עונהההההההה [2 שאלונים באוף אחד? ../images/Emo13.gif ]
שם: = יוני [יהונתן] תאריך לידה: = 25/3/89 מקום מגורים: = פ"ת כמה אחים/אחיות? = עוד 4 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? = עם ההורים צבע עיניים? = שחור צבע שיער? = שחור גובה: = 1.74 מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? = לא מנגן
על מה היית רוצה לנגן?= גיטרה ואורגן [פסנתר] אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?= אממממ... לא יודע.. חחחח יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? = אין לי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?= איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן התנסת בעבר בסמים? = לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? = אני ילד טוב פ"ת, מאז ומעולם
ניסית להתאבד פעם? = כן.
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? = לא מעשן. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? = יציבה בטח יציבה. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? = לא ! איזה מגמה היית בביה"ס?= תקשורת. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? = רופא. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?= טכנאי פלאפונים. [כי אני מומחה בפלאפונים] איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?= זבלן... מה מתנגן עכשיו?= רדיו, 103 FM עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? = רק אחד. באייסי... מישהו יקר
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?= אייסי, אינטרנט, ו... אממממ... וואלה כלום חחחחח ישנת טוב אתמול?= לא
תישן טוב הלילה?= אולי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?= מה שיש אצלי? אמממ זה לא זוגי אבל המיטה די רחבה חחחח תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:= שקר, קטנוניות, אגואיזם, וגזענות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:= להיות אופטימי ! איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?= לא עוזב את העיר, עבור אף אחד לה לה לה לה לה לה ................ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?= היום ב 19:30 [למכולת] אכלת?= אממממ.... ב 20:00 [?] התנשקת?= לפני שנה.. [זה היה כזה מעפן.. בעעעע] התאהבת?= אני מאוהב תמיד.
נשבר לך הלב?= אממממ..... צחקת?= לפני חצי שעה... בכית?= האמת? אני בדיכאון כבר קרוב ל 3 שנים, אבל אני לא זוכר מתי בכיתי, אני לעולם לא בוכה, אולי בגלל זה אני בדיכאון? כי אני לא יודע להשתחרר ע"י בכי? - אני אשכרה לא בוכה.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?= אווווווווווווווו...מתי לא?!
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?=
חיבקת מישהו/י?= אממממ... עישנת?= לא מעשן. שתית משקה אלכוהולי?= איכס. השתכרת?= בעעע היית במועדון?= לא הוך למועדונים לבשת חצאית?= בגיל 5 קנית בגד?= לפני חודש עשיתי קנייה של בגדים כאילו סוף העולם הגיע חחחח... עכשיו אני לא צריך לקנות כלום לפחות חצי שנה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?= נו די כבר!
- זה תמיד קורה !!!! הקדישו לך שיר?= אממממ... לפני 5 ימים בערך.... שיפרו לך את המצברוח?= הרגע...מישהו יקר
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?= אמא חשבת עליו?= אממממ... התקשרת אליו?= מנהל בית הספר שלי והבוס לעתיד חחחח
התקשר אלייך?= מישהי מצחיקה
פגע בך?= אממממ.. שימח אותך?= אמממ... אלירן
היום: באיזו שעה התעוררת? = 5 בבוקר. חחח כע כע... מה/מי העיר אותך?= השעון הביולוגי שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת?= למי אני יכול לומר משהו ב 5 בבוקר? מה היה הדבר הראשון ששמעת?= את המחשב עושה לי בוקר טוב חחחח... מה היה השיר הראשון ששמעת?= מנגינת החדשות של גלי צה"ל ב 6 בבוקר חחחח... מה אכלת?= קרונפלרקס, שניצל דג, עודה, וכל מיני דברים.. מנעארף... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?= מה יהיה איתי שנה הבאה?!?!?! מיקום כרגע:= חדר שלי. להקה אהובה:= סינרגיה, ברייקינג בנג'מין, ניו פאונד גלורי, אוונסנס, גוד שארלוט, לינקין פארק.... איזה כיתה את:= מסיים י"ב ביום רביעי הקרוב !!!!! בדיחה שגרמה לך לצחוק:= לא זוכר... הבנאדם הכי יפה שראית:= אממממ... חבר שלי, גד ! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:= לא זוכר.. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:= אממממ... וואוו..
חסר לך:= די כבר
עושה לך טוב להיות איתו:= איזה שאלות רגישות.. דבע עליק.. הכי מצחיק:= אמממממ... הכי דפוק:= השומר בבצפר שלי [ימח שמו הבנזונה הזה..] הכי מוזר:= כנ"ל כנ"ל כנ"ל כנ"ל. ו.... קובי הזה שבא לכאן לעשות בלגן כל הזמן חחחחחחחחח. הכי כיף לדבר איתו:= אממממ.. יש הרבה כאלה. איפה היית רוצה לגור בארץ? = לא עוזב את פ"ת. יש לך פלאפון?= ברור. למי אתה מתקשר הכי הרבה?= אמא. איזה צלצול יש לך?= לא יודע חחחח... הקול הכי יפה ששמעת?= שלי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?= משהו יפה... ושומר מסך?= הסמל של ווינדוס אקס פי... רוקד לו מצד לצד... את רוצה להיות זמרת?= לעע את רוצה להיות שחקנית?= לעעע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?= תלוי איזה. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:= וואלה לא חשבתי על זה אף פעם... מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):= אמממממ... מזכיר לך את הילדות:= כל שיריה של ציפי שבטי והופה היי. [למה אני בן 18? די אני רוצה לחזור להיות ילד..
] גורם לך לבכות:= המון... גורם לך לצחוק:= כנ"ל גורם לך לרצות לרקוד:= אני שונא לרקוד... מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:= ווואווו.... השאלות האלה נורא כלליות... שירים זה משהו שחולף כזה עם ההרגשות... שהיית רוצה לכתוב אותו:= כנ"ל שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:= חתונה? שלי? ב-ט-ח. איכס חתונה. חתונה זה כלא. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:= "אהיה לי חבר אהיה לי אח" שמסכם את שנות הנעורים שלך:= דיייייייייייייייייייייייייי.... הנעורים. ביי ביי לנעורים
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:= אממממ... שאתה אוהב להתעורר לצליליו:= סלטיק מיוזיק. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:= אממממממ...כל שיריה של דיסטארבד. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:= אמממממ... שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:= לא זוכר נו.. וואוו, הרבה שאלות חופרות... לילה טוב