ליום ראשון

סינטטית

New member
../images/Emo41.gifשאלון נחמד../images/Emo41.gif

נגנב מפורום י.בלוך ושות'
רשמו 10 אנשים מהפורום- ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווהP: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? כמה זמן אתה מכיר את 1? היית יוצא/ת עם 3? מה היית מביא ל5 במתנה? מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? האם 1 ו7 מתאימים? איזה שיר הכי מתאים ל7? הגדר את 4 ב3 מילים: הגדר את 3 ב4 מילים: היית עושה את 8?: ציין תכונה טובה של 5: ציין תכונה רעה של 8: מה אתה הכי אוהב ב4: הגדר את 9 ב8 מילים: הגדר את 8 ב9 מילים: מה היית מביא ל2 במתנה?: איזה שיר הכי מתאים ל1?: מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: דבר אחד שהיית משנה ב10: משהו שלא היית משנה בחיים ב7: מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:

oRTaLi 612

New member
לו הייתי הארנב של אנרג'ייזר.. ../images/Emo28.gif

בטח הייתי עונה על זה.
חח, לילה טוב.

סינטטית

New member
עונה

רשמו 10 אנשים מהפורום- ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווהP: 1. גברת פוז 2. שלומית 3. רונקי 4. אופיר 5. דורה 6. אלירן 7. גל 8. טימון 9. רייצ'ל 10. אורפז ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא שונאת את גפן. חח כמה זמן אתה מכיר את 1? הרבה
היית יוצא/ת עם 3? בטח! מה היית מביא ל5 במתנה? בובה של דורה. מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? רייצ'ל תמיד מצחיקה אותי
האם 1 ו7 מתאימים? המ, לא
חח [כפרותעלשניכם, כן?
] איזה שיר הכי מתאים ל7? המ, לא יודעת. יש הרבה בטח הגדר את 4 ב3 מילים: אופיר כפרה של ילדה! הגדר את 3 ב4 מילים: גם רונקי היא כפרה היית עושה את 8?: כמובן כמובן! ציין תכונה טובה של 5: חמודה
ציין תכונה רעה של 8: מתבייש בשם שלו! בלי סיבה מוצדקת! מה אתה הכי אוהב ב4: הכל
הגדר את 9 ב8 מילים: רייצ'ל אני אוהבת אותך ואת אחלה של בחורה הגדר את 8 ב9 מילים: טימון אחד טימון שתיים טימון שלוש טימון ארבע תשע! מה היית מביא ל2 במתנה?: מיקרופון
איזה שיר הכי מתאים ל1?: לא יודעת חח מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: never דבר אחד שהיית משנה ב10: הממ משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את איך שהוא נראה, כפרהעליו
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: לא זוכרת
איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: הפיכת המבורגרים?
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: מנהלת יח"צ של בנואה-לנד הודגש באמצעות מדגישומטיק

rachelia78

New member
אורצ'ו |אוהב| איזה חיוך עשית לי על הבוקר ../images/Emo6.gif

מתה עלייך! מקסימה

N o y 1 6

New member
אתה רציני? ../images/Emo12.gif

אין בינהם תחרות אפילו 0_0 אחח גרי..שיעשה רונקיפליץ קטנה

שלומיתת

New member
../images/Emo13.gif

רשמו 10 אנשים מהפורום- ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווהP: 1.עומר 2.אור 3.דפנה 4.אופיר 5.גל 6.רונקי 7.שרון 8.אלירן 9.רייצ' 10.נוי ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?שהיא גבוהה.מאיפה הבאתי את זה?!
כמה זמן אתה מכיר את 1?מתחילת שנה ככה היית יוצא/ת עם 3?
כן! מה היית מביא ל5 במתנה?DVD של אחת מהסדרות שהוא אוהב
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?חחחח כל מילה שניה שלה מצחיקה אותי
האם 1 ו7 מתאימים?חחחחחחחחח לא ממש
איזה שיר הכי מתאים ל7?אמאמאמממ..ת'אמת שאני לא יודעת
הגדר את 4 ב3 מילים:כפרה על אופיר
הגדר את 3 ב4 מילים:פיצ הכי גבוהה בעולם!
היית עושה את 8?:
חחחחחחחח בטח! ציין תכונה טובה של 5:מצחיק! ציין תכונה רעה של 8:אממ לא בא להופעות שאני מגיעה אליהן. מה אתה הכי אוהב ב4:אכפת לה.
הגדר את 9 ב8 מילים:וואי זה המון מילים!אממ.ככה:כפרולה,מצחיקה,חכמה,מוכשרת ואני מאוד אוהבת אותה! הגדר את 8 ב9 מילים:מוכשר,מגניב,משעשע,ואין לי מושג מה עוד
מה היית מביא ל2 במתנה?:מהבהב
איזה שיר הכי מתאים ל1?:לבי נשבר
לא מתאיםףהוא סתם אוהב אותו.. מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:לא נראלי שיצא לנו לריב.
דבר אחד שהיית משנה ב10:את הבטחון העצמי. משהו שלא היית משנה בחיים ב7:את האינדסטריאל הסקסי שלה
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:הממממ לא יצא יותר מדי ת'אמת
איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:ברמנית
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:במאית

למעלה