ליום ראשון

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifייהיי! השמש שקעה!!!! ../images/Emo3.gif

נגמרה התענית..חח עכשיו תנו לי "לדבר"..חח המתכונת בהיסטוריה היתה נחמדת.. ואם לא הייתי ניגשת היא היתה מגישה אותי ב-60... לא שזה כזה נורא בהיסטוריה וזה.. זה סבבה!! אבל לא ידעתי אז ניגשתי..חח טוב כשהגשתי לה ת'תמכונת היא התחילה לדבר איתי ולא יכולתי לענות והיא חיפשה את המתכונת הקודמת שהיתה אצלי אז הוצאתי מהתיק והראתי לה בלי לדבר חח ואז היא שאלה אותי למה במושג "קומיקון" לא הרחבתי ולא ידעתי מה לעשות חח עד שחברה שלי ראתה שאני "במצוקה" אז היא אמרה למורה "היא בתענית דיבור.." אז המורה כזה "מה באמת!?" |כן עם הראש| "יאא כל הכבוד לך! איזו צדיקה!" חחח אז כמה בנות אמרו לה "יאללה עוד 10 נקודות במגן.." חח ומישי שמקודם ביקשמה ממנה שתעלה לה עוד2 נקודות במגן אמרה לה שהיא מוכנה לעשות תענית דיבור אז המורה אמרה שזה לא מספיק שצריך גם לקרוא תהילים וזה אז היא אמרה שהיא אפילו תצום חח וכולן אמרו כזה "כן.. גם אני.. תעלי לי..?" חחח איזה קרועות!!
בתחנת אוטובוס מישי שאלה אותי שאלה..חח פאדיחווות אז עשיתי לה כזה עם הראש.. חח הגעתי הביתה ב12 (אנג'לינה ג'ולי באמת יפה..) החלטתי לישון עד אחד וחצי אבל בסוף הלכתי לישון רק ב2 ונרדמתי ב3 בערך עד רבע ל5.. כשראיתי שגם ככה פיספסתי "השבט" חזרתי לישון עד 6 ו6 דקות חח וזה.. אהההה ושמעתי "עד אלייך" בגלגלצ כמה דקות לפני שנרדמתי וכולי הייתי מאושרת..חחחח טוב.. זהו.. חפרתי לגמרי אבל ככה זה שלא מדברים יום שלם..
מישו קרא? חחח

GiLi73

New member
אני קראתי../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif

יאא קומיקון.. אני שונאת את המושג הזה
ולמה החלטת לצום??

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifייהיי!! חחח ../images/Emo25.gif../images/Emo3.gif

כן.. גם אני.. עדיין לא בדקתי מה זה באמת..חחח ולא, אני לא צמה!! זה החברות המשוגעות שלי חח הם אמרו למורה שהם אפילו יצומו והיא תעלה להן ת'מגן..חחח אני רק שותקת..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאא את חושבת..../images/Emo9.gif

את חמודה מאוד!!
ותודה..

niro levi

New member
כל הכבוד לך

אני מצדיעה לך שאת בתענית דיבור כל א' בחודש.. כל הכבודדד ישר כוח תמשיכי ככה...צדיקה!!!
נראה לי שאני גם יתחיל חח אבל אני צריכה תזכורת מתי זה א' בחודש.. חח כי אני לא משתמשת בתאריך עברי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה..../images/Emo13.gif

גם אני לא כ"כ משתמשת בתאריך עברי.. אבל אני בודקת כל כמה זמן חחח אם את רוצה להתחיל אז=> חודש הבא זה יוצא ב16.7 (מודע ב' המתמטיקה..חח) בהצלחה..חח

niro levi

New member
אוייי זאת תיהיה בעיה

אני אהיה בקייטנה.. אני מקווה שאני אצליח.. אני אתחיל אם אני אראה שאי אפשר להמשיך אני אחכה לחודש הבא.. תודה דרך אגב שאמרת לי מתי זה יוצא..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבבקשה!../images/Emo9.gif

את לא חייבת לעשות את זה בראש חודש...את יכולה לקבוע לעצמך זמן אחר אם זה ממש מפריע..
ואם את רוצה בראש חודש אז כמו שאמרת תתחילי בחודש הבא.. המון המצלחה! זה קצת קשה בהתחלה אבל אח"כ מתרגלים לזה וזה די נחמד דווקא..חחח

niro levi

New member
עדיף בראש חודש

כי תיהיה לי הרגשה של תחילת חודש נקי ובלי ריכולים ביום הראשון של החודש..חח אני בטוחה שיהיה קצת קשה בהתחלה אבל מתרגלים.. תודהההה

למעלה