לא נכון!!

cowgirl Ms

New member
ירושלים,../images/Emo80.gif

לפני שהיא עיר דת, היא עיר הבירה של מדינת ישראל.

fliperit

New member
של המדינה

שמכריזה על חופש דת, וחופש מדת, ולא רואה עצמ כמדינה דתית.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifוישראל

לפני חופש הביטוי, שמה קודם כל את כבוד האדם.. כבודם של הדתיים שנפגע

הורסמאן

New member
אבל כבוד האדם

הוא גם חופש הביטוי. הבעיה היא שכאן בדיוק מתנגשים כבודם של שני הצדדים. כל צד מרגיש צודק לחלוטין, וכל צד מרגיש שכבודו שלו נרמס. כמו שאמרתי קודם, הלוואי שאפשר היה לתת להם לרמוס האחד את השני, ואז בפעם הבאה אולי הם היו חושבים פעמיים לפני שהם היו עושים עניין משום דבר. שני הצדדים צרכים ללמוד שבחיים יש בעיות אמיתיות ולא צריך לחפש בעיות בכח.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאתה באמת מאמין

שאת לא תהיה משטרה, וכולם יעלו על כולם, פעם הבאה זה ימנע? להה.. פעם הבאה יהיה גם נשק לדעתי..

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאפשר

בוא נשים חומר משלשל בארוחת בוקר של המג,בניקים באותו יום :)

הורסמאן

New member
את מתארת לעצמך את הכותרות?

יחידה של מגב נתקלה במספר חרדים ועשתה במכנסיים.

cowgirl Ms

New member
אתה כסטרייט [אני מניחה]../images/Emo80.gif

לא יכול אפילו לתאר לעצמך אילו בעיות יש לגייז. בעיות בכוח מחפשים רק הדוסים, שעם כל הכבוד, אם מדברים למי יותר מגיע לעשות מה שהוא רוצה בשביל כבודו, אז זה לא הדוסים, כי צבא הם לא עושים, חלק ניכר מהם בכלל לא מכיר במדינת ישראל כמדינה וסתם מוצץ כספים שיכלו להגיע למטרות הרבה יותר חשובות, מאשר משפחה חרדית עם שלוש-עשר ילדים ואבא שלא מפרנס, כי עסוק מדיי בלמלמל פסוקים. גייז משרתים בצבא, משלמים מסים, עושים כל מה שאזרח רגיל מן השורה עושה למען המדינה, ואין שום דבר שימנע מאזרח גיי לקבל את מלוא הזכויות שלו, שלא לדבר על בסיסיות! כמו חופש הביטוי שעומד כאן על הפרק. ואני לא מתכננת להיגרר לוויכוח על זה, כי יש לי יותר מדיי מה לומר בנושא, והפורום הזה הוא לא פורום דתיים, ולא גאווה.

יוצקי

New member
טוב שאת לא עושה הכללה...

למרות שהויכוח זה כבר חרוש מכל הכיוונים, את ממש אבל ממש מכלילה.. וזה די מכעיס. את מכירה את כל "הדוסים"\"החרדים" שאת יכולה להגיד שהם לא משרתים בצבא? אני בקושי שומעת על "דוסים" שלא משרתים בצבא ויצא לי לשמוע על המון המון "חרדים" שמשרתים בצבא... שמעת פעם על הנח"ל החרדי?? ועוד משו מאיפה הבאת את זה שהם לא משלמים מיסים? מאיפה את יודעת? מאיפה באה לך ההנחה הזאת? זהו... סיימתי... לילה טוב...

cowgirl Ms

New member
אוקיי........../images/Emo80.gif

אני מכירה את הנח"ל החרדי, והוא אחוז כ"כ קטן

cowgirl Ms

New member
סעמק על האינטרנט הזה.../images/Emo80.gif

לא סיימתי- הנח"ל החרדי הוא אחוז קטן למדיי לעומת האחוז שלא משרת. אני מדברת על חרדים בסגנון מאה שערים. ואיפה כתבתי שהם לא משלמים מיסים? כתבתי שהגייז, כמו כל אזרח רגיל, משלמים מיסים.... לא אמרתי שחרדים לא משלמים.

הורסמאן

New member
אני יכול לתאר לעצמי

איזה בעיות היו להם. אני לא חושב שזה מאוד נוח להיות במצבם, אך היום העולם ברובו מקבל אותם איך שהם. במקומות מסויימים מפלים אותם לרעה, באחרים מפלים אותם לטובה. אני לא חושב שהם חייבים להמרח לאחרים בפרצוף, אני לא מסתובב בעיר עם שלט, תראו אותי אני סטרייט. אני גם לא חושב שהדתיים צרכים לעשות מזה עניין, אלה בושה ואלה חרפה.

cowgirl Ms

New member
אתה לא מסתובב עם שלט ../images/Emo80.gif

"סטרייט" בגלל שלא נשללות ממך שום זכויות, הבסיסיות ביותר כמו להתחתן עם מי שאתה אוהב, ולהביא + לאמץ ילדים, אתה לא צריך לעבור תהליך מייגע של בג"צ כדי לאמץ את הילד של אהובתך. ותסלח ל,אבל למה לסטרייטים מותר- פרקטיקלי- לעשות ילדים על איזו מדשאה בפארק כאשר אם שני בנים מחזיקים ידיים ברחוב ומחליפים מבטים מאוהבים, הם חוטפים הערות וקללות, במקרה הטוב? ויש עוד המון דוגמאות בסגנון.

הורסמאן

New member
החוק דווקא אוסר

על פרקטיקלי לעשות ילדים בפרהסיה, ויצא לי לראות כבר לפני מספר שנים שני בנים הולכים יד ביד בחוף שרטון, ומתגפפים לעיני כל. כסטרייט נשוי מפריע לי מאוד שהעליזים רוצים להתחתן. אין לי שום בעיה אם הם רוצים לערוך טקס כלשהו, ולגבות אותו באיזה הסכם שבא להם. אבל לא מתאים לי שהם משתמשים בהצהרה של אישתי ושלי לצרכיהם. כשאישתי ואני התחתנו, הצהרנו שאנחנו סטרייטים, שאנחנו רוצים לגדל ילדים (בדרך הטבע
) ושאנחנו שייכים לקבוצה מיוחדת (גם אם היא מאוד גדולה). אני לא מוכן שהעליזים יקחו ממני את היחוד הזה. אני מרגיש צורך להדגיש כאן, אני לא אנטי עליזים, אני אנטי התזה שהם זקוקים ליחס מיוחד, לעידוד, או להכרה מיוחדת.

למעלה