ליום ראשון

..עונה

1. פיצ
2. שלומצ 3. אלירן 4. דורה 5. אופירי 6. רייצ' 7. רונקי 8. עומר 9. אורפז 10. גברת פוז (נו בא לי לכתוב אותי
) ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?
כפרה עליה! כמה זמן אתה מכיר את 1? הרבה זמן
היית יוצא/ת עם 3? בטח
מה היית מביא ל5 במתנה? נשיקה
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? לא יודעת, לא דיברנו הרבה זמן האם 1 ו7 מתאימים? בעיקרון כן, אבל פיצ שלי]; איזה שיר הכי מתאים ל7? שיר שבנואה מנגן בו הרבהP: הגדר את 4 ב3 מילים: מוצאים את נימו הגדר את 3 ב4 מילים: שוגי טעים כפרהעליו[זו מילה אחת!] היית עושה את 8?: כמובן ציין תכונה טובה של 5: נשמה
ציין תכונה רעה של 8: אין! מה אתה הכי אוהב ב4: שהיא נמצאת ליד סקושי![מוצאי םאת נימו,נו] הגדר את 9 ב8 מילים: אין לי מושג איך להגדיר אותה עוד מילה הגדר את 8 ב9 מילים: נשמות מספיק, זה לא יצליח אני לא טובה בזה מה היית מביא ל2 במתנה?: שלומצ
אותי! איזה שיר הכי מתאים ל1?: 'הכי יפה בעולם' מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: אופיר, מתי הפעם האחרונה שרבנו? אתם מבינים, אנחנו רבות דיי המון
דבר אחד שהיית משנה ב10:
יש הרבה דברים שהייתי משנה בה משהו שלא היית משנה בחיים ב7: כלום לא הייתי משנה בה! מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: אאאאאאא..... איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: GPS
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: פרסומת של שוגי

EliranMaor

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מת עליך
[ובשביל אור.. לא *מת* חולהדרוסשרוףמטוגן עלייך
]

../images/Emo204.gifיאי זה נחמדD:

רשמו 10 אנשים מהפורום- ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווהP: 1. אופיר 2. רייצ' 3. שלומיתת
4. אור 5. עומר 6. מורן 7. דפנה 8. אלירן 9. דורה 10. אורטל ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא לא חרשנית
כמה זמן אתה מכיר את 1? פחות מחצי שנה
היית יוצא/ת עם 3? כןןןן! מה היית מביא ל5 במתנה? אממ לא עולה לי
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? תמיד! האם 1 ו7 מתאימים? לא כלכך
איזה שיר הכי מתאים ל7? הכי יפה בעולם! הגדר את 4 ב3 מילים: הכי מלכה שיש הגדר את 3 ב4 מילים: מוכשרת מוכשרת וכפרה
היית עושה את 8?: כן! ציין תכונה טובה של 5: מתעניין תמיד. ציין תכונה רעה של 8:
מה אתה הכי אוהב ב4: הומור בעיקר! אבל יש מלא
הגדר את 9 ב8 מילים: אחת הנשמות, הייתי שמחה להכיר אותה יותר וזה
הגדר את 8 ב9 מילים: כפרעליו! נו אנלי 9 מילים
מה היית מביא ל2 במתנה?: הייתי מממנת לה שיעורי גיטרה אם יכולתי]; איזה שיר הכי מתאים ל1?: לחבק אותך מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לא זכור לי דבר אחד שהיית משנה ב10: פרפקציוניסטית!!! משהו שלא היית משנה בחיים ב7: חיוך מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: מזמן איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: כל דבר שקשור במכבי! ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: היא צכה להקים להקה

למעלה