ליום ראשון

N o y 1 6

New member
אהה

באמת שחיפשתי באיזה שאלה יצאתי עיוורת
לא מצאתי...
אבל טוב...גם אנייי
|לב
ושאר כאלה....

שלומיתת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפרצוף הזה הרג אותי

N o y 1 6

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

כל עוד את לא סותרת את דבריי הכול בסדר מבחינתי..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואי איך מתאים לי עכשיו! חח תודהה

שם:נועה תאריך לידה: 22.8.90 מקום מגורים: ב"ש כמה אחים/אחיות? שתי אחיות ואח גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים.. צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה גובה: 1.64..
מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן. על אורגנית ומתחילה על גיטרה.. על מה היית רוצה לנגן? עם גיטרה אבל טוב!! חח אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש ממש הרבה.. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא.. התנסת בעבר בסמים? לאאא אפילו מסיגריות רגילות אני מגעלת..חח באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מכיתה ח' בערך.. ניסית להתאבד פעם? לא ממש.. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? בעע לא..
זה לא בריא!!
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לשם שינוי- מערכת יחסית יציבה!
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן
איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין בבי"ס.. ותקשורת.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות ווטרינרית ולהקים בית לכל חתולי הרחוב שיפסיקו לדרוס ולהתעלל בהם!! ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? חחח שחקנית.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? להיות המסכנה שכולם צריכים לעזור לה וזה.. מה מתנגן עכשיו? הרעש שאחותי יוצרת כשהיא מנסה לחפש תווים באורגנית שלי..
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? כרגע עם אף אחד..חח איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שום דבר..
ישנת טוב אתמול? לא כ"כ.. בגלל זה ישנתי "צהריים"..חח תישן טוב הלילה? כולי תקווה שכן..
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרן התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות עשירה ולהקים את הבית לחתולי רחוב שדיברתי עליו מקודם..חח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? נתניה או בגליל
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? ב8 וחצי בבוקר בערך.. אכלת? 8 וחצי בערב.. התנשקת? ביום שישי..
התאהבת? לפני משו כמו חצי שנה.. נשבר לך הלב? לפני יותר משנה וחצי לשמחתי..חח צחקת? חח כל היום..
בכית? וואי ממש ישן
.. חח לא זוכרת..
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ביום שישי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ביום שישי חיבקת מישהו/י? ביום שישי..חח עישנת? never שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת..חח כשעשיתי שבת אצל חבר שלי.. השתכרת? אף פעם..
היית במועדון? לא זוכרת.. לבשת חצאית? היום.. כמו בכל יום..
קנית בגד? שבוע שעבר.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ביום שישי הקדישו לך שיר? לפני שבועיים בערך.. שיפרו לך את המצברוח? אממ הוא בדר"כ אחלה אבל אם לא אז אני לא זוכרת..חח
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית? אחותי הקטנה חשבת עליו? אריאל התקשרת אליו? אביטל התקשר אלייך? אבא..? חח פגע בך? אממ אני לא זוכרת..חח שימח אותך? כולם משמחים אותי..
היום:
באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי נראה לי.. מה/מי העיר אותך? הפלאפון+הרדיו+השעון+אבא.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אמרתי אותו ב7 וחצי בערב..חח והוא היה לאחותי "למה את מזמינה חברות ועושה רעש כשאת יודעת שיש לי יום אחרי זה בגרות!?" חחח מה היה הדבר הראשון ששמעת? "נועה.. ביקשת שנעיר אותך..." חחח מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת.. אחד מגלגלצ.. בבוקר.. מה אכלת? בבוקר=> כלום, לא הספקתי, בצהרים=> בורקס.. טוב שלושה חח ובערב=> פיצה.. בעע כשאני חושבת על זה אני צריכה לעשות אז 5000 כפיפות בטן על כל זה..חחח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני עייפה.. מיקום כרגע: לא מוגדר כזה..חחח ליד במחשב.. להקה אהובה: אין אחת..: סינרגיה, RBD ו- the calling איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת..איזו סנילית אני!!
הבנאדם הכי יפה שראית: ג'אמי סאמפטר..
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת..
בנאדם ש:
מתגעגע/ת אליו: אח שלי הקטן
.. בקושי ראיתי אותו היום..
חסר לך: -- עושה לך טוב להיות איתו: אריאל
הכי מצחיק: וואי יש הרבה..חחח הכי דפוק: אממ הכי מוזר: גם יש הרבה..חחח הכי כיף לדבר איתו: הילה איפה היית רוצה לגור בארץ? נתניה או בגליל יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי שיחות..
חחח אז מהבית=> אביטל, הילה ואריאל..
איזה צלצול יש לך? סתם אחד.. הקול הכי יפה ששמעת? בלו מרולאבוגן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?דשא.. ושומר מסך? לא יושעת.. קוביה מוזרה כזאת... את רוצה להיות זמרת? לא כ"כ... את רוצה להיות שחקנית? מאוד! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי.. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: fuera (בחוצה בספרדית..) כתבתי לו חלק מהשיר כשנפרדתי ממנו חחח מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): fuera מהאחרון.. מזכיר לך את הילדות: "בולי"!! "בלילה אחד בחורף קר עשה הירח מעשה קסמים.." גורם לך לבכות: יש הרבה..
האחרון היה "עד אלייך"
גורם לך לצחוק: אחריות, אוכלת מהצד, נפוליאון, אוטו זבל..
גורם לך לרצות לרקוד: bailo (רוקד..חח) מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: -- שהיית רוצה לכתוב אותו:אין כזה.. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: cant fight the moonlight שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: wherever you will go שמסכם את שנות הנעורים שלך: שששש הם לא נגמרווו
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: נראה לי שאין אחד כזה.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר רגוע.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: | Adrienne. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: the reason שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: but i do love you וואוו זה היה ארווווווך!!

McFreaKy

New member
מה זה השאלון הקקי הזה? ];

שם: גל 'אלהים' שםמשפחהארוךמידי. תאריך לידה: 07.01.88. מקום מגורים: חיפה. כמה אחים/אחיות? אחות אחת. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים. צבע עיניים? חום הייזל. צבע שיער? חום כהה. כרגע עם גווני בלונד.
גובה: 1.74-75. מוסיקה: רוק, פופ, קקה?
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים של עצמי, במיוחד.
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, פסנתר. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? איימי לי?
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? בלשון. היה בגבה.
בא לי עוד אבל אין לי מושג איפה..
התנסת בעבר בסמים? שוקולד נחשב סם? >: באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 16? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נופ. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה, תמיד. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? תאטרון וצרפתית. ופיזיקה, אבל פרשתי שבוע לפני הבגרות, אז יש לי חצי. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? הוליווד. סידרה משלי. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אולי משהו בתחום הפסיכולוגיה או משו אחר שקשור במשחק. או צילום. או עיצוב גרפי. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משו משעמם במשרד? >: מה מתנגן עכשיו? Kelly Clarkson -Maybe. בפעם האלף היום.
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ, ACDSEE, פוטושופ, מירק, מסן, אייסי. ישנת טוב אתמול? לא.
תישן טוב הלילה? לא, ככל הנראה.
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד וטוב לי.
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות, סנוביות, גזענות/הומופוביה/כו'. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא מחדש את הכוח והרצון שהיה לי פעם. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לוס אנג'לס או עיירת אגם שקטה באנגליה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה ומשו. אכלת? לפני 4-5 שעות? התנשקת? אמממ... שבועיים ככה? התאהבת? הרבה זמן. הרבה.
נשבר לך הלב? לפני 3 חודשים ככה? צחקת? אני מניח שיום שישי. בכית? יום שישבת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכר כבר. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכר.
חיבקת מישהו/י? יום שישבת. עישנת? פברואר. שתית משקה אלכוהולי? גם כן פברואר נראה לי. אולי ינואר. וואו, יותר מידי זמן. השתכרת? ינואר. היית במועדון? ינואר. לבשת חצאית? אף פעם.
קנית בגד? לפני כמה ימים. ^^ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא יודע. הקדישו לך שיר? לא זוכר. שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמאבא? חשבת עליו? סמי. התקשרת אליו? אחת שמכרה לידידה שלי כרטיס לאוונסנס. התקשר אלייך? אמא של אותה אחת.
פגע בך? לא סגור על זה?
שימח אותך? יעל. היום: באיזו שעה התעוררת? 9 בערך.
מה/מי העיר אותך? הגוף המטומטם הזה וסמס ממישהי. ]; מה היה הדבר הראשון שאמרת? סביר שאמרתי לעצמי בראש "קקי" או משו.
מה היה הדבר הראשון ששמעת? רעש של סמס. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר. 80* מה אכלת? לא זוכר. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מיקום כרגע: חדר שלי. להקה אהובה: אוונסנס. איזה כיתה את: כיתת מפגרים. בדיחה שגרמה לך לצחוק: החיים שלי?
הבנאדם הכי יפה שראית: אנערף, הולי מרי קומבס.
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודע.
בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חנן. אילנה. חסר לך: המון. עושה לך טוב להיות איתו: ליבי.
הכי מצחיק: אני.
הכי דפוק: אני! הכי מוזר: אני שוב. הכי כיף לדבר איתו: ניצן, ליבי, שמוליק. איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. יש לך פלאפון? לא. ~__~ למי אתה מתקשר הכי הרבה? בטח עופר, אמא וניצן. איזה צלצול יש לך? שיר פתיחה של באפי. הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע. ]; איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? האנטומיה של גריי.
ושומר מסך? של ווינדוס. את רוצה להיות זמרת? לא.
את רוצה להיות שחקנית? שחקן.
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Kelly Clarkson - Because of you. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: היום יום הולדת?
גורם לך לבכות: לא יודע, זה משתנה. גורם לך לצחוק: כל מיני, לא זוכר כרגע. ]; גורם לך לרצות לרקוד: Girlfriend!
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא יודע @__@ שהיית רוצה לכתוב אותו: לא יודע. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Kelly Clarkson - A Moment Like This, נגיד ש... שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא'דע. שמסכם את שנות הנעורים שלך: אלהים ישמרני
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא'דע.
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא יודע.
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Darren Hayes - Unloveable שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שירי דיסני למיניהם.

עונהההההההה [2 שאלונים באוף אחד? ../images/Emo13.gif ]

שם: = יוני [יהונתן] תאריך לידה: = 25/3/89 מקום מגורים: = פ"ת כמה אחים/אחיות? = עוד 4 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? = עם ההורים צבע עיניים? = שחור צבע שיער? = שחור גובה: = 1.74 מוסיקה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? = לא מנגן
על מה היית רוצה לנגן?= גיטרה ואורגן [פסנתר] אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?= אממממ... לא יודע.. חחחח יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? = אין לי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?= איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן התנסת בעבר בסמים? = לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? = אני ילד טוב פ"ת, מאז ומעולם
ניסית להתאבד פעם? = כן.
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? = לא מעשן. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? = יציבה בטח יציבה. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? = לא ! איזה מגמה היית בביה"ס?= תקשורת. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? = רופא. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?= טכנאי פלאפונים. [כי אני מומחה בפלאפונים] איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?= זבלן... מה מתנגן עכשיו?= רדיו, 103 FM עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? = רק אחד. באייסי... מישהו יקר
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?= אייסי, אינטרנט, ו... אממממ... וואלה כלום חחחחח ישנת טוב אתמול?= לא
תישן טוב הלילה?= אולי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?= מה שיש אצלי? אמממ זה לא זוגי אבל המיטה די רחבה חחחח תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:= שקר, קטנוניות, אגואיזם, וגזענות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:= להיות אופטימי ! איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?= לא עוזב את העיר, עבור אף אחד לה לה לה לה לה לה ................ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?= היום ב 19:30 [למכולת] אכלת?= אממממ.... ב 20:00 [?] התנשקת?= לפני שנה.. [זה היה כזה מעפן.. בעעעע] התאהבת?= אני מאוהב תמיד.
נשבר לך הלב?= אממממ..... צחקת?= לפני חצי שעה... בכית?= האמת? אני בדיכאון כבר קרוב ל 3 שנים, אבל אני לא זוכר מתי בכיתי, אני לעולם לא בוכה, אולי בגלל זה אני בדיכאון? כי אני לא יודע להשתחרר ע"י בכי? - אני אשכרה לא בוכה.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?= אווווווווווווווו...מתי לא?!
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?=
חיבקת מישהו/י?= אממממ... עישנת?= לא מעשן. שתית משקה אלכוהולי?= איכס. השתכרת?= בעעע היית במועדון?= לא הוך למועדונים לבשת חצאית?= בגיל 5 קנית בגד?= לפני חודש עשיתי קנייה של בגדים כאילו סוף העולם הגיע חחחח... עכשיו אני לא צריך לקנות כלום לפחות חצי שנה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?= נו די כבר!
- זה תמיד קורה !!!! הקדישו לך שיר?= אממממ... לפני 5 ימים בערך.... שיפרו לך את המצברוח?= הרגע...מישהו יקר
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?= אמא חשבת עליו?= אממממ... התקשרת אליו?= מנהל בית הספר שלי והבוס לעתיד חחחח
התקשר אלייך?= מישהי מצחיקה
פגע בך?= אממממ.. שימח אותך?= אמממ... אלירן
היום: באיזו שעה התעוררת? = 5 בבוקר. חחח כע כע... מה/מי העיר אותך?= השעון הביולוגי שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת?= למי אני יכול לומר משהו ב 5 בבוקר? מה היה הדבר הראשון ששמעת?= את המחשב עושה לי בוקר טוב חחחח... מה היה השיר הראשון ששמעת?= מנגינת החדשות של גלי צה"ל ב 6 בבוקר חחחח... מה אכלת?= קרונפלרקס, שניצל דג, עודה, וכל מיני דברים.. מנעארף... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?= מה יהיה איתי שנה הבאה?!?!?! מיקום כרגע:= חדר שלי. להקה אהובה:= סינרגיה, ברייקינג בנג'מין, ניו פאונד גלורי, אוונסנס, גוד שארלוט, לינקין פארק.... איזה כיתה את:= מסיים י"ב ביום רביעי הקרוב !!!!! בדיחה שגרמה לך לצחוק:= לא זוכר... הבנאדם הכי יפה שראית:= אממממ... חבר שלי, גד ! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:= לא זוכר.. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:= אממממ... וואוו..
חסר לך:= די כבר
עושה לך טוב להיות איתו:= איזה שאלות רגישות.. דבע עליק.. הכי מצחיק:= אמממממ... הכי דפוק:= השומר בבצפר שלי [ימח שמו הבנזונה הזה..] הכי מוזר:= כנ"ל כנ"ל כנ"ל כנ"ל. ו.... קובי הזה שבא לכאן לעשות בלגן כל הזמן חחחחחחחחח. הכי כיף לדבר איתו:= אממממ.. יש הרבה כאלה. איפה היית רוצה לגור בארץ? = לא עוזב את פ"ת. יש לך פלאפון?= ברור. למי אתה מתקשר הכי הרבה?= אמא. איזה צלצול יש לך?= לא יודע חחחח... הקול הכי יפה ששמעת?= שלי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?= משהו יפה... ושומר מסך?= הסמל של ווינדוס אקס פי... רוקד לו מצד לצד... את רוצה להיות זמרת?= לעע את רוצה להיות שחקנית?= לעעע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?= תלוי איזה. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:= וואלה לא חשבתי על זה אף פעם... מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):= אמממממ... מזכיר לך את הילדות:= כל שיריה של ציפי שבטי והופה היי. [למה אני בן 18? די אני רוצה לחזור להיות ילד..
] גורם לך לבכות:= המון... גורם לך לצחוק:= כנ"ל גורם לך לרצות לרקוד:= אני שונא לרקוד... מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:= ווואווו.... השאלות האלה נורא כלליות... שירים זה משהו שחולף כזה עם ההרגשות... שהיית רוצה לכתוב אותו:= כנ"ל שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:= חתונה? שלי? ב-ט-ח. איכס חתונה. חתונה זה כלא. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:= "אהיה לי חבר אהיה לי אח" שמסכם את שנות הנעורים שלך:= דיייייייייייייייייייייייייי.... הנעורים. ביי ביי לנעורים
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:= אממממ... שאתה אוהב להתעורר לצליליו:= סלטיק מיוזיק. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:= אממממממ...כל שיריה של דיסטארבד. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:= אמממממ... שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:= לא זוכר נו.. וואוו, הרבה שאלות חופרות... לילה טוב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתגיד..

זאת פעם ראשונה שאתה כותב את השם האמיתי שלך "יהונתן"..?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאההה

אממ סתם.. כי מגניב אותי שגיליתי את זה לבד..חח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבכלל לא חשבתי שזה סוד...חחח

יש לך שם ממש יפה.. אין סיבה שתסתיר אותו!! אני פשוט מתלהבת שזה בא לי ככה בחלום וזה נכון..חח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifטוב.. אני פורשת!!

אני אלך ללמוד קצת ואז לישון.. "מוקדם".. שיהיה לכם לילה נעים!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo201.gif

למה חיבוק עצוב!? קחי אחד שמח=>

דורה17

New member
תודה מותק =)

אניכלכךכלכךכלכךכלכךכלכך אוהבת את הפורום הזה.....

N o y 1 6

New member
היום שלי ../images/Emo3.gif

אני בטוחה שאת כולכם זה מאוד מעניין אבל יש בי דחף בלתי נשלט לחלוק (וגם מאוד משעמם לי..
) אז ככה...בבוקר הלכנו לבית ספר והיה לנו סוג של שיעור של בערך שבעה אנשים עם המורה בגינה של בית ספר
היה מצחיק ומגניב
היא סיפרה לנו כל מיני דברים וגם חלקתי איתה את שנאתי העזה למתמטיקה והיא הסכימה איתי
, ואז נורית (שזאת מישהי..
) הזכירה את ההופעה של סינרגיה בכרמיאל (
) אז היא שאלה אותנו אם אנחנו יודעים מה זה סינרגיה..אז אני ידעתי
אבל מסתבר שלא כל כך
אז היא הסבירה לנו..דבר שאני לא הכי זוכרת ... בשאר היום סתם היה מצחיק
אני ונורית (זאתי ממקודם
) הפגנו תחכום שעוד לא נראה בארץ הזזאת
ו....אז בבית היה משעמם ואז הלכנו לשייפ והי זה מ"לרדת בגדול" (שאגב, הוא לגמרי ירד בגדול 0_0, יש לו שרירים והכל..) והתלהבתי מזה..כי סוף סוף כרמיאל על המפה או משהו..
ואיזה מדריכה כנראה מאוהבת בחברה שלי אז..................
זהו..תתמודדו
לילה טוב

למעלה