ליום ראשון

זוהרוש15

New member
יוו כל הכבוד לך!!

כמה פעמים אני עוד יגיד את זה....?!?! אבל זה מגיע לך...אני גם רוצה...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחח תודה..../images/Emo13.gif

את יכולה..חחח

GiLi73

New member
ערב טוב../images/Emo9.gif

היום היה לי מתכונת בספרות.. וגם מחר..
מזל שלא צריך להתכונן [כי זה אנסין
] ערב טוב ולילה טוב לכולם

בזאת אני מודיעה כי-

אין לי יותר שיעורים להיכנס אליהם בחטיבה!!!!!!!!!!111 וזה אפילו פורמלי, ולא לפי החלטתי כמו שהיה בחודש האחרון
. עוד 9 ימים עד ההופעה, יומיים למסיבת סיום ו-3 לטקס. מחר שיחה אישית. כיף לי

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif ../images/Emo41.gif כפרות, משחק חדש ../images/Emo41.gif

ברשותכם כמובן
אבל ניראה לי שמאוד תהנו ממנו. המשק הוא לא כל כך משחק.. פשוט בכל תקופה שתרצו (יום, 3 ימים, שבוע) אני אפתח הודעה שתוכנה יהיה
, ואתם תצטרכו לספר על הדברים הטובים והרעים שקורים לכם. הוא מתאים לכאן כי אנחנו כל הזמן שומעים מה שלומינו דרך האוף וזה גם מאריך את השירשורים יתר על המידה, וגם כשזה נעשה בצורת משחק והודעה מרוכזת זה הרבה הרבה יותר כיפי ומעניין.
מה דעתכם?

שלומיתת

New member
../images/Emo142.gifשאלון ../images/Emo142.gif

קרדיט למורן שלקחה מפורום אחר..
שם: תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? גובה: מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:

שלומיתת

New member
והתשובות שלי../images/Emo13.gif

שם: שלומית תאריך לידה: 27.1.91 מקום מגורים: חיפה כמה אחים/אחיות? 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים.. צבע עיניים?ירוק צבע שיער?לא ברור גובה:1.60 מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן?פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?סנטנה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין התנסת בעבר בסמים? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?15 בערך ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אמ האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?הייתי?ספרות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?אין לי מושג.. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?אמ איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?משו שקשור לכלכלה מה מתנגן עכשיו?כלום:p עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3-4 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?המסנג'ר ישנת טוב אתמול?לא ממש תישן טוב הלילה?מקוה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית הכי טוב תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:פאתטיות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?מרכז מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול.. אכלת?עכשיו התנשקת?המ התאהבת?המ נשבר לך הלב?המ צחקת?היום בכית?היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום חיבקת מישהו/י?היום עישנת?never שתית משקה אלכוהולי?בשבת השתכרת?המ היית במועדון?... לבשת חצאית?כל הזמן.. קנית בגד?בחמישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?תמיד הקדישו לך שיר?המ שיפרו לך את המצברוח?לא זוכרת..חח מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו?המ! התקשרת אליו?מורן:p התקשר אלייך?מורן וענבר פגע בך?המ שימח אותך?המ היום: באיזו שעה התעוררת?עשר וחצי מה/מי העיר אותך?יסורי מצפון..חח..הייתי צריכה ללמוד ללשון [ואני עדיין צריכה] מה היה הדבר הראשון שאמרת?פיהקתי..חח מה היה הדבר הראשון ששמעת?את המוזיקה מהטכניון..היתה שם מסיבה או משו מה היה השיר הראשון ששמעת?in loving memory-alter bridge מה אכלת?שתיתי קפה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לשון מיקום כרגע:מול המחשב? להקה אהובה:סינרגיה,רדיוהד איזה כיתה את:י' בדיחה שגרמה לך לצחוק:בדיחות לא מצחיקות אותי.. הבנאדם הכי יפה שראית::) הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:חחח מצונזר בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:רון ועוד מישו. חסר לך:... עושה לך טוב להיות איתו:בתאל ורון:) [שני הרון!] הכי מצחיק:רייצ',גל.. הכי דפוק:אני:) הכי מוזר:אני:) הכי כיף לדבר איתו:יש הרבה איפה היית רוצה לגור בארץ?מרכז יש לך פלאפון?לא למי אתה מתקשר הכי הרבה?נראה לי שלבתאל איזה צלצול יש לך?. הקול הכי יפה ששמעת?גפן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?איזה שדרה בבר אילן..חח אחים שלי מושפעים ושומר מסך?של ווינדוס את רוצה להיות זמרת?שאלה טובה את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה,רוב הסיכויים שלא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות:יש המון. גורם לך לצחוק:^ גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו:ווא.אין לי מושג. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו:יום יפה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:צועקים על אהבה..:p שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:look what you've done שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:חח^

EliranMaor

New member
כמה שאלות ירבאק../images/Emo6.gif

שם: אלירן שוגי מאור תאריך לידה:27.11.89 מקום מגורים:נתניה כמה אחים/אחיות?2 אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים?חום צבע שיער?חוםשחוראפורמוזר גובה:1.72 מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן?פסנתר
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?עברי לידר, אקסל רוז יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
הליקס באוזן שמאל, פעם היה עגיל באוזן ימין ועגיל בלשון אבל שניהם ירדו
התנסת בעבר בסמים?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אממ שנה שעברה
ניסית להתאבד פעם?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
]; איזה מגמה היית בביה"ס?ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?רופא
או שחקן
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?מוכר כיףכף במכולת?
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לודע
מה מתנגן עכשיו?Take Me Away של פינק סליפ
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מדיה פלייר, אייסי, מסנג'ר, Last.fm ישנת טוב אתמול?
תישן טוב הלילה?
]; מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:יהירות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להתקבל לקורס מדריכים במד"א]; איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?תלאביב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני כמה שעות אכלת?שעתיים התנשקת?חצי שנה]; התאהבת?חודשיים נשבר לך הלב?חודשיים צחקת?היום בכית?שבוע שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?הרבה זמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?חודש[?] חיבקת מישהו/י?אורצ'ו
היום עישנת?גדנ"ע, פעם ראשונה ואחרונה
שתית משקה אלכוהולי?חתונה של בתדודה שלי השתכרת?לפני שבועיים
היית במועדון?לפני שבועיים
לבשת חצאית?אף פעם
קנית בגד?אממ...חודש? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?חצי שנה הקדישו לך שיר?חודש שיפרו לך את המצברוח?היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו? התקשרת אליו?מישו לא מזוהה שהתקשר אליי התקשר אלייך?המישו הזה
פגע בך? שימח אותך?היום במד"א היום: באיזו שעה התעוררת?8 מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר מה היה הדבר הראשון ששמעת?"אלירן קמת?" מה היה השיר הראשון ששמעת?Kelly Clarkson - Sober מה אכלת?שוגי
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?"שיט יש מגן ביוטופ עוד שעה" מיקום כרגע:בחדר שלי להקה אהובה:סינרגיה [
] אוונסנס, מקפליי איזה כיתה את: מסיים יב בדיחה שגרמה לך לצחוק:זה ארוך
גבר ואישה נפגשים במועדון בלה בלה בלה מגיעים לדירה של הגבר ומתחילים להתמזמז..באמצע האשה אומרת לגבר" "תקשיב וזה..לא נעיםלי..אבל יש לי חלק עליון כמו של תינוקת" הגבר אומר "טוב סבבה.." וממשיכים..אחרי כמה זמן הגבר אומר לאשה "תקשיבי וזה יש לי חלק תחתון כמו של תינוק".. האשה אומרת "טוב סבבה" וממשכים..העניינים מתחילים להתחמם ואז הגבר מוריד לאשה את החולצה ורואה שבאמת יש לה רק 2 צימוקים קטנים..טוב..לא מפריע לו..ממשיכים..העניינים עוד מתחממים..היא מורידה לו ת'מכנסיים ורואה *** ע-נ-ק אז היא שואלת אותו "מה זה? אמרת כמו של תינוק!" אז הוא אומר לה "כן..3 קילו מאתיים"
הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו:ולדי, אור הכי מצחיק: אופיר
הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו:שי הרבה
איפה היית רוצה לגור בארץ? תלאביב יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?ולדי
או אמא איזה צלצול יש לך?ספרי אקוסטי הקול הכי יפה ששמעת?הופמן
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משו שהכנתי היום בפםוטושופ ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?לא..חבל..ירד גשם
את רוצה להיות שחקנית?אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?יאפ מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:Don't Speak של נו דאוט..מזכיר יותר את הפרידה אבל מילא מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):^ מזכיר לך את הילדות:שירי ילדים למיניהם גורם לך לבכות:Have You Ever של ברנדי גורם לך לצחוק:Girlfriend של אבריל!!!!!!!!111111אחדאחד!!! גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לחבק אותך שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:הוא היה 100%
שמסכם את שנות הנעורים שלך:הם לא נגמרו]; מה לסכם]; ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אעע לודע שאתה אוהב להתעורר לצליליו:ספרי אקוסטי שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:Someone's watching over me שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לוזוכר שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:Only Hope מסיפור אהבה בלתי נשכח
הודגש באמצעות מדגישומטיק

זוהרוש15

New member
עונה:]

שם:זוהר תאריך לידה:25.9 מקום מגורים:ר"ג כמה אחים/אחיות?2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים צבע עיניים?חום כהה צבע שיער?שחור גובה:1.60 בערך מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?ניגנתי על גיטרה,פסנתר וחלילית על מה היית רוצה לנגן?אולי לחזור לנגן על גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אממ... יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אממ..אף פעם חח סתם...לא יודעת! ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?מערכת יחסים יציבה האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא:( איזה מגמה היית בביה"ס?עדיין לא הייתי במגמה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להיות רקדנית ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?פסיכולוגית איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?אממ..לא יודעתת... מה מתנגן עכשיו?שום דבר..חח.. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול?כהה תישן טוב הלילה?לא יודעת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:רכלן ושוויצר.. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?לבד בלי אנשים שיקרצצו לי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני כמה דקות אכלת?מזמן..אני מתה מרעב... התנשקת?אף פעם התאהבת?אממ...לפני חמש שנים נשבר לך הלב?לפני שנה צחקת?לא מזמן בכית?אממ...מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אממ..לפני כמה ימים אני חושבתת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול בערב חיבקת מישהו/י?היום בבוקר עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?הקידוש בערב יום שישי נחשב?! השתכרת?אף פעם היית במועדון?אף פעם לבשת חצאית?מזמן קנית בגד?לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?ווואוו מזמןןן הקדישו לך שיר?אמממממממממ אף פעם שיפרו לך את המצברוח?לא מזמן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אישתו של חבר של אבא שלי חשבת עליו?ידיד שלי התקשרת אליו?אמא התקשר אלייך?אמא פגע בך?אממ...לא זוכרת שימח אותך?חברהשלי היום: באיזו שעה התעוררת?7 וחצי מה/מי העיר אותך?שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?"מודה אני לפנייך מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתייך" מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אח שלי מה היה השיר הראשון ששמעת?סינרגיה-סינרגיה מה אכלת?אממ...הרבה דברים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לא זוכרתת מיקום כרגע:בחדר של אח שלי להקה אהובה:סינריגה איזה כיתה את:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:אממממ הבנאדם הכי יפה שראית:אממממ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אמ בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:בת דודה שלי חסר לך:בת דודה שלי עושה לך טוב להיות איתו:בת דודה שלי הכי מצחיק:ידיד שלי הכי דפוק:ילד מהכיתה שלי הכי מוזר:ילדה מהכיתה שלי הכי כיף לדבר איתו:בת דודה שלי איפה היית רוצה לגור בארץ?איפה שאני גרה יש לך פלאפון?כהה למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא איזה צלצול יש לך?אשם הקול הכי יפה ששמעת?אממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שלי ושל גפן ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?לא...עדיף לעולם שלא.. את רוצה להיות שחקנית?אולי.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?נולד לרקוד.. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:אמממממ מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):אממ מזכיר לך את הילדות:אני יודכתת גורם לך לבכות:ארמגדון גורם לך לצחוק:אמממ גורם לך לרצות לרקוד:כל מיני... מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:אממ שהיית רוצה לכתוב אותו:אמממ שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אמממ שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:לא יודעת שמסכם את שנות הנעורים שלך:לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:רבות הדרכים שאתה אוהב להתעורר לצליליו:יום יפה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:ים-דין כרמל שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:ונחייה...באושר ובעוני.. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:"only hope" מסיפור אהבה בלתי נשכח

דורה17

New member
בעע... עונה וזה...

שם: דור[ה] תאריך לידה: 21.11.89 מקום מגורים: כפר סבא כמה אחים/אחיות? אחת גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: נמוך מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? עצבים? חח סתם... אמ.. לא משו ספציפי על מה היית רוצה לנגן? גיטרה.. וואו! כל כך! אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? סינרגיה? חחח סתם... יש הרבה.. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מעולם לא הפסקתי
חחח סתם.. לא יודעת.. אני ילדה טובה גם עכשיו.. ניסית להתאבד פעם? *מדלגת* אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? אני מעשנת פסיבית חחחח מתי שההורים בבית
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כל דבר חח האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא ממש איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מנתחת? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ממ... לא יודעת.. כל דבר עם רפואה וחיות או אנשים איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? רוצחת שכירה.. מה מתנגן עכשיו? כלום.. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף לא אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן והתוכנה עם החמור חחח ישנת טוב אתמול?ממ.... כן תישן טוב הלילה? אני מקווה.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: ציניות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת.. אבל באמת.. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ליד הים.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בצהריים.. אכלת? אפרסק נחשב? חחח מקודם התנשקת?*מדלגת* התאהבת? וואו... אמ.... לא יכולה לענות על זה כרגע חחח נשבר לך הלב? לא נראה לי שממש נשבר לי הלב... וטוב שכך.. צחקת? היום חח הרבה דווקא בכית? היום.. אבל לא הרבה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול.. חיבקת מישהו/י? היום עישנת? שתית משקה אלכוהולי? חחח אחרי המסיבת סיום חחח אבל קצת חחח השתכרת? אני שיכורה טבעית חחח היית במועדון? ביום רביעי לבשת חצאית? אע.... לא זוכרת קנית בגד? כנ"ל אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול... הקדישו לך שיר? *מדלגת* שיפרו לך את המצברוח? אתמול =) והיום גם קצת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא.. חשבת עליו? ממ... התקשרת אליו? המורה נהיגה שלי חח התקשר אלייך? המנהל של הקייטנה פגע בך? אממ.... לא יודעת.. שימח אותך? אמ... עומר ואופיר אתמול חח ו... חברה שלי היום היום: באיזו שעה התעוררת? 8ורבע מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוף מתכונת.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? דור קומי את באיחור! מה היה השיר הראשון ששמעת?עא שמעתי הרבה היום חח לא זוכרת מה אכלת? כלום? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אמ... מתי זה יסתדר... מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: ישראלית סינרגיה.. לועזית.. ניקלבק, לינקינפארק וקצת ברייקינג בנג'מין איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: אמ... לא זוכרת חחח הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: *נמנעת מלהגיד* חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי.. ו... עוד כמה חחח הכי מצחיק: חברה שלי.. הכי דפוק: אין נראה לי הכי מוזר: כנ"ל.. אני לא מסתובבת עם דפוקים ומוזרים חחח הכי כיף לדבר איתו: לאחרונה עומר ואופיר
איפה היית רוצה לגור בארץ? הרצליה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין מישו ספציפי... איזה צלצול יש לך? יש כל מיני הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו יפה כזה ושומר מסך? אין חחח זה נכבה כזה את רוצה להיות זמרת? קצת כן קצת לא את רוצה להיות שחקנית? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ממ...תלוי איזה אבל לא נראה לי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין.. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אמ... תחזור תחזור של משינה מזכיר לך את הילדות: כל מיני שירים של תכניות מצויירות וזה.. גורם לך לבכות: fix u גורם לך לצחוק: חחחח אמ... שירים של הדורבנים חחחח גורם לך לרצות לרקוד: כנ"ל מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: *מדלגת* שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: can u feel the love tonight הוא יפה... שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: הקונה מטטה (אבל באנגלית חחח) שמסכם את שנות הנעורים שלך: יחד נתגבר? אמ... יש הרבה... ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין משו כרגע שאתה אוהב להתעורר לצליליו:חחחח סתם נו ל יודעת... שירים יפים ושמחים שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל השירים של סינרגיה... וזה לא בדיוק בגלל חבר חחחח שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: all about lovin u חחח לא ראשונה אבל התאהבות חחחח שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מלך האריות חחח אני אוהבת את השירים של הסרט הזה (אבל הגרסאות באנגלית חח)

N o y 1 6

New member
כל היום המשעמם הזה אני משתוקקת (../images/Emo6.gif) לשאלון..

איזה מזל שיש אותך
שם:נוי תאריך לידה: 3.2.91 מקום מגורים:כרמיאל כמה אחים/אחיות?שלושה אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים
צבע עיניים? ירוק-דבש-חום צבע שיער?חום גובה: עזבו
מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? סוג של..על גיטרה
קלאסית ששמה איימי'שלי
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית 0_0 אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מממ תלוי מאיזו בחינה..נגיד עכשיו יש לי הערכה מסוימת לרוקפור
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?גם לא התנסת בעבר בסמים? לא 0_0 באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מממ אני עדיין קצת כזאת אבל בשנים האחרונות פחות
ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?כלום כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? ממממ...לא חשבתי על זה הרבה
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין..תקשורת ופסיכולוגיה סוציולוגיה
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מממ יש לי הרבה
מעצבת פנים, זמרת (אם היה לי קול זתומרת XD) או כל דבר שהוא שקשור למוזיקה או ליצירה
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ממממ אין דבר כזה
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פיסיקאית או היסטוריונית
מה מתנגן עכשיו? צילו של יום קיץ
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאפ והחלון של הסמיילים
אה וגם אימיול ישנת טוב אתמול? ממ כן תישן טוב הלילה? אני מאוד רוצה להאמין שכן
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שאנשים משחקים אותה טיפשים ובכלל אנשים טיפשים
לא סתם..פשוט שאנשים לא עצמם..צביעות קוראים לזה אם אני לא טועה
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אהנה מהמקצוע שאני אעבוד בו ולהיות מאושרת, בריאה והכל...וכנ"ל למשפחה
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? טוב לי פה
אבל היה יותר נחמד אם היו מעבירים את כרמיאל כמו שהיא למרכז
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? לפני 20 דקות בערך XD התנשקת? מממממ התאהבת? אני לא בטוחה.. נשבר לך הלב?כנ"ל צחקת?היום
בכית? גם היום
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל חיבקת מישהו/י?היום עישנת?נבר
שתית משקה אלכוהולי? מזמן
אבל רק לגימה השתכרת? יש לי השפעה טבעית בלי עין הרע
היית במועדון? בהופעה של סינרגיה בכרמיאל
לבשת חצאית? 0_0 בכיפור לפני כמה שנים קנית בגד? לפני חודש בערך..פחות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא עניתי על זה כבר?
הקדישו לך שיר? מממממ שיפרו לך את המצברוח? אני שיפרתי לעצמי עם המוזיקה XD מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו?אח שלי...כי שאלת זה גרם לי לחשוב עליו וזה
התקשרת אליו?אמא התקשר אלייך?כנ"ל
פגע בך? זה די בגלל דבר מטומטם אבל אח שלי הגדול שימח אותך? אמא שלי שהביאה לי אייס קפה
היום: באיזו שעה התעוררת?8 ועשרים מה/מי העיר אותך?שעון מעורר
מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי מה היה הדבר הראשון ששמעת?את השעון מעורר..ברצינות..זה העיר אותי מחלום
שונאת שזה קורה
מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת נו מה אכלת? שוקו עם קורנפלס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? בבוקר..באיזה שעה מתחילים?
מיקום כרגע:חדר להקה אהובה: נו
איזה כיתה את:י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחה פרטית XD הבנאדם הכי יפה שראית: 0_0 הווו קשה מידי להחליט..יש את שלומצ, יש את גפן, הראל, אנשים שאתם לא מכירים
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא מטורף אבל בד"כ כשאני לא מוצאת בגדים או נעליים או מה שחיפשתי אחרי הרבה זמן אני מתחילה להיות מגעילה למוכרות/רים
בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:ממממ..הראל
חסר לך:כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: נו שלומצ
הכי מצחיק:עדי אשכנזי XD הכי דפוק: כנ"ל הכי מוזר:כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: ממממ....אני אוהבת לדבר עם אנשים ובד"כ אני נהנית XD איפה היית רוצה לגור בארץ? בכרמיאל שבמרכז
יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא XD איזה צלצול יש לך? איזה אחד שקוראים לו סלבריישן
מסתבר שהאחרים חלשים מידי ואני לא שומעת אותם XD הקול הכי יפה ששמעת? הווו...יש מלא 0_0 איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ים כזה עם ירח גדול..משהו יפה
ושומר מסך?של ווינדואוס את רוצה להיות זמרת? היום שקלתי לרגע לשאול את אמא שלי אם אולי אני אלך לשיעור פיתוח קול אבל לא יותר מזה
את רוצה להיות שחקנית? כן
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה.. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין לי כל כך בן זוג לשעבר XD מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא יודעת.. מזכיר לך את הילדות: כן כן אני זוכר שהייתי קטן ושיגעתי את כולם
גורם לך לבכות:הרבה שירים..יותר מידי
גורם לך לצחוק:מגיע לי אותי
גורם לך לרצות לרקוד: its my life של ג'ון בון ג'ובי. שם ארוך יש לו זה
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:מממ שהיית רוצה לכתוב אותו: וואו..יש מלא שירים שאני לא כל כך מבינה אותם
אבל זה כי יש בהם איזה תחכום שאני לא מצליחה לגלות
כל מיני של עברי לידר ו"חור בלבנה" של רוקפור שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: איי דונט וונט טו מיס א טינג של אירוסמית' ואינרניטי של רובי ווליאמס (נו יש לי הרבה זמן פנוי כדי לחשוב על דברים כאלה..
) שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: הווווו
לא כל כך הרבה זמן.. שמסכם את שנות הנעורים שלך: מממ "הנעורים יפים הקיץ אין סופי.."
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: מממ לא נראה לי שיש כזה XD שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ממ הגעתי למסקנה שכל שיר שיעיר אותי משינה סופו להיות שנוא
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: המון שירים..של כריס דוט'רי למשל.. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: ממממ שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: איי דונט וונט טו מיס א טינג של אירוסמית' מתוך ארמגדון

למעלה