משעמם למרות שדי התגעגעתי לבהות במסך באחה"צים משעממים
N N o y 1 6 New member 17/6/07 #155 משעמם../images/Emo122.gif למרות שדי התגעגעתי לבהות במסך באחה"צים משעממים
N N o y 1 6 New member 17/6/07 #173 לפחות יש לך תכנונים ../images/Emo6.gif התכנונים היחידים שלי זה לישון כמה שיותר בחופש 0_0
ר רונקיפליצית New member 17/6/07 #159 ../images/Emo204.gifאני בין טלפון לטלפון../images/Emo9.gif מקורה?
ר רונקיפליצית New member 17/6/07 #165 ../images/Emo204.gifדווקא לא משעמם אני עונה פה לטלפונים והמקלדת פה מציקה]; רוצה להחליף אותי?
N N o y 1 6 New member 17/6/07 #164 תגידי מה עושים?? אני לא יכולה ככה אני חייבת להוציא את האנרגיות שלי על משהו 0_0 ולא משהו שכולל הפיג'מות..תיכף אני אקבל הרעלת פיג'מות מכמה שאני רואה
תגידי מה עושים?? אני לא יכולה ככה אני חייבת להוציא את האנרגיות שלי על משהו 0_0 ולא משהו שכולל הפיג'מות..תיכף אני אקבל הרעלת פיג'מות מכמה שאני רואה
O oRTaLi 612 New member 17/6/07 #168 פיג'מות רוללללללללז ../images/Emo6.gif עודד תעשה לי בייבידול. או משו
N niro levi New member 17/6/07 #169 הלוואי והייתי יודעת אם הייתי יודעת הייתי מעסיקה את עצמי קצת.. חחחחחחחחחחחחח איפה את רואה את כל הפרקים האלה של הפיג'מות? ואני גם חולהההה על התוכנית הזאת השבוע ראיתי אותה עם אחותי הקטנה וחברה שלה חחחח
הלוואי והייתי יודעת אם הייתי יודעת הייתי מעסיקה את עצמי קצת.. חחחחחחחחחחחחח איפה את רואה את כל הפרקים האלה של הפיג'מות? ואני גם חולהההה על התוכנית הזאת השבוע ראיתי אותה עם אחותי הקטנה וחברה שלה חחחח