כל היום המשעמם הזה אני משתוקקת (../images/Emo6.gif) לשאלון..
איזה מזל שיש אותך
שם:נוי תאריך לידה: 3.2.91 מקום מגורים:כרמיאל כמה אחים/אחיות?שלושה אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים
צבע עיניים? ירוק-דבש-חום צבע שיער?חום גובה: עזבו
מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? סוג של..על גיטרה
קלאסית ששמה איימי'שלי
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית 0_0 אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מממ תלוי מאיזו בחינה..נגיד עכשיו יש לי הערכה מסוימת לרוקפור
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?גם לא התנסת בעבר בסמים? לא 0_0 באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מממ אני עדיין קצת כזאת אבל בשנים האחרונות פחות
ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?כלום כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? ממממ...לא חשבתי על זה הרבה
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין..תקשורת ופסיכולוגיה סוציולוגיה
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מממ יש לי הרבה
מעצבת פנים, זמרת (אם היה לי קול זתומרת XD) או כל דבר שהוא שקשור למוזיקה או ליצירה
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ממממ אין דבר כזה
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פיסיקאית או היסטוריונית
מה מתנגן עכשיו? צילו של יום קיץ
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאפ והחלון של הסמיילים
אה וגם אימיול ישנת טוב אתמול? ממ כן תישן טוב הלילה? אני מאוד רוצה להאמין שכן
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שאנשים משחקים אותה טיפשים ובכלל אנשים טיפשים
לא סתם..פשוט שאנשים לא עצמם..צביעות קוראים לזה אם אני לא טועה
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אהנה מהמקצוע שאני אעבוד בו ולהיות מאושרת, בריאה והכל...וכנ"ל למשפחה
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? טוב לי פה
אבל היה יותר נחמד אם היו מעבירים את כרמיאל כמו שהיא למרכז
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? לפני 20 דקות בערך XD התנשקת? מממממ התאהבת? אני לא בטוחה.. נשבר לך הלב?כנ"ל צחקת?היום
בכית? גם היום
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל חיבקת מישהו/י?היום עישנת?נבר
שתית משקה אלכוהולי? מזמן
אבל רק לגימה השתכרת? יש לי השפעה טבעית בלי עין הרע
היית במועדון? בהופעה של סינרגיה בכרמיאל
לבשת חצאית? 0_0 בכיפור לפני כמה שנים קנית בגד? לפני חודש בערך..פחות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא עניתי על זה כבר?
הקדישו לך שיר? מממממ שיפרו לך את המצברוח? אני שיפרתי לעצמי עם המוזיקה XD מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו?אח שלי...כי שאלת זה גרם לי לחשוב עליו וזה
התקשרת אליו?אמא התקשר אלייך?כנ"ל
פגע בך? זה די בגלל דבר מטומטם אבל אח שלי הגדול שימח אותך? אמא שלי שהביאה לי אייס קפה
היום: באיזו שעה התעוררת?8 ועשרים מה/מי העיר אותך?שעון מעורר
מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי מה היה הדבר הראשון ששמעת?את השעון מעורר..ברצינות..זה העיר אותי מחלום
שונאת שזה קורה
מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת נו מה אכלת? שוקו עם קורנפלס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? בבוקר..באיזה שעה מתחילים?
מיקום כרגע:חדר להקה אהובה: נו
איזה כיתה את:י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחה פרטית XD הבנאדם הכי יפה שראית: 0_0 הווו קשה מידי להחליט..יש את שלומצ, יש את גפן, הראל, אנשים שאתם לא מכירים
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא מטורף אבל בד"כ כשאני לא מוצאת בגדים או נעליים או מה שחיפשתי אחרי הרבה זמן אני מתחילה להיות מגעילה למוכרות/רים
בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:ממממ..הראל
חסר לך:כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: נו שלומצ
הכי מצחיק:עדי אשכנזי XD הכי דפוק: כנ"ל הכי מוזר:כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: ממממ....אני אוהבת לדבר עם אנשים ובד"כ אני נהנית XD איפה היית רוצה לגור בארץ? בכרמיאל שבמרכז
יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא XD איזה צלצול יש לך? איזה אחד שקוראים לו סלבריישן
מסתבר שהאחרים חלשים מידי ואני לא שומעת אותם XD הקול הכי יפה ששמעת? הווו...יש מלא 0_0 איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ים כזה עם ירח גדול..משהו יפה
ושומר מסך?של ווינדואוס את רוצה להיות זמרת? היום שקלתי לרגע לשאול את אמא שלי אם אולי אני אלך לשיעור פיתוח קול אבל לא יותר מזה
את רוצה להיות שחקנית? כן
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה.. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין לי כל כך בן זוג לשעבר XD מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא יודעת.. מזכיר לך את הילדות: כן כן אני זוכר שהייתי קטן ושיגעתי את כולם
גורם לך לבכות:הרבה שירים..יותר מידי
גורם לך לצחוק:מגיע לי אותי
גורם לך לרצות לרקוד: its my life של ג'ון בון ג'ובי. שם ארוך יש לו זה
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:מממ שהיית רוצה לכתוב אותו: וואו..יש מלא שירים שאני לא כל כך מבינה אותם
אבל זה כי יש בהם איזה תחכום שאני לא מצליחה לגלות
כל מיני של עברי לידר ו"חור בלבנה" של רוקפור שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: איי דונט וונט טו מיס א טינג של אירוסמית' ואינרניטי של רובי ווליאמס (נו יש לי הרבה זמן פנוי כדי לחשוב על דברים כאלה..
) שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: הווווו
לא כל כך הרבה זמן.. שמסכם את שנות הנעורים שלך: מממ "הנעורים יפים הקיץ אין סופי.."
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: מממ לא נראה לי שיש כזה XD שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ממ הגעתי למסקנה שכל שיר שיעיר אותי משינה סופו להיות שנוא
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: המון שירים..של כריס דוט'רי למשל.. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: ממממ שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: איי דונט וונט טו מיס א טינג של אירוסמית' מתוך ארמגדון