בפוטושופ?
איזה שיר הכי מתאים ל1?: "לחבק אותך". כי בא לי לחבק אותה וכפארעליה. "יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח, הוא מחזק אותי כשאת איתי."
מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: אף פעם חס וחלילה טפו טפו טפו אינעל רבאק העולם.
דבר אחד שהיית משנה ב10: שיהיה פחות בדיכאון ועם מצב רוח טוב תמיד! משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את הנחמדות?
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: לפני כמה שעות.
איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: אישתו של עומר.
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: דוגמנית על, לייק דה. אבל גם אלהים (במשרה חלקית איתי, כמובן) או מלכת העולם יתאים לה. ליבי.

שלומיתת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרהעליך!!!../images/Emo25.gif

ועוד לא אישרת אותי במסנג'ר,חוצפה!

מה זה מה זההההההההההההה????

גלגלון... אני חסר רגישות או לב? -
אם ככה, אנחנו צריכים להכיר
כדי שתכיר את יוני האמיתי. גררררר גררררר

אהההההההההה בעצם...

רק עכשיו אני קולט שהשאלה היא - מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?. חחחחח ואני חשבתי שהיא "מה אתה חושב על 10" חחח
חח לא נורא... בכל אופן, הבאת תשובה לפנים...

GiLi73

New member
../images/Emo24.gifגלללל../images/Emo6.gif

התכוונת אליי נכון??? אני לא מכירה עוד גילי בפורום
וד"א בת דוד שלי מאוד אהבה את זה

למעלה